- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #72.521
Cok haklısın canım doğru söylüyorsun. Tamam hepsini soracağım bunları düşünememiştim. Çok sağol görüştükten sonra burada da paylasırım sizinle
Canım ben hataydayim ama muhakkak okanda tüp yapan vardır forumda kendi doktorunun adı ile araştır kuzum. Ay çok heyecanlıyım
Canimm akıntı belirleyici değilAskolar ben Progestanı fitil olarak kullanmadım çok akıntı yaptı diye bide tekrar mantar olursam diye korktum bugün 6.gunum aşılamanın afedersiniz çamaşırıma beyaz akıntı oluyor normal mi bide karar verdim kocamı ikna edip pazartesi günü kan verecem çıkar herhalde dimi aşılamanın 13.gunu oluyorLaRisaCca seninde pazartesiydi kontrolün bı güzel haberde ben veririm inşallah
Tüp bebekde süreç nasıl oluyor devlettemi özelde mi yaptırdin 6 ay süresi var diyorlar anlatır mısın biraz ücreti vs.rabbim kucağına almayı da nasıl etsin insAllah sağlıklı sıhhatliAyyy çok mutluyum cokkk inşallah
Canım merhaba.ilk aşılamada hamile kaldım. İkizdi. Bebeklerden biri hastaydı sürekli kanamam oluyordu ve düşük yaptım. Hemen 1 ay sonra doğal gebe kaldim yine 4. Ay aniden suyum geldi düşük yaptım meğer benim rahmimde perde varmış. Temmuzda ameliyat oldum, ağustosta aşılama yaptım tutmadı Şubat'ta tüp yaptim çok şükür şimdi hamileyim ayın 8 inde kese ve kalp için gidecem
İyi akşamlar tatlım daha seni muayene etmedi o ay ki rezervini görmedi neye göre uzun ya da kısa olmasına karar verdi ? Nerede yaptiracaktin? Laboratuvar iyi mi arastirdin mi? Canım detaylıca sor nasıl bir süreç izleyeceğiniay çok heyecanlı yaaaa sen de bu ay hamilesin Allah in izniyle transfer gününde Meryem okuyalım sana canım
Böbrek üstü bezinde sorun var mı diye yapılmıştı bana da. ilaç içip öyle yapılan test mi?Bir de kızlar acil cevap bekliyorum, kortizol hormonum 23,9 ug/dL çıkmış, referans aralık şu şekilde
Sabah(06:00-10:00) : 4.82 - 19.5
Ögleden sonra (16:00-20:00) : 2.47-11.9
ben sabah 10:20 de verdim kan
bu nedir yüksekliğinin kısırlığa neden olduğunu falan okudum, kortizol ile ilgili bilgisi olan var mı ??????
Sana ameliyattan sonra korunma süresi vermedi mi kuzuAyyy çok mutluyum cokkk inşallah
Canım merhaba.ilk aşılamada hamile kaldım. İkizdi. Bebeklerden biri hastaydı sürekli kanamam oluyordu ve düşük yaptım. Hemen 1 ay sonra doğal gebe kaldim yine 4. Ay aniden suyum geldi düşük yaptım meğer benim rahmimde perde varmış. Temmuzda ameliyat oldum, ağustosta aşılama yaptım tutmadı Şubat'ta tüp yaptim çok şükür şimdi hamileyim ayın 8 inde kese ve kalp için gidecem
Günde 7-8 kere çamaşır değişiyordum benAskolar ben Progestanı fitil olarak kullanmadım çok akıntı yaptı diye bide tekrar mantar olursam diye korktum bugün 6.gunum aşılamanın afedersiniz çamaşırıma beyaz akıntı oluyor normal mi bide karar verdim kocamı ikna edip pazartesi günü kan verecem çıkar herhalde dimi aşılamanın 13.gunu oluyorLaRisaCca seninde pazartesiydi kontrolün bı güzel haberde ben veririm inşallah
aynen, işimizi garantiye alalım, inşallah tıkır tıkır ilerler bütün işlerşn ve en kısa zamanda bebişin gelirTamam canım randevu alıp bütün değerlerimi tekrarlıyayım en iyisi çok teşekkürler
Yok öyle değil, hiç ilaç fln içmedim ben o başka sanırımBöbrek üstü bezinde sorun var mı diye yapılmıştı bana da. ilaç içip öyle yapılan test mi?
Kortizol testi için geceden ilaç içip öyle yapılıyor.. o şekilde benimki düşük çıkmıştı. Sonucunu sorarken bunu da bir sor istersen, hastane kendi verdi hatta ilacıaynen, işimizi garantiye alalım, inşallah tıkır tıkır ilerler bütün işlerşn ve en kısa zamanda bebişin gelir
Yok öyle değil, hiç ilaç fln içmedim ben o başka sanırım
Özelde yaptırdım. Yumurta geliştirici ilaç kullanıyorsun yeterli olgunluğa gelince çatlatma iğnesi vuruluyorsun yumurtaları topluyorlar esin de sperm veriyor bu sırada yumurtaları laboratuvar ortamında dolluyorlar 5. Güne gelmesi bekleniyor o sırada herşey yolunda gittiyse taze taze transfer ediyorlar yoksa tahmini 2-3 adet dönemi dinlendirip öyle transfer ediyorlar. 10250₺ tüp + 2350₺ embriyo dondurma + 5000 ₺ civarında ilaç ücreti toplam Maliyet bu şekilde oldu. Bahsettigin 6 ay süreyi bilmiyorum caniminici ben hiç devlete görünmedimTüp bebekde süreç nasıl oluyor devlettemi özelde mi yaptırdin 6 ay süresi var diyorlar anlatır mısın biraz ücreti vs.rabbim kucağına almayı da nasıl etsin insAllah sağlıklı sıhhatli
Evet secocum 2 adet dönemi korunma verdi ama ben korunmadimSana ameliyattan sonra korunma süresi vermedi mi kuzuniye hemen aşılama yaptırmıştın? Biz bu ay da korunucaz
Doktor sözü dinlememek aile geleneğimizEvet secocum 2 adet dönemi korunma verdi ama ben korunmadimgittim bı de aşılama yaptım tutmadı zaten
13. Günü kana gerek yok canım idrar testi yaparsın. Gecikme yaşarsan kan testi yap derim. İnşallah güzel haberler verirsinAskolar ben Progestanı fitil olarak kullanmadım çok akıntı yaptı diye bide tekrar mantar olursam diye korktum bugün 6.gunum aşılamanın afedersiniz çamaşırıma beyaz akıntı oluyor normal mi bide karar verdim kocamı ikna edip pazartesi günü kan verecem çıkar herhalde dimi aşılamanın 13.gunu oluyorLaRisaCca seninde pazartesiydi kontrolün bı güzel haberde ben veririm inşallah
Özelde yaptırdım. Yumurta geliştirici ilaç kullanıyorsun yeterli olgunluğa gelince çatlatma iğnesi vuruluyorsun yumurtaları topluyorlar esin de sperm veriyor bu sırada yumurtaları laboratuvar ortamında dolluyorlar 5. Güne gelmesi bekleniyor o sırada herşey yolunda gittiyse taze taze transfer ediyorlar yoksa tahmini 2-3 adet dönemi dinlendirip öyle transfer ediyorlar. 10250₺ tüp + 2350₺ embriyo dondurma + 5000 ₺ civarında ilaç ücreti toplam Maliyet bu şekilde oldu. Bahsettigin 6 ay süreyi bilmiyorum caniminici ben hiç devlete görünmedim
Çok teşekkür ederim
İnşallah güzelim, ben de aslında korkudan çok artık heyecan var. Adım adım ilerleyince sanki daha çok yaklaşıyormuşum gibi meleğime. Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın. Senin ikiz mi tek mi belli oldu mu? Epeydir okuyamadım sohbetleri. :)Yine olacak bu defa sağlıkla olacak inşallah
Canım hiç korkma öyle bazı anlatılanlar gibi ağrılı değil. Gitmeden yarım saat önce Bir ağrı kesici at. Muhakkak leke olma ihtimaline karşı günlük ped al yanına. HSG cekilinen ay şans yüksek oluyor korunma, Bol şans.
Ayy hemsom benim yaaAllah razı olsun darısı isteyen herkese olsun
Kuzum daha 10 gün oldu çok erken 2-3 gün sonra erken gebelik testinde görünür ama
Çoook teşekkür ederim canım, buradaki herkes için aynı güzel dileklerimle. :)Erken test yokki, normal test var evde, yook büyük konuşmim gecikme olmadan kan vermem sonrs çok fena çakılıyorum
Hadi inşallah bu ay olmuşturialç ve iğneler de etkiliyo şişkinlik yapıyo, ilaç fln kullanırken dikkatli ol tabiki yapma bişey, ben bıktım artık bu ay yeter dedim zaten soğan içiyorum diye, yürüyüş yapabilirsin aslında müsait oldukça
İyiyim napim aynı öyle, eski test profesörü olarak sana sorim, 19 şubatta çatlama görmüştük ya, bat 5 ya da 7 mart, test yapsam çıkarmı idrarda şimdi sence ?
Gelsin artık gelsin hepimize birden gelsin
Hsg önemli çektirmen iyi olacak sonrasında inşallah kendiliğinden gebelik oluşur da seviniriz hepimizbol şanslar
aminnn inşallah
Ben varim olurmu?
Günaydın tatlı kızlarGüzel haberler aldığımız bir gün olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?