- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.758
- 248
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #72.501
Canım insallah Allah'ım razı olsunAyyy çok mutluyum cokkk inşallah
Canım merhaba.ilk aşılamada hamile kaldım. İkizdi. Bebeklerden biri hastaydı sürekli kanamam oluyordu ve düşük yaptım. Hemen 1 ay sonra doğal gebe kaldim yine 4. Ay aniden suyum geldi düşük yaptım meğer benim rahmimde perde varmış. Temmuzda ameliyat oldum, ağustosta aşılama yaptım tutmadı Şubat'ta tüp yaptim çok şükür şimdi hamileyim ayın 8 inde kese ve kalp için gidecem
İyi akşamlar tatlım daha seni muayene etmedi o ay ki rezervini görmedi neye göre uzun ya da kısa olmasına karar verdi ? Nerede yaptiracaktin? Laboratuvar iyi mi arastirdin mi? Canım detaylıca sor nasıl bir süreç izleyeceğiniay çok heyecanlı yaaaa
sen de bu ay hamilesin Allah in izniyle transfer gününde Meryem okuyalım sana canım

Kuzum bu doktor benim eski çalıştığm doktorum. Tüp bebeğe karar verince beni 3 ay takip etti ilaç ile. Özgeçmişimi biliyor. Konuştuğumuzda da taze düşünüyorum sana demişti. Laboratuvarı arastırmadım daha doğrusu nasıl arastıracağımı da bilmiyorum

Tahlillerimide görmüştü aşağı yukarı beni tanıyor . Tamam tanıyorum kendiisni ama tüp bebek mevzusu çok farklı ve tanıyorum diyede kendimi öylecene teslim etmek istemiyorum sorgulamak istiyorum o yüzden deneyimlerinize ihtiyacım var