- 28 Haziran 2019
- 437
- 523
- 34
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Öp baya yuksekmiş ya inşallah olumlu sonuçlanır yeterki olsun para hiç mühim değil ama her ay bu para verilirse ciddi meblağhayır canım devlette aşılama için en fazla 100 TL gibi bir ücret alıyorlar ama ilaçları ücretli alıyorsun. SGK bir kısmını karşılıyor. İlaçlar da 750 TL gibi bir meblağ. Gonal f 450 benimki. İlaçlara 750 tl ödedim.
Yok cnm olmadm henuz dun gece cok hafif peçeteye kahve akıntım gelmişti bi de sabahh geldi ama arkasi gelmedi islaklik hissedincr ben tuvalete girince once peceteyle siliyorum bakmak icin o yuzden farkettim yoksa hic fqrkedemezdm cok hafifdi peçetede deFit mutlu anne regl oldun mu aklım sende
Şimdi test yaptım çift çizgi çıktıHehehe napim kuzuummmmsende ne var ne yok??? Kac gunun kaldi
YaaaaaaŞimdi test yaptım çift çizgi çıktıHemen hastaneye geldim kan verdim 3 saat sonra sonuç çıkacak
Benim arkadasında öyle olmustu kahve akıntı hamile çıktıYok cnm olmadm henuz dun gece cok hafif peçeteye kahve akıntım gelmişti bi de sabahh geldi ama arkasi gelmedi islaklik hissedincr ben tuvalete girince once peceteyle siliyorum bakmak icin o yuzden farkettim yoksa hic fqrkedemezdm cok hafifdi peçetede de
Benim arkadasında öyle olmustu kahve akıntı hamile çıktı
Kuzum nasıl atılıyor dur hemen deneyimYaaaaaainsAllah güzel sonuçlarını alırız cnm ya testini atsana bize de haber ver sonucu
Oleyy tebrik ederim darısı bizeŞimdi test yaptım çift çizgi çıktıHemen hastaneye geldim kan verdim 3 saat sonra sonuç çıkacak
Kaçıncı gunundu cnm simdi senin normalde de boyle mi cikti ay hadi insAllah heyrcanla bekliorim sonucunu hemen yaz buraya da olur muEki Görüntüle 2307442
Bu erken gebelik testi.Canım şimdi de normal gebelik testiyle yaptım o da çift çizgi çıktı
Hadi hayırlısı ya. İnşallah bebiş geliyordur.Şimdi test yaptım çift çizgi çıktıHemen hastaneye geldim kan verdim 3 saat sonra sonuç çıkacak
13 aydır bi fiil negatif görüyordum Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Normal gebelik testi de böyle çıktı. Sanırın iğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum. Sonucun doğru olduğuna inanmak istiyorumKaçıncı gunundu cnm simdi senin normalde de boyle mi cikti ay hadi insAllah heyrcanla bekliorim sonucunu hemen yaz buraya da olur mu
Yaaaa su ikinci çizgiyi gormek insanı bu kadar mi mutlu eder surekli negatif görmekten yorulduk Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah
İnşallah Rabbim herkese nasip etsin. Bugün aşılamanın 11. GünüHadi hayırlısı ya. İnşallah bebiş geliyordur.
Biz bile çok heyecanlandım. Kesin sonuçtan haberdar et bizi.İnşallah Rabbim herkese nasip etsin. Bugün aşılamanın 11. Günü
Tamam kuzum hadi inşallahBiz bile çok heyecanlandım. Kesin sonuçtan haberdar et bizi.
Ay insAllah cnm ya vala cok heyecanlandm13 aydır bi fiil negatif görüyordum Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Normal gebelik testi de böyle çıktı. Sanırın iğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum. Sonucun doğru olduğuna inanmak istiyorum
Teyze oluyosunuzzzzz 38 çıktı