Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öp baya yuksekmiş ya inşallah olumlu sonuçlanır yeterki olsun para hiç mühim değil ama her ay bu para verilirse ciddi meblağ

Fit mutlu anne regl oldun mu aklım sende
Yok cnm olmadm henuz dun gece cok hafif peçeteye kahve akıntım gelmişti bi de sabahh geldi ama arkasi gelmedi islaklik hissedincr ben tuvalete girince once peceteyle siliyorum bakmak icin o yuzden farkettim yoksa hic fqrkedemezdm cok hafifdi peçetede de

Benim arkadasında öyle olmustu kahve akıntı hamile çıktı

Eki Görüntüle 2307442
Bu erken gebelik testi.Canım şimdi de normal gebelik testiyle yaptım o da çift çizgi çıktı
Kaçıncı gunundu cnm simdi senin normalde de boyle mi cikti ay hadi insAllah heyrcanla bekliorim sonucunu hemen yaz buraya da olur mu
Yaaaa su ikinci çizgiyi gormek insanı bu kadar mi mutlu eder surekli negatif görmekten yorulduk Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah

13 aydır bi fiil negatif görüyordum Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Normal gebelik testi de böyle çıktı. Sanırın iğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum. Sonucun doğru olduğuna inanmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…