- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Teyze oluyosunuzzzzz 38 çıktıHamileyimmmm
Ahhh canımmm inşallah senden de güzel haberleri bekliyoruz hepiniz güzel haberler alın inşallah. Artık darısı kalp atışını duymayayaaaaaaa cok sevindim kiz yeminle kendim kadar sevindim Rabbim sağlıkla ilerletsin insAllah ya Rabbim kucağina aldigin gunleri de gormeyi nasip etsin
Bişe söylicem. Olur mu olur yerleşmedir belki. Test yaptın mı yineBenim demin yine kahverengi akıntı gelmiş ya ama arkası yok dun geceden beri acaba yerlesme mi ki
insAllah cnm ya amin insAllah cnm aynen kalp atışı hareket ediyor hissdiyorim dedigin zamani da gorucez insAllahAhhh canımmm inşallah senden de güzel haberleri bekliyoruz hepiniz güzel haberler alın inşallah. Artık darısı kalp atışını duymaya
İnsAllah öyledir ya göğüs hassasiyetim geçti biraz gibi ara ara karin agrim oluyor belimin alt tarafi agriyor adet belirtisi de olabilir gebelikte gönlüm tabiki gebelikten yanaBişe söylicem. Olur mu olur yerleşmedir belki. Test yaptın mı yine
Hadi güzel sonuçlarla gelll inşallahhhinsAllah cnm ya amin insAllah cnm aynen kalp atışı hareket ediyor hissdiyorim dedigin zamani da gorucez insAllah
İnsAllah öyledir ya göğüs hassasiyetim geçti biraz gibi ara ara karin agrim oluyor belimin alt tarafi agriyor adet belirtisi de olabilir gebelikte gönlüm tabiki gebelikten yanatest yapmadm baska cnm en erken pazartesi yapabilirim sn evde dglm zaten pazar gunu gece eve donucez ablamdayiz
Gözğn aydın canım hayırlı olsunTeyze oluyosunuzzzzz 38 çıktıHamileyimmmm
Canım benim çok gözün aydın. Sağ salim kucağına al inşallah. Çok güzel ya. Kıpır kıpır oldu içim. İkicanlısın dua et bizeDarısı hepinize inşallah
İnsAllah kuzumHadi güzel sonuçlarla gelll inşallahhh
Tşk ederim canım darısı sana inşallahGözğn aydın canım hayırlı olsun
Etmez miyim hep dualarımdasınız inşallah sizin de güzel sonuçlarınızı alacazCanım benim çok gözün aydın. Sağ salim kucağına al inşallah. Çok güzel ya. Kıpır kıpır oldu içim. İkicanlısın dua et bize
İnşallah canım benimde pazartesi akşam 7 de gerçekleşecek aşılamam.Tşk ederim canım darısı sana inşallah
Benim de gündüz 1 de canımİnşallah canım benimde pazartesi akşam 7 de gerçekleşecek aşılamam.
Hadi güzel sonuçlarla gelin inşallah. Ben inanıyorum ki bu topik hepimize çok uğurlu geldi ve gelmeye devam edecekİnşallah canım benimde pazartesi akşam 7 de gerçekleşecek aşılamam.
Reglinin kaçıncı günündesinGünaydın kızlar. Dünden beri yanlarımla şiddetli ağrı var. Gece de çatlatma iğnesi yaptım. Sabah hafif pembe leke vardı. Acaba aşılamadan önce yumurta çatladı mı? Bu durumda tren kaçmış mı oldu. Çok endişe ettim. Bilen var mı
Aminnnn bu topic herkese uğurlu gelsinÇok sevindim yaaa, inşallah bizim de cift çizgi çıkar. Darısı başımıza :)
Kistin var mı? Ara lekelenme beklenmez genelde. Korkma tren kaçmadı herşey yolunda. Ama doktorunla bu bilgiyi muhakkak paylaşmalısın11.gün bugün.