Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:KK200: :rolleyes: :KK73: yaaaaaaa cok sevindim kiz yeminle kendim kadar sevindim Rabbim sağlıkla ilerletsin insAllah ya Rabbim kucağina aldigin gunleri de gormeyi nasip etsin :KK74:
Ahhh canımmm inşallah senden de güzel haberleri bekliyoruz hepiniz güzel haberler alın inşallah. Artık darısı kalp atışını duymaya :dua:

Ahhh canımmm inşallah senden de güzel haberleri bekliyoruz hepiniz güzel haberler alın inşallah. Artık darısı kalp atışını duymaya :dua:
insAllah cnm ya amin insAllah cnm aynen kalp atışı hareket ediyor hissdiyorim dedigin zamani da gorucez insAllah 🤩😍
Bişe söylicem. Olur mu olur yerleşmedir belki. Test yaptın mı yine
İnsAllah öyledir ya göğüs hassasiyetim geçti biraz gibi ara ara karin agrim oluyor belimin alt tarafi agriyor adet belirtisi de olabilir gebelikte gönlüm tabiki gebelikten yana 🤲 test yapmadm baska cnm en erken pazartesi yapabilirim sn evde dglm zaten pazar gunu gece eve donucez ablamdayiz

insAllah cnm ya amin insAllah cnm aynen kalp atışı hareket ediyor hissdiyorim dedigin zamani da gorucez insAllah 🤩😍

İnsAllah öyledir ya göğüs hassasiyetim geçti biraz gibi ara ara karin agrim oluyor belimin alt tarafi agriyor adet belirtisi de olabilir gebelikte gönlüm tabiki gebelikten yana 🤲 test yapmadm baska cnm en erken pazartesi yapabilirim sn evde dglm zaten pazar gunu gece eve donucez ablamdayiz
Hadi güzel sonuçlarla gelll inşallahhh

Günaydın kızlar. Dünden beri yanlarımla şiddetli ağrı var. Gece de çatlatma iğnesi yaptım. Sabah hafif pembe leke vardı. Acaba aşılamadan önce yumurta çatladı mı? Bu durumda tren kaçmış mı oldu. Çok endişe ettim. Bilen var mı:KK43:
Reglinin kaçıncı günündesin

X