- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Sağol canım ya.Kızlar inşallah hepiniz hemencik hamiş olur bebişlerinizi kucağınıza alırsınjz
Çatlama ihtimali için ilişki öneriyorlar galiba.İnşallah kızlar. Ama benim şimdi biri 20 biri 21 muhtemelen araya pazar girceği için pazartesi aşılamayı yapıcak. Bu yumurtalar dahada büyüyecek bir sıkıntı olur mu acaba
Bize ilişki yasağı verdi aksine.Çatlama ihtimali için ilişki öneriyorlar galiba.
Hadi ya bize bu akşam önerdiBize ilişki yasağı verdi aksine.
Benim tedirgin olduğum konu diyelimki yunurtda 25 mm oldu diyelim. Bu sıkıntılı bişemi
Senin aşılamamı olacak pekiHadi ya bize bu akşam önerdi
Evet pazartesi günü birde gel dedi. Yarın gece 1de de çatlatma iğnesini yapacağım.Senin aşılamamı olacak peki
Biz aşılamadan önceki 3 gün perhiz yapmıştık. Bilginizeİnşallah kızlar. Ama benim şimdi biri 20 biri 21 muhtemelen araya pazar girceği için pazartesi aşılamayı yapıcak. Bu yumurtalar dahada büyüyecek bir sıkıntı olur mu acaba
Canım benim 20 mm idi bir yumurtam 17 ve 18 vardı diğerini hatırlamıyorum. Ama doktor o gün çatlatma iğnemi vurmamış söylemişti ve 32 saat sonra aşılamaya gittim. Yani sende de yumurta çatlayabilir.İnşallah kızlar. Ama benim şimdi biri 20 biri 21 muhtemelen araya pazar girceği için pazartesi aşılamayı yapıcak. Bu yumurtalar dahada büyüyecek bir sıkıntı olur mu acaba
Ben de perhiz olur biliyordum. Ama doktor bugünden sonrası perhizi yeterli gördü.Biz aşılamadan önceki 3 gün perhiz yapmıştık. Bilginize
Canım biz aşılama olacağımız için perhiz yaptık ve 3. Günde eşimin sperm sayısı normalde bildiğimiz spermiyogramından daha çok çıkmıştı. Ama tabi doktorun ne derse öyle yapman daha iyi olurBen de perhiz olur biliyordum. Ama doktor bugünden sonrası perhizi yeterli gördü.
Ben de aşılama olacağım canımCanım biz aşılama olacağımız için perhiz yaptık ve 3. Günde eşimin sperm sayısı normalde bildiğimiz spermiyogramından daha çok çıkmıştı. Ama tabi doktorun ne derse öyle yapman daha iyi olur
Canım 3 günden sonrası zaten spermin verimliliği düşüyormuş. Amannn bütün doktorlar ayrı işte. Görüş birliği yokBen de aşılama olacağım canım
Aynen öyle canım.Canım 3 günden sonrası zaten spermin verimliliği düşüyormuş. Amannn bütün doktorlar ayrı işte. Görüş birliği yok
bebişim kan beta 53 çıktı. 11. gğn aşılamam. ama korkuorum. ya iğne etkısıysemaldelmor sende haberler nasıl
Biz seninle aynı gün aşılama yaptık o yüzden inşallah da birlikte güzel haberler alırız. Kuzum artık iğnenin etkisi geçmiştir. Umuyorum ki güzel haber vereceksin bize. Bir de bende hiç kabızlık yok ama aşırı gaz oluyor. Sende kabızlık var mı?bebişim kan beta 53 çıktı. 11. gğn aşılamam. ama korkuorum. ya iğne etkısıyse
evet kabızım cnm. yarın tekrar beta hcg baktırcm 53 ten yukarı olursa bebek vardır. artış olmuştur. sankı karnım gerılıyo nedendir bilmiyorm cnmBiz seninle aynı gün aşılama yaptık o yüzden inşallah da birlikte güzel haberler alırız. Kuzum artık iğnenin etkisi geçmiştir. Umuyorum ki güzel haber vereceksin bize. Bir de bende hiç kabızlık yok ama aşırı gaz oluyor. Sende kabızlık var mı?