Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kızlar. Ama benim şimdi biri 20 biri 21 muhtemelen araya pazar girceği için pazartesi aşılamayı yapıcak. Bu yumurtalar dahada büyüyecek bir sıkıntı olur mu acaba

Ha ama çatlatma iğnesinden sonra doğal birliktelik ile gebelim olması sağlanmaya çalışılacaksa öncesinde de birliktelik olması iyidir

İnşallah kızlar. Ama benim şimdi biri 20 biri 21 muhtemelen araya pazar girceği için pazartesi aşılamayı yapıcak. Bu yumurtalar dahada büyüyecek bir sıkıntı olur mu acaba
Canım benim 20 mm idi bir yumurtam 17 ve 18 vardı diğerini hatırlamıyorum. Ama doktor o gün çatlatma iğnemi vurmamış söylemişti ve 32 saat sonra aşılamaya gittim. Yani sende de yumurta çatlayabilir.

Ben de perhiz olur biliyordum. Ama doktor bugünden sonrası perhizi yeterli gördü.
Canım biz aşılama olacağımız için perhiz yaptık ve 3. Günde eşimin sperm sayısı normalde bildiğimiz spermiyogramından daha çok çıkmıştı. Ama tabi doktorun ne derse öyle yapman daha iyi olur

bebişim kan beta 53 çıktı. 11. gğn aşılamam. ama korkuorum. ya iğne etkısıyse
Biz seninle aynı gün aşılama yaptık o yüzden inşallah da birlikte güzel haberler alırız. Kuzum artık iğnenin etkisi geçmiştir. Umuyorum ki güzel haber vereceksin bize. Bir de bende hiç kabızlık yok ama aşırı gaz oluyor. Sende kabızlık var mı?

Aslında gebelik belirtisi olarak kabızlığı vermişler ya ondan merak ediyorum. Gebe olan herkes öncesinde kabız oluyor mu? Kaldı ki bu aşıre ayında o kadar kayısılı incirli aşureler yerken nasıl kabız olacağız ki

evet kabızım cnm. yarın tekrar beta hcg baktırcm 53 ten yukarı olursa bebek vardır. artış olmuştur. sankı karnım gerılıyo nedendir bilmiyorm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…