Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet kabızım cnm. yarın tekrar beta hcg baktırcm 53 ten yukarı olursa bebek vardır. artış olmuştur. sankı karnım gerılıyo nedendir bilmiyorm cnm
Ayy hadi inşallahhh :dua: Başka belirtin var mı? Benim ciddi sırt ağrılarım ve sürekli kasığımda batmalarım var. Göğüslerim çok ağrıyor ve uçları çok hassaslaştı. Gazım da çok. Baş dönmesi, bulantı,kabızlık hiç yok ama dün bi baş ağrısı tuttu ki beni .. dudaklarda kuruluk da var. Bu şekilde.. test yapmıyorum korkudan . Negatif çıkarsa diye. 11. Gün ya.. sen bugün nerde test yaptın betahcg ? maldelmor maldelmor

Ayy hadi inşallahhh :dua: Başka belirtin var mı? Benim ciddi sırt ağrılarım ve sürekli kasığımda batmalarım var. Göğüslerim çok ağrıyor ve uçları çok hassaslaştı. Gazım da çok. Baş dönmesi, bulantı,kabızlık hiç yok ama dün bi baş ağrısı tuttu ki beni .. dudaklarda kuruluk da var. Bu şekilde.. test yapmıyorum korkudan . Negatif çıkarsa diye. 11. Gün ya.. sen bugün nerde test yaptın betahcg ? maldelmor maldelmor
dün hastanede yptrdm cnm 53 çıktı. bende halszlık var. elim ayağım titriyo. mıdem bulanıyo. kokuya karşı çok hassasım. bende korktm hatta kendm gittim kesin yine 2 falan çıkar desim. ama daha öncekı tahlıllere baktım. hiç bu kadar yüksek değer yok

dün hastanede yptrdm cnm 53 çıktı. bende halszlık var. elim ayağım titriyo. mıdem bulanıyo. kokuya karşı çok hassasım. bende korktm hatta kendm gittim kesin yine 2 falan çıkar desim. ama daha öncekı tahlıllere baktım. hiç bu kadar yüksek değer yok
Valla benim hiç koku hassasiyetim filan yok :))) çok korkuyorum ya hamile değilsem diye. Umarım öyleyizdir :KK48:

hayır canım devlette aşılama için en fazla 100 TL gibi bir ücret alıyorlar ama ilaçları ücretli alıyorsun. SGK bir kısmını karşılıyor. İlaçlar da 750 TL gibi bir meblağ. Gonal f 450 benimki. İlaçlara 750 tl ödedim.
Ben ilaçlara 400 ödedim canım. 200 de aşılama günü yatacak galiba.

aa bi arkadaşım devlette 75 tl ödedi aşılama için ben yine de 100 yazdım. ben özelde yaptım aşılamamı raporla aldım ilaçlarımı. 750 tl ye aldım. 4 kutu gonal f 450.
Benim bir kutu gonal f 900, iki kutu antibiyotik birini ben diğerini eşim kullandı. Çatlatma iğnesi, aşılama jeli bir de vitamin. Hepsi emekli sandığında 400 verdim. Aslında eczanelerde bile fiyat fark ediyormuş. Ama ben gezmedim. İlk girdiğim yerde aldım

aa bi arkadaşım devlette 75 tl ödedi aşılama için ben yine de 100 yazdım. ben özelde yaptım aşılamamı raporla aldım ilaçlarımı. 750 tl ye aldım. 4 kutu gonal f 450.
Bizden asilama için tıp fak. Hiç para almadılar. Her hastane farklı galiba .

X