Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne zaman test yapıcaksın ben karar aldım kendi kendime ctesi sabah evde yapıcam çift çizgiyi görürsem kan testi yaptırıcam 1 hafta geçmiş olucak adetimden
Canım doktorun test yap dediği tarih 18 eylül. Adetim ise 21 inde. O yüzden çıkması mümkün değil ama insan merak ediyor işte 😃

Ahahah 😂😂😂 ya ama planlı olunca da görev gibi çok kasıyor insan . Herkes zorlanıyor. Anlayış gösterin kocişlerinizeee

Gosteriyorum kuzum bu surecte ilk defa ereksiyon problemi yasadik baya bi stres oldu aslinda oda sanirim:) onlarinda isi zor ama bizimki daha zor su ilaclarin yan etkileri beni bitirdi

Benim koca hasretinden ölecek bende tık yok yanliz gögüslerim felaket adam yanlışlıkla dokunsa bağırıyorum çok ağrıyor bel ağrım da çok adet olacaksam da adet bitimini bekleyecek artık bu ara hiç cekemiycem o işi :KK70: :KK70:
Aynı durum bizde de var. Kasıklarımda çok ağrı var be göğüs uçlarım çıldırır gibi. Sende de şöyle birşey oldu mu acaba. Şimdi biliyorsun yumurta 1 haftada rahme ulaşıp yerleşmeye çalışıyormuş. Yerleşme de sancılı bir durum. Bugün 8. Gün idi eğer yumurta rahme gelmişse acaba yerleşmeye çalışıyor olabilir mi

Aynı durum bizde de var. Kasıklarımda çok ağrı var be göğüs uçlarım çıldırır gibi. Sende de şöyle birşey oldu mu acaba. Şimdi biliyorsun yumurta 1 haftada rahme ulaşıp yerleşmeye çalışıyormuş. Yerleşme de sancılı bir durum. Bugün 8. Gün idi eğer yumurta rahme gelmişse acaba yerleşmeye çalışıyor olabilir mi
Benim iğnenin haftasında başlamıştı göğüs hassasiyetim hala devam insAllah öyledir ya yerleşsinler artık bekliyoruz heycanla😍😍

Benim iğnenin haftasında başlamıştı göğüs hassasiyetim hala devam insAllah öyledir ya yerleşsinler artık bekliyoruz heycanla😍😍
Göğüs benim de öyle oldu, sancı da . Ama bir iki gündür sancı çok hafiflemişti bugün coştu. Bi baktım 8. Gün. İnşallah dedim içimden. Gece, eltim doğuracak diye çok içlendim. Benim neden olmuyor diye çok ağladım. İnşallah bize de nasip olur :KK61:

Göğüs benim de öyle oldu, sancı da . Ama bir iki gündür sancı çok hafiflemişti bugün coştu. Bi baktım 8. Gün. İnşallah dedim içimden. Gece, eltim doğuracak diye çok içlendim. Benim neden olmuyor diye çok ağladım. İnşallah bize de nasip olur :KK61:
Ay kuzum insAllah nasip etsin Rabbim ya dua edip Allah'a sığınmaktan başka çaremiz yok en güzel bilendir 🤲💕☺️
Umutluyum ben hepimiz adına insAllah olacak

X