Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Annem her zaman söyler, eğer bebek niyetli birlikte olunuyorsa, besmele, hatta abdestli olunması gerekir ki çocuk da böyle hayırlı bir şekilde olsun. Evet Allah bilir elbette. Fakat bunun ne saçma, ne da cahilce bir uygulama olduğunu düşünmüyorum. Burada bilgi paylaşımı yapıyoruz. Cunup gezmenin iyi olmadığını herkes bilir.
Evet bende çok duydum bunları.Herkesin kendi yorumu.Ama çok hassas bir konu.Böyle hüküm vermek te yanlış.Biz bilemeyiz kimin hayırlı kimin hayırsız olacağını.Rabbim bilir.Dinimizde evet var gusülsüz gezmek günah.Ama diğerine katılmıyorum arkadaşım bizim haddimize degil.

Evet bende çok duydum bunları.Herkesin kendi yorumu.Ama çok hassas bir konu.Böyle hüküm vermek te yanlış.Biz bilemeyiz kimin hayırlı kimin hayırsız olacağını.Rabbim bilir.Dinimizde evet var gusülsüz gezmek günah.Ama diğerine katılmıyorum arkadaşım bizim haddimize degil.
Haklisiniz. ALLAH herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Bir anda öyle bir cevap gorunce fevri davrandim.

Kesinlikle bahsetmek istedigim budur. Kalici oje dahi yaptirmam ve gusul abdestine cok onem veririm bebek icin evet oteleyebildigim kadar oteliyorum ancak arkadasin bahsettigi gibi gusulsuz olan cocuk hayirsizmis besmelesiz iliski olmazmis cocugum olursa onu hatirlayacakmisim sozleri neticesinde HAD bilmeyen insanlarin oldugunu dusunmuyor degilim... Bu mantikla musluman aleminden olmayan tum insan yavrulari hayirsiz oyle mi? Biz yapabileceklerimizi yapariz gerisinin hesabini Allah’a verecegiz ki o affedicidir ki tekrar soyluyorum herkesin dini kendine...

Canım selam gebelik düşünmeye başladığım andan itibaren folikasit kullandım ben. Adetin 2. Günü dr a gittim tüm tahlil ve kontrollerim yapıldı. Yumurta geliştirici, adet iken kullanılmaya başlanıyor. Sonra yumurta takibi yapılıyor ve çatlatma iğnesi vuruluyorsun. Neden çatlatma iğnesi? Çünkü ne zaman çatlayacağını bilirsek yumurtanın kontrol bizde oluyor buna göre birliktelik oluyor. Çatlatma iğnesinden sonra da progesteron veriyor doktorlar. Bebeğin tutunmasına yardım ediyor bu tip ilaçlar. Dilerim sen de kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın. Hepimiz bu ay güzel haber alabilmek için bekliyoruz. :KK36: :KK36:
Bılgı verdıgın ıcın teşekkür ediyorum cnm ınsallah burayı takıpte olacagım yarın dr a gıdecegım bakalım o ne dıyecek buay takıptemı olalım yumurta gelıstırıcı ve catlatıcı ıgneye gemen baslayalımmı dıyecek yarın 3.gunum bakalım

Bılgı verdıgın ıcın teşekkür ediyorum cnm ınsallah burayı takıpte olacagım yarın dr a gıdecegım bakalım o ne dıyecek buay takıptemı olalım yumurta gelıstırıcı ve catlatıcı ıgneye gemen baslayalımmı dıyecek yarın 3.gunum bakalım
Hayırlısı olsun canım benim ❤️ Muhakkak bilgi ver merak ederim

Dream1988 Dream1988 moda tas ogrt moda tas ogrt E Essa0 arkadaşlar bence sebepsiz infertilitenin baskın olduğu bu çağda gebe kalabilmek adına nasıl ki dualar edip zikir çekmek normalse doktorun da bugün duş alma yarın alabilirsin demesini uygulamak normaldir. Bilim adamları da bunu söylüyor google da boy boy yazıyor bu tip bilgiler. Neyse tabiki salih evlat sahibi olmak için ilişki esnasında besmele çekmek aklına gelen oluyorsa (o anın rehavetiyle) takdir ederim :) Şahsen aklıma gelmiyor. Yapılmalıdır muhakkak onu tartışmıyorum hiç. Ama zaten normalde anında kalkıp abdest alıp tertemiz uyuyoruz. O yüzden herkes kendine yakın geleni uygulasın. Birbirimize saygı duyalım.

Hanımlar,
sitede her inanç ve mezhepten üyeler olduğunu unutmayınız ve dini içerikli yorumlar yazmayınız zira bilmeden istemeden kırıcı olabilirsiniz, ayrıca dini içerik yasaktır da aynı zamanda.

Iyi geceler kızlar dün akşamdan bu yana kasık karın ağrım var midem de bi tuhaf gaz sancısı gibi acaba adet olacam da ilaçlar geciktiriyor mu gece gece uyandırdi ağrı zaten ya bire tuvalete gidiyorum :KK43:
Hala az da olsa umudum var gibi ama sanırım olmadı ya

Iyi geceler kızlar dün akşamdan bu yana kasık karın ağrım var midem de bi tuhaf gaz sancısı gibi acaba adet olacam da ilaçlar geciktiriyor mu gece gece uyandırdi ağrı zaten ya bire tuvalete gidiyorum :KK43:
Hala az da olsa umudum var gibi ama sanırım olmadı ya
Canımıniçi günaydın. Dur, telaş yapma test yaptın mı

Eşim hala üzerine adet görme olabilir belki diye sürekli dikkat etmemi istiyor. Onun adına da üzgünüm.
Kuzucum gerçekten çok üzüldüm. 13 aydır negatif gören biri olarak eşini de seni de anlıyorum. Dilerim bu son ayınız olur bebişinizin olmadığı. Rabbim kucağınızı boş bırakmasın.Dilerim hepimiz en kısa sürede hayırlısıyla güzel haberler verebiliriz. :dua:

Hanımlar,
sitede her inanç ve mezhepten üyeler olduğunu unutmayınız ve dini içerikli yorumlar yazmayınız zira bilmeden istemeden kırıcı olabilirsiniz, ayrıca dini içerik yasaktır da aynı zamanda.
Mune Mune lütfen arkadaşlarımız Dream1988 Dream1988 ve moda tas ogrt moda tas ogrt ı aktif hale getirebilir misiniz ? Çok rica ediyorum :silah:

Yapalim mi dedin yapmayalim mi:)
Hadi insallah guzel haberler veririsn bende bgn oldum ignemi
:KK70::KK70::KK70:tam paydos saatimde yazmıştım , arapça yazmışım sanki aceleden, doktor çatlatma iğnesi yapalım dedi 17 eylülü bekliyorum dört gözle bakalım. yumurta büyütmek için kür kullanıyor musunuz?

Bal kürü de yumurtalara iyi geliyor diye biliyorum , kullandım ama o zaman doktor takibinde değilim, eylülde sonuç alamazsam ekimde denicem bakalım
Bal kürü ile ilgili bir şey daha önce hiç duymadım. Onu da araştıralım bakalım. Ama umuyorum ki hiçbirimiz bir sonraki aya kalmadan gebe kalabiliriz

X