- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
hadi inşallahhhBal kürü ile ilgili bir şey daha önce hiç duymadım. Onu da araştıralım bakalım. Ama umuyorum ki hiçbirimiz bir sonraki aya kalmadan gebe kalabiliriz
Kuzum senin 14 gün oldu. Artık gebelik testinden sonuç alabilirsin ve ayrıca adet de görmedin. Bence bugün kan testi yap. Kesin sonucu alabilirsin artık. Hem ben de çok merakk ediyorummmYapmadm henüz yarin yapacam bklm
Ahh hepimiz bir an evvel hamiş olsak da hiç gerek kalmasahadi inşallahhhbal , tarçın çörekotu , adetin 1.günü başlanıyor 7gün devam ediliyor , yumurtaları geliştiriyor diye biliyorum
Olmadı canım 14 gun daha bugün 13. Gün 29 ağustosta oldum iğneyi hem duphaston adet olacaksam da geciktirir belki bende merak ediyorum da yapayım evdekini o zmn bi yine deKuzum senin 14 gün oldu. Artık gebelik testinden sonuç alabilirsin ve ayrıca adet de görmedin. Bence bugün kan testi yap. Kesin sonucu alabilirsin artık. Hem ben de çok merakk ediyorummm
Hayır canım duphaston un adet söktürücü ve düzenleyici özelliği vardır. Hap bittiğinde hemen adet görürsün göreceksen. Bir de duphaston esnasında da adet olanlar var ama pek beklenmeyen bir durumOlmadı canım 14 gun daha bugün 13. Gün 29 ağustosta oldum iğneyi hem duphaston adet olacaksam da geciktirir belki bende merak ediyorum da yapayım evdekini o zmn bi yine de
Iste hap bitene kadar her halükarda adet olmicam demek dimi bu daha üçüncü gunu hapin bu gun 10 günlük zatenHayır canım duphaston un adet söktürücü ve düzenleyici özelliği vardır. Hap bittiğinde hemen adet görürsün göreceksen. Bir de duphaston esnasında da adet olanlar var ama pek beklenmeyen bir durum
canım aşılama mıBende dün çatlatma iğnesi oldum ne yapacağımı pek bilmiyorum
Ben ilacı sana doğru kullandırdıklarını düşünmüyorum. Tabi doktor filan değilim de artık çatlatma iğnesi olmuş yumurta ilerleyeceği yere kadar gelmiş.. Geç kalındı gibi geliyor. İşine karışmak gibi anlama canım nolur sadece senin adına endişelendiğim için yazdımIste hap bitene kadar her halükarda adet olmicam demek dimi bu daha üçüncü gunu hapin bu gun 10 günlük zaten
Yok hayır sadce yumurta çatlatmacanım aşılama mı
Ozaman günleri değerlendireceksin canım. İlişki isteniyor bu günlerdeYok hayır sadce yumurta çatlatma
Kuzum iğneyi vurulduktan 32-40 saat sonrasında yumurtanın çatlaması bekleniyor. Oyüzden bu saatlerde birliktelik önemli. Ama öncesinde ve yumurtlamanın gerçekleşeceği günden itibaren 3 gün boyunca birlikteliğin devamı, sonra da gün aşırı devam ediyoruz, etkiyi arttırıyorEvet doktor 36 saat sonra dedi bu iğnenin bitme süresi falan varmi gerçekten pek bilmiorum 1buck seneelik evliyim veee pko hastasıyım
Ama.busaatlerde olması imkansizzzKuzum iğneyi vurulduktan 32-40 saat sonrasında yumurtanın çatlaması bekleniyor. Oyüzden bu saatlerde birliktelik önemli. Ama öncesinde ve yumurtlamanın gerçekleşeceği günden itibaren 3 gün boyunca birlikteliğin devamı, sonra da gün aşırı devam ediyoruz, etkiyi arttırıyor
Aynı gün olması yeterli. Çatlayan yumurta 24 saat canlılığını koruyabiliyor. Yumurta çatladığında içeride spermin hazır olması da önemli. Sperm ilişkiden 48 saat sonraya kadar rahimde yaşayabilir. O yüzden muhakkak denk getirirsin.Ama.busaatlerde olması imkansizzzçünkü calisiyoruzzzz
Vala hiç bilmiorum cnm bu ay adet olursam bi ay daha denerim bu doktorla baktım olmuyor değiştiririm napim ben hic bilgim yok cunki bu konuda vardr bi bildiği diye teselli ediyorum kendimiBen ilacı sana doğru kullandırdıklarını düşünmüyorum. Tabi doktor filan değilim de artık çatlatma iğnesi olmuş yumurta ilerleyeceği yere kadar gelmiş.. Geç kalındı gibi geliyor. İşine karışmak gibi anlama canım nolur sadece senin adına endişelendiğim için yazdım
Umuyorum doğru uygulamadır kuzumVala hiç bilmiorum cnm bu ay adet olursam bi ay daha denerim bu doktorla baktım olmuyor değiştiririm napim ben hic bilgim yok cunki bu konuda vardr bi bildiği diye teselli ediyorum kendimi