Aynen yaa gdo lu hepsi.Ay cok guldum iste ozamanlar hersey organikmiş simdi herseyin biseyini ciksrdilar genetikle oynadilar sonuc bu
Özel olmazsa hangi hastane? Aklımda bulunsun aksi bir durum içinEvet canım istanbuldayım avrupa yakasindayim
Tavsiye ile gittim aslında dr umu çok seviyorum. İst tema hstnesindeNereye gidiyorsun istanbuldamisin hangi hastane
İnsallah sana sans getirsin diyelim bekleyelim bakalim 14 gun Allah buyukTavsiye ile gittim aslında dr umu çok seviyorum. İst tema hstnesinde
İlk gittiğim dr lar beni çok karamsarlıpa sürükledi. Bir de ikinci gittiğim doktorda sperm alerjim ortaya çıktı. Hemen çok acil tedaviye alınmanız lazım. Şöyle acil böyle acil korkuttu beni. Şuanki dr um hiç önemli olmadığını eşimin sperm sayısının normalin üstünde olduğunu bir zararı olmadığını söylediNereye gidiyorsun istanbuldamisin hangi hastane
İnşallah. Dr gerçekten çok çabaladı ilaç kullanmıyım doğal yollardan olsun diye. 1 sene vakit verdi bize. Kısmet bakalımİnsallah sana sans getirsin diyelim bekleyelim bakalim 14 gun Allah buyuk
Kesinlikle öyle. O test bu test hep en kötüsünü söylüyorlar. Eski doktorum da öyleydi. İnstagramda baya ünlü biriydi iyidir heralde diye muayenehanesine gittim. Aşırı pahalıydı. Şok geçirmiştim. Verdiği testleri illa onun istediği yerde yaptırmamı söyleyince şüphelendim ben de. Bir daha da gitmedimİyi bir doktora denk gelmek te sans işi
Eyvah! Sakın bende böyle bir şey olmasın lütfen çünkü zaten dr kilo ver dedi yanarım valla hahahhaDoymak nedir bilmiorum igneden beri kiminde istah kesiyomus ama benim istahim acıldı
Şimdiden kandilin mübarek olsun canımYarın kandil gecesi bol bol dua et insallah Allahim kabul etsin
Aminn guzelimm seninde kandilin mubarek olsun Allah emeklerimzii bosa cikarmasınŞimdiden kandilin mübarek olsun canımAllah tüm dualarımızı kabul etsin
Sende mide bulantısı yaptı mı peki? Bende bişey yok da çoğu yazmışHormonlugu oldugu icin heralde acıktırıyo galiba