Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Benimde ilk gunler solumdaydi ağrım falan iki gundur sağımda vucudum benimle dalga geciyor galiba artik

Evet canım oldu halada oyle yani aksam adet olucak gibi agrim oldu uyuya kalmisim simdi gecti
Senin kaçıncı gün bugün? Bir de bu süreçte neler yapıyorsun? Annem bana hep yat dinlen dedi. Arabayla yolculuk yapma sarsma kendini falan dedi. Beslenmen falan nasıl?

Benimde ilk gunler solumdaydi ağrım falan iki gundur sağımda vucudum benimle dalga geciyor galiba artik

Senin kaçıncı gün bugün? Bir de bu süreçte neler yapıyorsun? Annem bana hep yat dinlen dedi. Arabayla yolculuk yapma sarsma kendini falan dedi. Beslenmen falan nasıl?
Bugun sabah 8.gun insallah ben surekli yatiyorum genel olarak evde

İgneyle beraber 3 gün bol bol yatip dinleniosun bol bol havuc yiyosun avakado ispanak ceviz ananas ozellikle muz saglikli beslenmeye dikkat ediosin abur cubur falan yasak uzanirken bacagini uzatma karnina dogru cek ayaklarini o sekilde uzan dinlen demisti

Birde beraber olurken belinin altına yastık koy biraz ozel oldu ama kusura bakms aklinda bulunsun diye

Ne güzel doktorun her şeyi ayrıntılı anlatmış. Benimki hiçbir şey demedi ya çok telekkürler

Ya şeyi düşündüm de eskiden insanların 10-15 çocuğu olurmuş. Nasıl yapıyorlarmış acaba hahahahhah biz burda gözünü deldik yani olsun diye kadınlar çatır çatır doğurmuş hiç birinin de ananas yiyip bütün gün yattığını sanmıyorum

Benim doktorum devlet hastanesi iranlı ama cok ilgili ve iyi devlet hastanesinde olmasina ragmen numarasini verdi birsey sormak istedigimde arayabiliyorum yada bir kere randevu aldim ilk gittigimde devlet hastanesi cok dolu randevu dusmuor doktoruma mesaj yaziyorum hastanede oldugu gunu soyluor o gun gidiyorum doktorum cagardi diyip barkod aliyorum

Ay cok guldum iste ozamanlar hersey organikmiş simdi herseyin biseyini ciksrdilar genetikle oynadilar sonuc bu

Yaa çok iyi benim özel. Ve son gittiğimde dedim ki acil durumda ulaşabilceğim bir numara var mı. Hastanenin numarası var dedi. Onlara yazıyorum wp dan kırk saat sonra görüyorlar. Dönüşleri de elli saat

İstanbul muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…