- 19 Ekim 2022
- 897
- 427
- 29
İnşallah geç döllenmedir iğne etkisi de olabilirOlma ihtimali yüksek bence geç döllenme olmuştur iki gün sonra tekrar ver eğer yukselmisse vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah geç döllenmedir iğne etkisi de olabilirOlma ihtimali yüksek bence geç döllenme olmuştur iki gün sonra tekrar ver eğer yukselmisse vardır
Olabilir canım inşallah vardır 2 gün sonra tekrar verirsinKızlar değerim 4 çıktı bugün 13. Günüm var mıdır
Aynen benimde aynı gün sabah kaset test yaptım negatif çıktı pozitife döner mi acabaBenim bugün 12. Günüm kaset test yaptım negatif çıktı. Yarın erken gebelik testi yapmayı planlıyorum.
Bana herkes erken gebelik yapmalıydın kaset testte çıkmaz şimdi dedi. Bir umut yarın erken gebelik testi yapacağım.Aynen benimde aynı gün sabah kaset test yaptım negatif çıktı pozitife döner mi acaba
Günler geçmek bilmiyor sanki gerçekten yaaBana herkes erken gebelik yapmalıydın kaset testte çıkmaz şimdi dedi. Bir umut yarın erken gebelik testi yapacağım.
orchagoci canım hiç belirti var mı kasık ağrısı hassasiyet gibi yoksa geçti mi belirtiler
Hiç bir belirtim geçmedi. 3 gündür kasıklarımda sürekli batma var. Hayatımı kısıtlayacak kadar. Midemde sürekli yanma. Elimde sarı leblebi ile geziyorum evin içinde. Göğüslerim ağrıyo baya. Her reglimde ağrır göğüslerim ama hayatımın en şiddetli dönemi.orchagoci az önce bir forumda bir kadının 3.6 dan 3 gün sonra 40lara çıktığını okudum canım inşallah senin de öyle olur moral bozmak yok
Olabilitesi yüksek sanki yaa yarın ya da sonraki gün bir daha ver. Benzer durumlarda gibiyiz.Kızlar değerim 4 çıktı bugün 13. Günüm var mıdır
Onun yerine kan versen daha garanti değil mi?Bana herkes erken gebelik yapmalıydın kaset testte çıkmaz şimdi dedi. Bir umut yarın erken gebelik testi yapacağım.
Zaman hem çok hızlı geçiyor hem de hiç geçmiyorGünler geçmek bilmiyor sanki gerçekten yaa
Bence bişeyler var canım ya kafan rahatsa bu çok güzel bir şeyHiç bir belirtim geçmedi. 3 gündür kasıklarımda sürekli batma var. Hayatımı kısıtlayacak kadar. Midemde sürekli yanma. Elimde sarı leblebi ile geziyorum evin içinde. Göğüslerim ağrıyo baya. Her reglimde ağrır göğüslerim ama hayatımın en şiddetli dönemi.
İnşallah çıkar ama çıkmazsa da üzülmem inşallah
Kafam deli rahat da bilmek istiyorum sadece var mı yok mu hahahahBence bişeyler var canım ya kafan rahatsa bu çok güzel bir şey
Ay bende ya bendeeeee bilsem rahat edeceğim ama karar verdim bidaha çatlatma matlatma iğne olmayacağım eğer olmazsa süreci gerçekten çok belirsiz ilerliyorKafam deli rahat da bilmek istiyorum sadece var mı yok mu hahahah
Olabilitesi yüksek sanki yaa yarın ya da sonraki gün bir daha ver. Benzer durumlarda gibiyiz.
Belirsizlik yoruyorKafam deli rahat da bilmek istiyorum sadece var mı yok mu hahahah
Yaa silik çizgi var ama en sağlıklısı cidden kan vermekEki Görüntüle 3373629 Kafa yemelik değil mi ama
KesinlikleeeBelirsizlik yoruyor
Ben de öyle düşündüm aslında çok yan etkisi var mahvetti beniAy bende ya bendeeeee bilsem rahat edeceğim ama karar verdim bidaha çatlatma matlatma iğne olmayacağım eğer olmazsa süreci gerçekten çok belirsiz ilerliyor
Kan verdin mi canım merak ettim benimde şiddetli göğüs hassasiyetim ve sağ kasığımda ağrı varBen de öyle düşündüm aslında çok yan etkisi var mahvetti beni
Bende aynı gün aynı saatte catlatma ignesi oldum 4.gun bitiyor bugün,kırmızı pembe renkte lekelenmem olduysa catlamistjr yumurtan büyük ihtimal akinti olması normal belirtilerin gebe olduğun yönünde ilerliyor inşâallahMerhaba, ben bugün 09.01.2024 12:00 da ovitrelle iğnemi oldum. Tam şuan 16:00 gibi kırmızı pembe lekelenmem oldu. Beyaz akıntım da aşırı arttı bir anda. Normal mi? Başına böyle bir şey gelen var mı?