Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

orchagoci orchagoci canım hiç belirti var mı kasık ağrısı hassasiyet gibi yoksa geçti mi belirtiler
orchagoci orchagoci az önce bir forumda bir kadının 3.6 dan 3 gün sonra 40lara çıktığını okudum canım inşallah senin de öyle olur moral bozmak yok🤰🏻
Hiç bir belirtim geçmedi. 3 gündür kasıklarımda sürekli batma var. Hayatımı kısıtlayacak kadar. Midemde sürekli yanma. Elimde sarı leblebi ile geziyorum evin içinde. Göğüslerim ağrıyo baya. Her reglimde ağrır göğüslerim ama hayatımın en şiddetli dönemi.

İnşallah çıkar ama çıkmazsa da üzülmem inşallah 😇

Hiç bir belirtim geçmedi. 3 gündür kasıklarımda sürekli batma var. Hayatımı kısıtlayacak kadar. Midemde sürekli yanma. Elimde sarı leblebi ile geziyorum evin içinde. Göğüslerim ağrıyo baya. Her reglimde ağrır göğüslerim ama hayatımın en şiddetli dönemi.

İnşallah çıkar ama çıkmazsa da üzülmem inşallah 😇
Bence bişeyler var canım ya kafan rahatsa bu çok güzel bir şey

Olabilitesi yüksek sanki yaa yarın ya da sonraki gün bir daha ver. Benzer durumlarda gibiyiz. 🙏🏻
10CF893E-8F50-40E9-B06A-7B3AA231CB4D.jpeg
Kafa yemelik değil mi ama

Merhaba, ben bugün 09.01.2024 12:00 da ovitrelle iğnemi oldum. Tam şuan 16:00 gibi kırmızı pembe lekelenmem oldu. Beyaz akıntım da aşırı arttı bir anda. Normal mi? Başına böyle bir şey gelen var mı?
Bende aynı gün aynı saatte catlatma ignesi oldum 4.gun bitiyor bugün,kırmızı pembe renkte lekelenmem olduysa catlamistjr yumurtan büyük ihtimal akinti olması normal belirtilerin gebe olduğun yönünde ilerliyor inşâallah

X