- 12 Ocak 2024
- 460
- 89
- 29
İğne vücutta LH hormonu salgılattığı için ovülasyon testi yanıltıcı oluyor. Çünkü ovulasyon lh hormonuna bakıyor. Gebelik testiyle takip edebilirsin veya 9. Günden sonra bakabilirsin yanıltıcı sonuç almamak içinBirde siz gebelik testi ile mi takip ediyorsunuz ben ovulasyon testi ile takip ediyorum yanlış mı yapıyorum
Bnde 12 de öğrendim erken değil bnce erken öğrenince beklemek zorAynen öyle yaa. Ben yarın sabah erken test yapıcam. Tek çizgi görürsem pazar kan veriyim mi? Pazar 12. gün oluyor. Erken olur mu? Yani 2-3 görsem de yeter
Canım sen 12. Gün kaset testle mi erken testle mi öğrenmiştinBnde 12 de öğrendim erken değil bnce erken öğrenince beklemek zor
Direk kan verdim ben test yapmadanCanım sen 12. Gün kaset testle mi erken testle mi öğrenmiştin
Anladım canım. Nasılsın peki nasıl gidiyor sürecin şuanlılDirek kan verdim ben test yapmadan
Aslında elimde 2 tane gebelik testi var ama henüz çok erken 7. Günüm o zaman bir kaç gün daha bekleyip öyle bakayimİğne vücutta LH hormonu salgılattığı için ovülasyon testi yanıltıcı oluyor. Çünkü ovulasyon lh hormonuna bakıyor. Gebelik testiyle takip edebilirsin veya 9. Günden sonra bakabilirsin yanıltıcı sonuç almamak için
Herşey yolunda şimdilik pazartesine randevu aldım keseyi görebilir miyiz diye gidicem öyleAnladım canım. Nasılsın peki nasıl gidiyor sürecin şuanlıl
Evet yaptım negatifGünaydın canımm test yaptın mııı meraktayımmm
Test yaptın mı sonuç ne ? Benım negatif olduYerimde duramıyorum cidden sürekli takvimi açıp gün sayıyorum ahahahhaha
Evet canım daha erken çift çizgi çıkar ama yalancı çizgi maalesefAslında elimde 2 tane gebelik testi var ama henüz çok erken 7. Günüm o zaman bir kaç gün daha bekleyip öyle bakayim
Ama hayali bir çizgi var gerçektennn yarın bir daha mı yapsan belki koyulaşıtEvet yaptım negatifçok hayali bir çizgi var 12. Gün olsa çıkardı adet olucam ağrılarım da başladı zaten yine hüsranEki Görüntüle 3372546
İki gündür göğüs hassasiyetim vardı genelde adet olmadan 1 gün öncesi geçer bugün agrım geçmiş kendimi biliyorum adet olucam inşallah bu defa bir sürpriz olur 2.5 senedir deniyoruz 3 aşılama negatif hsg güzel hormonlar güzel histeroskopi oldum artık beklemekten başka çarem yok Allah’a dua ediyorum beni de anneliğe layık gör diye bugün çok kötü oldum negatif görünce artık maddi manevi çok yıprandık hakkımızda hayırlısı olsunAma hayali bir çizgi var gerçektennn yarın bir daha mı yapsan belki koyulaşıt
O kadar haklısın ki seni çok iyi anlıyorum insan inanılmaz bir umutsuzluğa kapılıyor. Çok kötü hissediyor. Ne zaman olacak diye soruyor hep aklımın ucunda o dönüyor sürekli birilerini okuyorum burada yaşadıklarını deneyimlerini bol bol dua okuyorum ama işte zamanı var demekki rabbim hem sabır versin hem de tez zamanda anneliği nasip etsinİki gündür göğüs hassasiyetim vardı genelde adet olmadan 1 gün öncesi geçer bugün agrım geçmiş kendimi biliyorum adet olucam inşallah bu defa bir sürpriz olur 2.5 senedir deniyoruz 3 aşılama negatif hsg güzel hormonlar güzel histeroskopi oldum artık beklemekten başka çarem yok Allah’a dua ediyorum beni de anneliğe layık gör diye bugün çok kötü oldum negatif görünce artık maddi manevi çok yıprandık hakkımızda hayırlısı olsun
Dönebilir canım 12.-14. Günler testini bi tekrarlarsınMerhaba ben de 9 ocakta iğne vuruldum bugün iğneden sonraki 10.gün test yaptım negatif çıktı tekrar pozitife döner mi acaba?
İnşallah canım rabbim gönlüne göre versinTeşekkür ederim pazar günü tekrarlayayım o zaman inşallah değişir
Sen benden de sabırsız çıktı :)Aslında elimde 2 tane gebelik testi var ama henüz çok erken 7. Günüm o zaman bir kaç gün daha bekleyip öyle bakayim
M Morcicek20 burdan edindiğim bilgiye göre evde yaptıgımız testin hiçbir anlamı yok. Ben sadece iğnenin etkinin geçmesi için sürekli yaptım test. Çünkü direk kan vericem. Bunlar da bu sabahki ilk idrar testlerim. Kaset tamamen yok oldu. Erken testte silik çizgi hala var.Test yaptın mı sonuç ne ? Benım negatif oldu
Keşke hepimizinki gerçek olsa ne mutlu olurduk hep beraberEvet canım daha erken çift çizgi çıkar ama yalancı çizgi maalesef