Çatlatma iğnesi 10. Gün

iğnenin 14. gününde kan vermiştim beta hcg negatifti. bugün 18. gün versemmi diye düşünüyorum ama lekede geldi o yüzden kararsızım adetmi oldum diye düşünüyorum.
Benim bugün iğnemin 15. Günü çok ayakta kalınca bel ve kasık ağrım var sadece dün bat günümdü olmadım

Bende doktoruma mesaj attım çatlatma iğnesi regl tarihini değiştirir mi diye ama izinliymiş cumartesi gelicekmiş yanıt alamadım kimisi iğneden 14 gün sonra regl olunur yazmış ama ben ona rağmen olmadım 15. Gün bugün

Bende doktoruma mesaj attım çatlatma iğnesi regl tarihini değiştirir mi diye ama izinliymiş cumartesi gelicekmiş yanıt alamadım kimisi iğneden 14 gün sonra regl olunur yazmış ama ben ona rağmen olmadım 15. Gün bugün
Sonuç negatif doktorum yarın kontrol için çağırdı :KK43:

Arkadaşlar iğneyi vurulalı bugün 18. günüm hafif pembemsi akıntı geldi acaba adet mi oldum 2 gündür de kasık ağrılarım oluyordu. Geçen ayda 16 ekimde olmuştum ama adet zamanı çatlatma iğnesine göre hesaplanıyormuş, önce ki aya göre değil.
Gebelik testi ypsana cnm

Adet oldum bugün doktorum sperm testi ve hsg(ilaçlı rahim filmi) istedi. Hsg çok pahalı 18 bin tl. Şehir hastanesinde de yok.
HSG icin baska yerlerden de fiyat al fiyatlar cok degisken ben bi 25 bin fiyat aldim bi 14 birde 6 bin tl. Arastir bulunduğun sehirdeki hastaneleri ve ozel doktorlari

Merhaba 26 Ekimde çatlatma iğnesi yaptım o günü de sayarsak bugün 10. Gün test yaptım silik bir çizgi çıktı acaba hâlâ igne etkisinde miyim ?
Merhaba Elif hanım, bende bugün çatlatma iğnesi oldum sizin doktorunuz hangi aralıklarla ilişkiye girmenizi söyledi? Paylaşırsanız cok sevnirim🙏

X