Çatlatma iğnesi 10. Gün

Bu iyi bsymi bilmiyorm amag Allah hayırlısını versn ben 7gün agri cektm tabi herkesn ağrı eşiği farkli
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bilmiyorum bu sefer farklı bir umut var içimde. Birde 15 gündür eşimle birbirimizden uzak kaldık onunda özlemi var aramızda. Bide doktorum rahimin şuanda cok güzel durumda dedi. Rahim de 3 çizgi görüyorum bu istediğimiz bir kriterdir dedi.

Kızlar bende çatlatma iğnesi oldum bugün 13 gün oldu vurduğum günle birlikte az önce test yaptım ama negatif ya yarın kan versem mi yoksa net çıkar mı

Ben Nisan dan beri şansımızı deniyoruz. Mayısta kimyasal gebelik geçirdim. Ekimden beri yumurta takibi yaptırıyorum femarayı ikinci kez kullandım bugün 11.30ta çatlatma iğnesi yaptırdım. 24 saat sonra yani bugün 11.30 ta ve 35. Saatte 23.30 birlikte olun dedi pazar da mutlaka olun dedi pazartesi, sali, çarşamba dedi. Perşembe günü ise sabah akşam progestan 200mg fitil şekilde verdi. 12.gün gel kan testi yapalim dedi.
Şuanda kasıklarım çok ağrıyor yürürken bile zorlanıyorum. Bu kasık agrisi kaç sürüyor bu arada günlük hayati baya etkileyecek gibi.
Kasık ağrisi bende 9 günden sonra nerdeyse tamamen düzeldi,10-cu gün artik çok az kalmişti. Siz acaba hamilemisiniz şu an?

Kızlar bende çatlatma iğnesi oldum bugün 13 gün oldu vurduğum günle birlikte az önce test yaptım ama negatif ya yarın kan versem mi yoksa net çıkar mı
Benimde bu gun 10 gunumdu kaset test yaptim (fakat öğlene doğru yaptim, kendimi sakladım o yüzden aslinda sabah yapmadim fakat işte dayanamadim) neyse negatif çikti, ama burda çok yazilar okudum hatda 12-13 gun negatif, ama 14-15 gunler pozitif gorenler.

Benimde bu gun 10 gunumdu kaset test yaptim (fakat öğlene doğru yaptim, kendimi sakladım o yüzden aslinda sabah yapmadim fakat işte dayanamadim) neyse negatif çikti, ama burda çok yazilar okudum hatda 12-13 gun negatif, ama 14-15 gunler pozitif gorenler.
Ay inşallah pozitife dönüşür ya yarın adet günüm 🥺 bu ay da olmazsa doktorum AmH istedi benden

X