- 3 Ekim 2022
- 442
- 721
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
M Morcicek20 burdan edindiğim bilgiye göre evde yaptıgımız testin hiçbir anlamı yok. Ben sadece iğnenin etkinin geçmesi için sürekli yaptım test. Çünkü direk kan vericem. Bunlar da bu sabahki ilk idrar testlerim. Kaset tamamen yok oldu. Erken testte silik çizgi hala var.
Öyle oldu galiba yaa çok merak ediyorum ya zamanda hiç geçmiyor kendimi temizliğe verdim o yüzdenSen benden de sabırsız çıktı :)
Ben femara kullandım 5 gün. Günde 2 taneKızlar iğneden önce yumurta geliştirici bir şey kullandınız mi
Ben 5 gün femara kullandım canımKızlar iğneden önce yumurta geliştirici bir şey kullandınız mi
Canım silik 2. çizgin var ama iğne etkisi de olabilir. Gebelik de olabilir. Kan vermeden nasıl hepiniz karaları bağlıyorsunuz anlamıyorumEki Görüntüle 3372799 Buda benımki benim olmadı sanırım bu ayda
Hiçbir şey anlamadım. Daha kronolojik ve detaylı anlatabilir misin?ben üniversite hastanesinde infertilite bölümüne gidiyorum, geçen ay femara verdiler adetin 3.günü başla 5 gün iç dediler içtim. 21.gün kan vermeye gittim hiç muayne etmediler haftaya 28.günü kanı ver sonuç çıkınca gel dediler bu normal mi? Yumurtalara hiç bakmadılar. 21.gün progesteron değerim de 12.9 bu ara da. Anlayan varsa çok sevinirim
Çok da yorma kendinii. Ben birazcık fazla yürüyünce kasıklarıma ağrı giriyor.Öyle oldu galiba yaa çok merak ediyorum ya zamanda hiç geçmiyor kendimi temizliğe verdim o yüzden
bakalım ne olacak
Ama ben de kendimi dışarı attım. Az önce eve geldim duramıyorumÖyle oldu galiba yaa çok merak ediyorum ya zamanda hiç geçmiyor kendimi temizliğe verdim o yüzden
bakalım ne olacak
20 Aralık'ta üniversite hastanesine gittim reglin 3.günü femara iç dediler, içtim. 21 . Gün kan vermeye gittim progesteron 12.9 çıktı. Bu süreçte hiç muayne etmediler. Bir daha reglin 28 günü gel kan ver dediler. Bu arada yumurtalara falan bakılmadı hatta 21 gün özellikle randevu alıp gittim yine de bakmadılar. Bu normal mi?Hiçbir şey anlamadım. Daha kronolojik ve detaylı anlatabilir misin?
Çizgi var gibi duruyorEvet yaptım negatif çok hayali bir çizgi var 12. Gün olsa çıkardı adet olucam ağrılarım da başladı zaten yine hüsranEki Görüntüle 3372546
Bence buna bile hiç gerek yoktu çünkü strese sokuyor böyle takip etmek en iyisi sabırlı olup en erken 12. Günü hepimiz biliyoruz ki 11. Gün testler negatif çıkıyorM Morcicek20 burdan edindiğim bilgiye göre evde yaptıgımız testin hiçbir anlamı yok. Ben sadece iğnenin etkinin olgeçmesi için sürekli yaptım test. Çünkü direk kan vericem. Bunlar da bu sabahki ilk idrar testlerim. Kaset tamamen yok oldu. Erken testte silik çizgi hala var.
Ya sende çizgi var gibiEki Görüntüle 3372799 Buda benımki benim olmadı sanırım bu ayda
Çok kafa karıştırıcı bir durum off ne zaman kan vereceksinnM Morcicek20 burdan edindiğim bilgiye göre evde yaptıgımız testin hiçbir anlamı yok. Ben sadece iğnenin etkinin geçmesi için sürekli yaptım test. Çünkü direk kan vericem. Bunlar da bu sabahki ilk idrar testlerim. Kaset tamamen yok oldu. Erken testte silik çizgi hala var.
Vallahi öyle kuzum ya nasıl mutlu olurdum anlatamamKeşke hepimizinki gerçek olsa ne mutlu olurduk hep beraber
Ben herhangi bir şey kullanmadım canım yumurta takibi yaptırdım 19mm olunca çatlatma iğnesi yapalım dedi dr eğer tutmazsa bu ay da rahim filmi çektirmen lazım dedi inşallah gerek kalmazKızlar iğneden önce yumurta geliştirici bir şey kullandınız mi
Sende silik çizgi var gibi canım ya ama iğneden mi o işte kafa karıştırıcıEki Görüntüle 3372799 Buda benımki benim olmadı sanırım bu ayda
Hayırlısıysa olsun inşallah canımBen herhangi bir şey kullanmadım canım yumurta takibi yaptırdım 19mm olunca çatlatma iğnesi yapalım dedi dr eğer tutmazsa bu ay da rahim filmi çektirmen lazım dedi inşallah gerek kalmaz
Bence hiç bakmamaları normal değil. Sürekli kan vermişsin. Yumurtalara bakmadan iğne mi verdiler? Farklı bir doktora daha görünebilirsin. Reglin 28. günü ne alaka anlamadım. Siz bu süreçte ilişki yaşadınız mı mesela. 20 aralıkta dr a gittin. 20 aralık regli miydin? Reglin kaçıncı günüydü. Reglin3. Günü hangi güne denk geliyordu?21. Gün aşırı uzun. Ben 23 aralık regl oldum. Reglin 5. Günü femara 5 gün içtim. 2 gün sonra kontrole gittim. Jinekolojik muayene oldum. Ona göre iğne verecekti çünkü. Vermedi mesela çünkü yumurtam büyümemişti. 2 gün sonra yine gel dedi. Gittim. Yine jinekolojik muayene oldum. Gelişme var 2 gün sonra tekrar gel dedi. 9 aralıkta gittim yine jinekolojik muayene oldum. 19 mm ulaşmıştı. Ovitrelle iğne yaptı. 36 saat sonra ilişki dedi. Tam saatine uyduk. Şimdi bekliyorum. Böyle detaylı yazarsan sen de daha anlaşılır olur. Ama normal olmayan bir şeyler var sanki.20 Aralık'ta üniversite hastanesine gittim reglin 3.günü femara iç dediler, içtim. 21 . Gün kan vermeye gittim progesteron 12.9 çıktı. Bu süreçte hiç muayne etmediler. Bir daha reglin 28 günü gel kan ver dediler. Bu arada yumurtalara falan bakılmadı hatta 21 gün özellikle randevu alıp gittim yine de bakmadılar. Bu normal mi?