- 12 Ocak 2024
- 460
- 89
- 29
Ay hadi bakalım şöyle güzel haberler gelsin hepppYarın vericem
Git kan ver ya bende merak ediyorum senjYada orc varya onu takip et sen aranizda bir gun var o versin sonucu ciksin diger gunde git sen ver
Aynen gün içinde sürekli girip bakıyorum yazdıklarınıza takipteyimYada orc varya onu takip et sen aranizda bir gun var o versin sonucu ciksin diger gunde git sen ver
Bende senin gibiydim en basindan beri burda olanlar bilr orc la butterfly falan bana misafir geldi yatili ondan ilgilenemedim uzerine dusemedim agrilarimin belirtilerimin falan vaktim olmadiO kadar zor ki merak etmeden durmak
Çağırma kötüyü kuzum yaEndişeliyim ben açıkçası 2 3 gündür ara ara adet sancısı yaşıyorum her akintida kanama oluyo zannediyorum iki yıl yaşlandım şimdiden
İki kaybim olunca korku oluyo maalesef inşallah sağlıkla kavusurumÇağırma kötüyü kuzum ya
Canım normal ama kendini yorma agir biseyler yapma beslenmene dikkat et kabak cekirdeği ye ozellikle kuru dut falan ye insallah korkmaEndişeliyim ben açıkçası 2 3 gündür ara ara adet sancısı yaşıyorum her akintida kanama oluyo zannediyorum iki yıl yaşlandım şimdiden
İnsallahh canım benim insallahhİki kaybim olunca korku oluyo maalesef inşallah sağlıkla kavusurum
Benim 26 çıkmıştı daha minicik annesiAma cok silik degilmi ya adetime iki gun var daha koyu olmasi gerekmezmiydi
Onların ne faydası varmış canım hiç duymamıştımCanım normal ama kendini yorma agir biseyler yapma beslenmene dikkat et kabak cekirdeği ye ozellikle kuru dut falan ye insallah korkma
Cok silik ya emin olamadim vallaAyy varrr
İnşallah seninle takip ederiz gebeligimiziİnsallahh canım benim insallahh
Kabak cekirdegi gunde bir kase kadar ye bebeğin tutunmasi icin cok etkiliymisOnların ne faydası varmış canım hiç duymamıştım
Bence kan ver ya görünüyor silik değil bana göre net görünüyorCok silik ya emin olamadim valla
İlk defa duydum eşimden isteyeyim yarın o zamanKabak cekirdegi gunde bir kase kadar ye bebeğin tutunmasi icin cok etkiliymis
Ben hep yedim igneden once igneyle beraber tekrar baslamistimİl
İlk defa duydum eşimden isteyeyim yarın o zaman
Bakalim nasip artik sabah gidicem baktircam sansima artik ne cikarsaBence kan ver ya görünüyor silik değil bana göre net görünüyor
İnşallah bu sefer olacakİki kaybim olunca korku oluyo maalesef inşallah sağlıkla kavusurum