Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Kuru dut kuru üzüm badem oyle seyler ye onlar da cok iyi yavas oturup kalk yavas harket et yatarken kalkarken biraz dikkat et kendine bacaginin altina yastik koy uzanirken ayağin biraz yukarda kalsin yada koltugun uzerine at bacaklarini yani uzanma direk
Öyle yapıyorum zaten canım bacaklarimi yükseğe koyuyorum

Bak

Eklentiler

• Screenshot_20240117-184431460.png
    Screenshot_20240117-184431460.png
    181,4 KB · Görüntüleme: 19
Şöyle ki adet günüm geçti benim test yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim 120lerde çıktı 2 gün sonra bidaha verdim 2 katı kadar artmadı sonra bidaha verdim düşmeye başladı sonra da regl yoluyla atıldı
Hımmm kimyasal oyle oluyor yani anladım canım benim olsun bundan sonrası icin rabbim kucagini bos birakmasin hayirli saglikli evlat versin kafani cok takma ama banada hep boyle diolardi Allahtan misafir geldi yatili yoksa kafami bozmustum oldumu olucakmi ay belim agrio hamileyim ay midem bulamdi bebek gelio kafami sadece oraya vermistim yani gece gunduz buralarda bisey okuodum igne kime ne yapmis kimde ne belirti varmis kim kacincida hamile kalmis inanmazsin belki yeminle gece sabaha kadar sabah aksama kadar hep buralardaydim kafam okadar dolmustu

X