Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya söyleme ona kendin gittt hem süpriz yaparsın böyle kendi kendini yemiyo musun ben kafayı yerdimKankaa esime gitmek istedigimi soyledim oda dedi ki simdi gitme uzuluceksin aglicaksin pskolojin bozulcak ben biliyorum seni bekle uc dort gun daha hasta olmassan hemen goturcem falan bilmem ne
Ya ben hiçbir şey hissetmiyorum. Ne var gibi. Ne yok gibi. Olursa sevinirim, ama olmazsa üzülmem. Hep fiziki durumlardan konuştuk da mental olarak bi garip hissediyorum. Daha doğrusu hissetmiyorum sanki bir şey. İlk günler daha bi heyecanlıydım. İş ciddiye binince korku sardı beni galiba B Butterfly193 B bsr536 sizler nasıl hissediyorsunuz mental olarak yaniGit gide siliklesiyor zaten sonra etkisi bitiyor
Çatladım ben burdaa sen de öğren ki sıra bana gelsinSabah giderim belkide kendim yada yarinda sabah test yaparim aynisini gorursem kendim gidicem
M Morcicek20 ilk günler çooooook kötüydüm. Sonra 3 gün falan iyiydim. Bugün yineBurda en cok orc la ben yasiyorduk etkisini igne etkileri git gide cogaliyor 10. Gunden sonra yada o gun azalmaya basliyor sonra bisey kalmior
Knka ben halaa hicbisey hissetmiyorumYa ben hiçbir şey hissetmiyorum. Ne var gibi. Ne yok gibi. Olursa sevinirim, ama olmazsa üzülmem. Hep fiziki durumlardan konuştuk da mental olarak bi garip hissediyorum. Daha doğrusu hissetmiyorum sanki bir şey. İlk günler daha bi heyecanlıydım. İş ciddiye binince korku sardı beni galiba B Butterfly193 B bsr536 sizler nasıl hissediyorsunuz mental olarak yani
silikleşip kaybolup sonra mı pozitif çıkıyor yoksa pozitif mi gitmesi lazım nasıl oluyor çatlıcam meraktanM Morcicek20 ilk günler çooooook kötüydüm. Sonra 3 gün falan iyiydim. Bugün yine
Hayir canım gün gün takip et komple siliniyor sonra bekle bir iki gun gecsin ustunden pozitif cikmasi gerekiyor cift ciZzgi ama bana sorucak olursan hemen yapmaya baslama kacinci gunundesin unuttum suan ama 2 gunde 1 kontrol etsilikleşip kaybolup sonra mı pozitif çıkıyor yoksa pozitif mi gitmesi lazım nasıl oluyor çatlıcam meraktan
Ben bugun kizlar yap yap dedi ya dün ondan yapmistim sabah misafirler var diye yaptim birakip gittim cay koymaya dedim zatwn yok bosver sonra aklima geldi bi bakim dedim ikinci cizgi de var sasirdimAllahım aklımıza mukayyet ol ya dk başı gidip teste bakıyorım
Bir hafta oldu o zaman ben 2 günde bir bakıcam silinecek sonra çıkarsa artacakHayir canım gün gün takip et komple siliniyor sonra bekle bir iki gun gecsin ustunden pozitif cikmasi gerekiyor cift ciZzgi ama bana sorucak olursan hemen yapmaya baslama kacinci gunundesin unuttum suan ama 2 gunde 1 kontrol et
Yada bekle 12. 14.de yapsan bile olur kendini tutabilirsen egerHayir canım gün gün takip et komple siliniyor sonra bekle bir iki gun gecsin ustunden pozitif cikmasi gerekiyor cift ciZzgi ama bana sorucak olursan hemen yapmaya baslama kacinci gunundesin unuttum suan ama 2 gunde 1 kontrol et
Ya sen bi kan versen keşke kuzumBen bugun kizlar yap yap dedi ya dün ondan yapmistim sabah misafirler var diye yaptim birakip gittim cay koymaya dedim zatwn yok bosver sonra aklima geldi bi bakim dedim ikinci cizgi de var sasirdim
Bir hafta oldu o zaman ben 2 günde bir bakıcam silinecek sonra çıkarsa art
Yarın vericemYa sen bi kan versen keşke kuzum
O kadar zor ki merak etmeden durmakYada bekle 12. 14.de yapsan bile olur kendini tutabilirsen eger
Endişeliyim ben açıkçası 2 3 gündür ara ara adet sancısı yaşıyorum her akintida kanama oluyo zannediyorum iki yıl yaşlandım şimdidenYa ben hiçbir şey hissetmiyorum. Ne var gibi. Ne yok gibi. Olursa sevinirim, ama olmazsa üzülmem. Hep fiziki durumlardan konuştuk da mental olarak bi garip hissediyorum. Daha doğrusu hissetmiyorum sanki bir şey. İlk günler daha bi heyecanlıydım. İş ciddiye binince korku sardı beni galiba B Butterfly193 B bsr536 sizler nasıl hissediyorsunuz mental olarak yani