Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Kankaa esime gitmek istedigimi soyledim oda dedi ki simdi gitme uzuluceksin aglicaksin pskolojin bozulcak ben biliyorum seni bekle uc dort gun daha hasta olmassan hemen goturcem falan bilmem ne
Ya söyleme ona kendin gittt hem süpriz yaparsın böyle kendi kendini yemiyo musun ben kafayı yerdim 😂

Sabah giderim belkide kendim yada yarinda sabah test yaparim aynisini gorursem kendim gidicem

Git gide siliklesiyor zaten sonra etkisi bitiyor
Ya ben hiçbir şey hissetmiyorum. Ne var gibi. Ne yok gibi. Olursa sevinirim, ama olmazsa üzülmem. Hep fiziki durumlardan konuştuk da mental olarak bi garip hissediyorum. Daha doğrusu hissetmiyorum sanki bir şey. İlk günler daha bi heyecanlıydım. İş ciddiye binince korku sardı beni galiba 😂 B Butterfly193 B bsr536 sizler nasıl hissediyorsunuz mental olarak yani

Ya ben hiçbir şey hissetmiyorum. Ne var gibi. Ne yok gibi. Olursa sevinirim, ama olmazsa üzülmem. Hep fiziki durumlardan konuştuk da mental olarak bi garip hissediyorum. Daha doğrusu hissetmiyorum sanki bir şey. İlk günler daha bi heyecanlıydım. İş ciddiye binince korku sardı beni galiba 😂 B Butterfly193 B bsr536 sizler nasıl hissediyorsunuz mental olarak yani
Knka ben halaa hicbisey hissetmiyorum🤣🤣

Varmı yokmu hic belli degil etkisi yok hicbisey yok ilk gunlerde cok heycanla bu gunleri bekledim simdi varsa bile inanasim gelmiyor yani

silikleşip kaybolup sonra mı pozitif çıkıyor yoksa pozitif mi gitmesi lazım nasıl oluyor çatlıcam meraktan
Hayir canım gün gün takip et komple siliniyor sonra bekle bir iki gun gecsin ustunden pozitif cikmasi gerekiyor cift ciZzgi ama bana sorucak olursan hemen yapmaya baslama kacinci gunundesin unuttum suan ama 2 gunde 1 kontrol et

Allahım aklımıza mukayyet ol ya dk başı gidip teste bakıyorım😁
🤣🤣 Ben bugun kizlar yap yap dedi ya dün ondan yapmistim sabah misafirler var diye yaptim birakip gittim cay koymaya dedim zatwn yok bosver sonra aklima geldi bi bakim dedim ikinci cizgi de var sasirdim

Hayir canım gün gün takip et komple siliniyor sonra bekle bir iki gun gecsin ustunden pozitif cikmasi gerekiyor cift ciZzgi ama bana sorucak olursan hemen yapmaya baslama kacinci gunundesin unuttum suan ama 2 gunde 1 kontrol et
Bir hafta oldu o zaman ben 2 günde bir bakıcam silinecek sonra çıkarsa artacak

Yada bekle 12. 14.de yapsan bile olur kendini tutabilirsen eger

Endişeliyim ben açıkçası 2 3 gündür ara ara adet sancısı yaşıyorum her akintida kanama oluyo zannediyorum iki yıl yaşlandım şimdiden

X