Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Kesinlikle katılıyorum çok iyi denk gelmiş bende misafir çağırdım çünkü kafayı sıyırdım az kaldı biraz uzaklaşmam lazım olacağı varsa da olmayacak ya

Agir bisey kaldirma biraz yavas hareket et oturup kalkarken egilirken biraz dikkat ben igneden sonra gunlerce yattim kalkmadim

Bazen tek taraflı. Özellikle yumurtamın olduğu taraf. Genelde iki taraflı ama. Baya da şiddetlendi. Dinlenince hafifliyor biraz. Sizin tek taraf mı?
Canan artık hastaneye giiiiiit var iştee baya baya var
Benim tek taraflı dün gece uykumdan uyandırdı şimdi de hiçbir şey yok

Aaa erken gebelik yapsana sende insallah vardır bebisin sımsıkı tutunmustur insallah gününde gelmis evde varsa yap bi dene bak bakalim ne var ne yok

Aaa erken gebelik yapsana sende insallah vardır bebisin sımsıkı tutunmustur insallah gününde gelmis evde varsa yap bi dene bak bakalim ne var ne yok
Erken gebelik yok elimde akşamüstü aldı eşim ilk idrar için sabahı bekliyorum. İnşallah hepimizin vardır önce beyaz akıntım oldu sonra da kaşık ağrım başka ağrım yok ben de kistten korkuyorum işte

Benim hic belirtim yok canım gunlerce igne gununden beri butun belirtileri yasadım sonra etkisi gecti biseyim yok benimde umudum ondan yok aslinda belirtim yok diye bugun yaptim silik ikinci cizgi var testi attim burayada hatta okadar inanmiordum ki yaptim birakip gittim merak ettim yinede dônüp baktım yarın kan vermeyi dusunuyorum hayirlisi olur insallah hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…