- 12 Ocak 2024
- 460
- 89
- 29
Kesinlikle katılıyorum çok iyi denk gelmiş bende misafir çağırdım çünkü kafayı sıyırdım az kaldı biraz uzaklaşmam lazım olacağı varsa da olmayacak yaHımmm kimyasal oyle oluyor yani anladım canım benim olsun bundan sonrası icin rabbim kucagini bos birakmasin hayirli saglikli evlat versin kafani cok takma ama banada hep boyle diolardi Allahtan misafir geldi yatili yoksa kafami bozmustum oldumu olucakmi ay belim agrio hamileyim ay midem bulamdi bebek gelio kafami sadece oraya vermistim yani gece gunduz buralarda bisey okuodum igne kime ne yapmis kimde ne belirti varmis kim kacincida hamile kalmis inanmazsin belki yeminle gece sabaha kadar sabah aksama kadar hep buralardaydim kafam okadar dolmustu
Bazen birinde bisey oluodu pskolojik olarak bendede oluyorduKesinlikle katılıyorum çok iyi denk gelmiş bende misafir çağırdım çünkü kafayı sıyırdım az kaldı biraz uzaklaşmam lazım olacağı varsa da olmayacak ya
Kendimize yoruyoruz dediğin gibi ben kimyasalımı çocuk istemediğim zaman olmuştum. Gerçekten doğru kafayı takmayonca tutuyorBazen birinde bisey oluodu pskolojik olarak bendede oluyordu
Dikkat ederim canım sen de etAgir bisey kaldirma biraz yavas hareket et oturup kalkarken egilirken biraz dikkat ben igneden sonra gunlerce yattim kalkmadim
Ama bunu bilmeme rağmen uygulayamıyorumuygula
Ama oyle yapma dikkatli olmak onemli tedbir bizden takdir AllahtanAma bunu bilmeme rağmen uygulayamıyorum
Benim tek taraflıBazen tek taraflı. Özellikle yumurtamın olduğu taraf. Genelde iki taraflı ama. Baya da şiddetlendi. Dinlenince hafifliyor biraz. Sizin tek taraf mı?
Canan artık hastaneye giiiiiit var iştee baya baya var
Kacıncı günün dila seninBenim tek taraflıdün gece uykumdan uyandırdı şimdi de hiçbir şey yok
Aynen canım hayirlisi insallah nasip kısmet umarim bebislerimiz bizimledir
Bugün 13. Gün yarın test yapmayı düşünüyorum hiç yapmadımKacıncı günün dila senin
İgne zamanla etkisini kaybediyor zaten hergun ayni belirtiler olmuyor kisiden kisiye gore de degisiyor belirtilerBenim tek taraflıdün gece uykumdan uyandırdı şimdi de hiçbir şey yok
Erken gebelik yok elimde akşamüstü aldı eşim ilk idrar için sabahı bekliyorum. İnşallah hepimizin vardırAaa erken gebelik yapsana sende insallah vardır bebisin sımsıkı tutunmustur insallah gününde gelmis evde varsa yap bi dene bak bakalim ne var ne yok
8. gün bu benim sabah ilk idrar. Dün de böyleydi7. Günde böyle bir sonuç nasıl sizce kızlar yorumlayabilir misiniz