Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Amin, inşallah tek taraflı mı yoksa pelviks ağrısı mı ?

Orc insallahh kankacım guzel haberler alirsin insallah sende diger arkadaslar gibi ayni heycani tadarsın insallah bebisin seninledir kucagina almak nasip olur iğne etkisinden agri son gunlerde daha fazla oluyor etkisini kaybetmeye basladikca hissetmiyorsun usutme kendini ama dikkat et korkma Allahin izniyle hayirli haberler aliriz insallah

Dilanur sende merak etme 21 de kist cok zor daha buyuk olmasi gerekiyor kiste cevirmesi icin birde akinti herkeste olan bisey degil bende hic yoktu mesela burda kizlar bilir hep soyleniodum niye akintim yok benim herkesin oliyor diye bende hic yoktu bugun var ilkkez gordum oda afedersin sümük gibi bisey sasirdim hatta anlamadim 13.gununse test yaparsan daha iyi senin icin emin olursun insalalh bebisin seninledir

Sende aynı benim gibisin bence kan ver cıkacak bide sen klomenmi letumu kullanmıstın fenara mı yoksa
Canim sanada cok gecmis olsun Allah sifa versin biran once toparlan insallah muz ye leblebi ye ishali ni durdurur mide bulantina da kahve kokla

Gercekten hayal mi kuruyorum kafamda mi kuruyorum anlamadim atiyorum tek bana mi gorunuyo anlamadim ki yaniliyorum heralde

7. Günde böyle bir sonuç nasıl sizce kızlar yorumlayabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_0777.jpeg
    91,8 KB · Görüntüleme: 21
Ben hergun yapmadigim icin gün gün azalışını bilmiyorum 2-3 gunde bir yapmaya baslamistim ben orc gelince o baksin o hergun yapiyor test onunda 8.gunu olmasi lazim yanlis hatirlamiosam dünkü testine baksin seninkiyle karsilastirsin

Ama normal cunku hergun koyu cizgi olmuyor git gide silikleşiyor sonra komple siliniyor zaten ama erken daha canım

Amin, inşallah tek taraflı mı yoksa pelviks ağrısı mı ?
Bazen tek taraflı. Özellikle yumurtamın olduğu taraf. Genelde iki taraflı ama. Baya da şiddetlendi. Dinlenince hafifliyor biraz. Sizin tek taraf mı?
Ama cok silik degilmi ya adetime iki gun var daha koyu olmasi gerekmezmiydi
Canan artık hastaneye giiiiiit var iştee baya baya var

Bazen tek taraflı. Özellikle yumurtamın olduğu taraf. Genelde iki taraflı ama. Baya da şiddetlendi. Dinlenince hafifliyor biraz. Sizin tek taraf mı?
Canan artık hastaneye giiiiiit var iştee baya baya var
Kankaa esime gitmek istedigimi soyledim oda dedi ki simdi gitme uzuluceksin aglicaksin pskolojin bozulcak ben biliyorum seni bekle uc dort gun daha hasta olmassan hemen goturcem falan bilmem ne

Ben ilk günden beri yapıyorum. İlk günler koyuydu sonradan silikleşti. 8. gün. Bugün. Aynı şuan senin attığın gibi. Bence yarın da silik olucak. Çok aşırı azaldığını da söyleyemem. 3 gündür aynı çizgi. Evde değilim. Gidince unutmazsam atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…