- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
Öyle yapıyorum zaten canım bacaklarimi yükseğe koyuyorumKuru dut kuru üzüm badem oyle seyler ye onlar da cok iyi yavas oturup kalk yavas harket et yatarken kalkarken biraz dikkat et kendine bacaginin altina yastik koy uzanirken ayağin biraz yukarda kalsin yada koltugun uzerine at bacaklarini yani uzanma direk
Beni de etiketle ilk duyanlardan olmak istiyorumBakalim nasip artik sabah gidicem baktircam sansima artik ne cikarsa
İnşallah canımİnşallah bu sefer olacak
İnşallah ise yaramislardir doktorum bana da duphaston vermişti iğneden sonra size de verdi miBen hep yedim igneden once igneyle beraber tekrar baslamistim
Yok bana vermedi banada hicbisey vermemistim dusundumdeİnşallah ise yaramislardir doktorum bana da duphaston vermişti iğneden sonra size de verdi mi
İnsallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bana ettimi etmedimi suan bilmiyorum etmediyse banada nasip etsin orc sanada nasip etsin insallahhhhh eda sanada canim isteyen herkese rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallahİnşallah seninle takip ederiz gebeligimizi
İnşallah canım ya o kadar umutluyum aynı zamanda o kadar da korkuyorum kiİnsallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bana ettimi etmedimi suan bilmiyorum etmediyse banada nasip etsin orc sanada nasip etsin insallahhhhh eda sanada canim isteyen herkese rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah
Senin ilk miİnşallah canım ya o kadar umutluyum aynı zamanda o kadar da korkuyorum ki
Bana diyorsan sorun yok canım ben anladımEtiketlemeyi bilmiorum ya baksana orc yazip duruyorum uzun ya unutuorum orc aklimda kalmis diyeseninkinide yanlis yaziorum buyuk ihtimalle aklimda kaldigi kadar ysziyorum
İkinci canım ilki hüsran bir tane de doğal yollardan kimyasalım varSenin ilk mi
Kimyasal nasil oluyor ilacla mi kaliyosunuz sonra degerimi dusuyorİkinci canım ilki hüsran bir tane de doğal yollardan kimyasalım var
Geçen ay da iğne oldum canım benİnsallahh Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin senin ilk iğnen mi daha once yaptirdinmi
Şöyle ki adet günüm geçti benim test yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim 120lerde çıktı 2 gün sonra bidaha verdim 2 katı kadar artmadı sonra bidaha verdim düşmeye başladı sonra da regl yoluyla atıldıKimyasal nasil oluyor ilacla mi kaliyosunuz sonra degerimi dusuyor
Hımmm kimyasal oyle oluyor yani anladım canım benim olsun bundan sonrası icin rabbim kucagini bos birakmasin hayirli saglikli evlat versin kafani cok takma ama banada hep boyle diolardi Allahtan misafir geldi yatili yoksa kafami bozmustum oldumu olucakmi ay belim agrio hamileyim ay midem bulamdi bebek gelio kafami sadece oraya vermistim yani gece gunduz buralarda bisey okuodum igne kime ne yapmis kimde ne belirti varmis kim kacincida hamile kalmis inanmazsin belki yeminle gece sabaha kadar sabah aksama kadar hep buralardaydim kafam okadar dolmustuŞöyle ki adet günüm geçti benim test yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim 120lerde çıktı 2 gün sonra bidaha verdim 2 katı kadar artmadı sonra bidaha verdim düşmeye başladı sonra da regl yoluyla atıldı