- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
Hiç deme ya yine biraz hafifledi ağrılarım öksürüğüm çok fazlaTühh tam zamanında… çok geçmiş olsun
Benimde belirtim. Yoktu hala da yok dahaBen kendimi saldım gitti bugun hicbir belirtim yok kalktigimdan beri sanirim igne etkisi gitti gidiyor bende adete dogru ilerliyorum heralde
Bana polinos alfa önermişti 360 lira gibi bi şey gebeliğe gerekli inositol folik asit diğer vitaminler varKızlar selam bir şey danışacaktım size. Hangi folik asidi kullanıyorsunuz drunuz hangisini önerdi
Bazı yerlerde gebeliği kolaylaştıran folik asitlerden bahsediyorlar böyle bir şey doğru musur acaba var mıdır böyle bir etkisiBana polinos alfa önermişti 360 lira gibi bi şey gebeliğe gerekli inositol folik asit diğer vitaminler var
Hiç bı fikrim yok doktorum kullanmami istedi bende kullandımBazı yerlerde gebeliği kolaylaştıran folik asitlerden bahsediyorlar böyle bir şey doğru musur acaba var mıdır böyle bir etkisi
Evet inofolic combi kullanıp gebe kalan çok var bende bu ay başladım bakalmBazı yerlerde gebeliği kolaylaştıran folik asitlerden bahsediyorlar böyle bir şey doğru musur acaba var mıdır böyle bir etkisi
Ben kullanmiyorum doktor hamile kalirsan baslaticam dediKızlar selam bir şey danışacaktım size. Hangi folik asidi kullanıyorsunuz drunuz hangisini önerdi
Bendede kasık batması onun disinda bugun hicbisey yok benim niye akintim yok yaBeni de korkutuyor belirti olmaması arasıra kaşık ağrısı oluyor
Bnce yokBende folidoce kullanıyordum onu kullanırken kimyasal gebeliğim olmuştu sonra farklı doktora gittim farklı folik asit verdi ona geçtim dedim acaba öyle bir etkileri var mı kafamı kurcaladı
Benim var ama çok fazla değil normal bnce herkeste de aynı belirti olacak diye de bı şey yokBendede kasık batması onun disinda bugun hicbisey yok benim niye akintim yok ya
Hamile kalmadan 3 ay önce folik asite başlamayı oneriyolar normal de doktorum polinos alfa dedim ya folik asit onu kullanmayu bırak şuanlik dedi başka folik asit vericem benceBen kullanmiyorum doktor hamile kalirsan baslaticam dedi
Bilmiyirum suan vermicem hamile kalinca vericem dedi suan ihtiyacim yok demekkiHamile kalmadan 3 ay önce folik asite başlamayı oneriyolar normal de doktorum polinos alfa dedim ya folik asit onu kullanmayu bırak şuanlik dedi başka folik asit vericem bence
İhtiyaç ile alakası yokBilmiyirum suan vermicem hamile kalinca vericem dedi suan ihtiyacim yok demekki
Evet folik asit çok önemli bir vitaminHamile kalmayı planlamadan 3 ay öncesi başlayın diyor herkes bebeğin gelişimi için aslında
Bnce de almalısın canım çok önemliVermedi ki vermezse sizin tavsiyelerinizle alirim