Ben sabah test ysptım negatif 12 . GunumBnce de almalısın canım çok önemli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sabah test ysptım negatif 12 . GunumBnce de almalısın canım çok önemli
Doktoru aradin miBence Ara ihmal.etme kontrole cagarir belki gidersin oyle dusun
Yinede doktorun bizden iyi bilir ama internetten araştırValla ben istedim hatta dedik hamile kal vericem yazicam simdi degil dedi alirim tabikide yazmasina grek yok kulllandiklarinizdan
Neyin var canımSabah azıcık iyi gibiydim. Düzeliyo sandım aramadım. Yarın kesin arıycam. Ben emin değilim cidden kendi sağlığımdan olucam. Benim başka hastalıklarım da var ya bir tutarsa onlar 1 sene korunmak zorunda kalırım yine. Amaaaaan Allah korusun
Değer düşük olduğu için testte cikmayadabilirBen sabah test ysptım negatif 12 . Gunum
Evet 2 gün daha beklemelisin en kesin sonuç için Allahtan ümit kesilmez inşallah hamilesindirBen sabah test ysptım negatif 12 . Gunum
Nasip canım takılma hiç belki çatlamadı bilemeyiz kaç yumu
Test yaptin mi nasilsin hic yazmadin merak ettim yada kan verdin mi adet mi oldun ne durumdasin canımBende tek ile 29unda çatlatma iğnemi oldum sinir bozucu ama yapacak bir şey yok adet olacakmışım gibi geliyor inşallah olmayız ziyadesiyle yoruldum
Olmadı inşallah hiç bı lekelenme fln görmeden geçerBisey sorucaktim sana da aklima gelmisken senin yerlesme kanaman olmus muydu
Çok ağrısı var meme kanseri 1 evreydi önce kitle alındı şimdi de göğsünün tamamı alındı ağrıları cokmus nefes darlığı oluyomusKayinvaliden nasıl oldu iyimi
Allah yardımcın olsun kolay gelsin kaç gün kalicaklarBenim evde temizlik var yatili misafirlerim gelio yarın valla
Rabbim şafi ismiyle sifa versin insallahÇok ağrısı var meme kanseri 1 evreydi önce kitle alındı şimdi de göğsünün tamamı alındı ağrıları cokmus nefes darlığı oluyomus
Saol canim gorumcem eşi oğlu geliyor yarin geliyorlar persembe gidiyorlar napiyim mecburAllah yardımcın olsun kolay gelsin kaç gün kalicaklar