• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi 16.gun test

İnşallah bu ay olur sizin. Bende şuan hiç belirti vs yok normalde de olmaz zaten de düzensiz bir de adetim… test yapıp yapmamak arasında kaldım. Doktorum da bekleyelim 1 hafta diyor da nasıl bekliyim ki

İnşallah hepimizin olur en kısa hayırlı zamanda 🤲🏼
Benim bu ay pek umudum yok
Pazartesi günü doktora gittim, en büyük yumurtam 12 mm çıktı
Bugün tekrar kontrole gittim, büyümemiş
Polikistiklerde geç büyüyebiliyormuş o yüzden pazartesi günü tekrar çağırdı
İnşallah pazartesiye kadar büyür
Beklemek çok zor
Negatif görünce oluşan hayal kırıklığı da çok zor
İnsan ne yapacağını bilemiyor

İnşallah hepimizin olur en kısa hayırlı zamanda 🤲🏼
Benim bu ay pek umudum yok
Pazartesi günü doktora gittim, en büyük yumurtam 12 mm çıktı
Bugün tekrar kontrole gittim, büyümemiş
Polikistiklerde geç büyüyebiliyormuş o yüzden pazartesi günü tekrar çağırdı
İnşallah pazartesiye kadar büyür
Beklemek çok zor
Negatif görünce oluşan hayal kırıklığı da çok zor
İnsan ne yapacağını bilemiyor
Amin inşallah. Evet gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun. Hangi ilacı kullanıyorsunuz acaba. Bende de pcos var klomen kullandım 2 ay hiç bir şekilde büyümedi yumurtalarım.. bana letu ve femara iyi geldi hemen büyüdüler.. bir de çörek otu yağı da yumurtalıklara iyi geliyor bi araştırın isterseniz

Amin inşallah. Evet gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun. Hangi ilacı kullanıyorsunuz acaba. Bende de pcos var klomen kullandım 2 ay hiç bir şekilde büyümedi yumurtalarım.. bana letu ve femara iyi geldi hemen büyüdüler.. bir de çörek otu yağı da yumurtalıklara iyi geliyor bi araştırın isterseniz

Amin 🤲🏼
Ben geçen ay da bu ay da Klomen kullandım
Geçen ay çok güzel büyümüştü
Her ay farklı yumurtalıkta yumurta büyüyormuş ve bir taraf daha iyi çalışıyormuş
Benim geçen ay sağdaydı
Bu ay sola geçti o yüzden büyümedi herhalde
Önümüzdeki ay sağa geçer güzel büyür dedi doktor ama yine de Klomen’i bir daha kullanmayacağım, Femara kullanacağım o da işe yaramazsa ondan sonraki ay yumurta büyütmek için de iğne verecekmiş
Çörek otunu gördüm ben de
Dün 1 tatlı kaşığı yedim boğazımı çok yaktı
Bir de sanırım kür gibi bir süre yemek gerekiyormuş
Yağını tüketmek daha kolaydır belki

Amin 🤲🏼
Ben geçen ay da bu ay da Klomen kullandım
Geçen ay çok güzel büyümüştü
Her ay farklı yumurtalıkta yumurta büyüyormuş ve bir taraf daha iyi çalışıyormuş
Benim geçen ay sağdaydı
Bu ay sola geçti o yüzden büyümedi herhalde
Önümüzdeki ay sağa geçer güzel büyür dedi doktor ama yine de Klomen’i bir daha kullanmayacağım, Femara kullanacağım o da işe yaramazsa ondan sonraki ay yumurta büyütmek için de iğne verecekmiş
Çörek otunu gördüm ben de
Dün 1 tatlı kaşığı yedim boğazımı çok yaktı
Bir de sanırım kür gibi bir süre yemek gerekiyormuş
Yağını tüketmek daha kolaydır belki
Bu ay da olmazsa femarayı deneyin inşallah yeterli büyüklüğe gelir ve bize hamilelik haberinizi verirsiniz… evet kür olarak da kullanılıyor ben yağını içiyorum aç karnına. Bakalım hepimiz güzel haberler alalım

Bu ay da olmazsa femarayı deneyin inşallah yeterli büyüklüğe gelir ve bize hamilelik haberinizi verirsiniz… evet kür olarak da kullanılıyor ben yağını içiyorum aç karnına. Bakalım hepimiz güzel haberler alalım

Amin, inşallah 🤲🏼

Back
X