Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Gorumcem aradı pazar gunu oglende yatili misafir geliyor mersinde yasiyor kuaforu var mersinde egitim varmis eside kuafor bide uc yasinda oglu var gerisini sen dusun onlar egitime gidince oglu benimle kalcakmis tamda son gunlerimde okadar dikkst ettim ettim son gunde bisey cikti hayirlsii diyim ne diyim 4 gun kalcaklsrmis

Annemi aradim anne gel yarin evi hallet nolur supurge yapamiorum supurgem cok agir diye temizlige gelcek yarin iste napim dedim iki uc cesit yemekte yapta dolaba koy gercekten kendimi iyi hissetmiroum moralim bozuk sanki adet olcak gibi depresifim

Onu bekliyorum uyuyamiorum tek kaldigim icin ondan buralardayim zaman geciriyorum

Ama çok yanlış söyleseydin müsait değilim diye. Durumundan da bahsedebilirdin. Kötü olmuş ama ben olsam asla kabul etmezdim. Bak benim kardeşim evimin tam karşısında çalışıyor. Normalde haftada 2-3 gün bende kalır. Onun yemeği falan ayrı. Değişik besleniyor. sporcu. Kendi yemeğini kendi yapar. Arkasını kendi toplar. Kahvaltısını kendi haZırlar. Sabah uyandırmadan gider işine. Hiç zararı yok yine de dedim ona 1 hafta gelme diye.

Annemi aradim anne gel yarin evi hallet nolur supurge yapamiorum supurgem cok agir diye temizlige gelcek yarin iste napim dedim iki uc cesit yemekte yapta dolaba koy gercekten kendimi iyi hissetmiroum moralim bozuk sanki adet olcak gibi depresifim
İğnenin etkileri bunlar iyi yapmışsın da yine yük olcak sana

Diyemedim malesefki ucak bileti kesmis egitimi varmiş kalcak kimse yok demek isterdim ama diyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…