- 20 Haziran 2022
- 727
- 376
- 30
Ben normalde 3-4 gibi uyuyorum ama 11 en geç kalkıyorum kocamın ofisi evin üst katında illa birlikte kahvaltı yapmak istiyo bekliyo beniBana diyosun da sen niye uyumuosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben normalde 3-4 gibi uyuyorum ama 11 en geç kalkıyorum kocamın ofisi evin üst katında illa birlikte kahvaltı yapmak istiyo bekliyo beniBana diyosun da sen niye uyumuosun
Bu arada bugün anneme sordum hamileyken falan rennie gaviscon kullanılıyormuşGecmis olsun gecer yarina merak etme sonra kabizlik baslar
Ben aksama kadar uyuyorum mahsallahim var esim gelince kahvalti yapip yatioruz ama simdi duzenlelr degisicek tabikiiBen normalde 3-4 gibi uyuyorum ama 11 en geç kalkıyorum kocamın ofisi evin üst katında illa birlikte kahvaltı yapmak istiyo bekliyo beni
Ya ben yıldım bu ilaçtan. Doktorla konuscam ama bu ay olmazsa bir dahaki ay istemiyorum iğneKabiz olmamizda lazim yoksa nasıl hamile gibi sisicez
Sen doktoru aradin miBu arada bugün anneme sordum hamileyken falan rennie gaviscon kullanılıyormuş
Dur dahaaa yolun bssindayizzz ben olaana kadar istiycemYa ben yıldım bu ilaçtan. Doktorla konuscam ama bu ay olmazsa bir dahaki ay istemiyorum iğne
Tabii benim de uyku düzeni çok önemliymiş hamilelikte bir de son uykular zatenKabiz olmamizda lazim yoksa nasıl hamile gibi sisicez
Ben aksama kadar uyuyorum mahsallahim var esim gelince kahvalti yapip yatioruz ama simdi duzenlelr degisicek tabikii
Sabah azıcık iyi gibiydim. Düzeliyo sandım aramadım. Yarın kesin arıycam. Ben emin değilim cidden kendi sağlığımdan olucam. Benim başka hastalıklarım da var ya bir tutarsa onlar 1 sene korunmak zorunda kalırım yine. Amaaaaan Allah korusunDur dahaaa yolun bssindayizzz ben olaana kadar istiycem
Canım cok kendini bırakmıyomusun bana doktorum normal hayatına devam et dediAnnemi aradim anne gel yarin evi hallet nolur supurge yapamiorum supurgem cok agir diye temizlige gelcek yarin iste napim dedim iki uc cesit yemekte yapta dolaba koy gercekten kendimi iyi hissetmiroum moralim bozuk sanki adet olcak gibi depresifim
Grip olmuşum galiba viral enfeksiyon dedi doktor bütün kemiklerim agriyodu öksürük baş ağrısı burun akıntısı afedersiniz kusma ilaç da içemiyorum nane limon portakal suyu nar kekik böyle şeyler içtim şimdi biraz daha iyiyim Allaha şükür boğaz ağrısı ve öksürük kaldı sadeceYaa neyin var
Bana 3 defa verdi günde doktorum 3 yumrtam oluştu diğer doktorum da 2 tane veriyodu bir az geldi banaAy gerçekten mi beni çok korkuttular bugün bidaha hasta olunca falan gelsin gibi bi konuşma oldu doktorda sonra tekrar çarşamba gelsin dedi. Ben pcosluyum adetin 5. Günü başlattılar klomeni günde bir iç dediler. İlaçtan iki gün sonra yani bugün kontrole gittim. Hastayken 11x6 olan yumurtam küçülmüş. Şimdi sağda 9x9 solda 8x7 en büyüğüymüş. Doğal bişeyler daha yiyim büyümesine yardımcı olsun dedim ama
Allah acil sifalar versin canım cok gecmis olsunGrip olmuşum galiba viral enfeksiyon dedi doktor bütün kemiklerim agriyodu öksürük baş ağrısı burun akıntısı afedersiniz kusma ilaç da içemiyorum nane limon portakal suyu nar kekik böyle şeyler içtim şimdi biraz daha iyiyim Allaha şükür boğaz ağrısı ve öksürük kaldı sadece
Ben kendimi saldım gitti bugun hicbir belirtim yok kalktigimdan beri sanirim igne etkisi gitti gidiyor bende adete dogru ilerliyorum heraldeCanım cok kendini bırakmıyomusun bana doktorum normal hayatına devam et dedi
Çok teşekkür ederim saolun kızlarAllah acil sifalar versin canım cok gecmis olsun
Tühh tam zamanında… çok geçmiş olsunGrip olmuşum galiba viral enfeksiyon dedi doktor bütün kemiklerim agriyodu öksürük baş ağrısı burun akıntısı afedersiniz kusma ilaç da içemiyorum nane limon portakal suyu nar kekik böyle şeyler içtim şimdi biraz daha iyiyim Allaha şükür boğaz ağrısı ve öksürük kaldı sadece
Ya nerden anladın daha ilacın etkisi geçicek sonra belli olcakBen kendimi saldım gitti bugun hicbir belirtim yok kalktigimdan beri sanirim igne etkisi gitti gidiyor bende adete dogru ilerliyorum heralde