Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte bana böyle bişey demediler, iğneden 3 gün önce falan olmuştu en sonİgneyi sabah erken yaptirdim onun gecesi olmustu cunku doktor catladiginda sperm bulunsun dölleyebilir demisti ertesi gun tekrar ayni saatte demisti ben ondan sayiyorum igne gunumu
Aynen özellikle oturduğum yerden kalkarkenBenim sağ kasığımda batma yururken falan icinizde aynisi olan varmi ya
Kalbini ferah tut kafani karistirmaa Rabbim nasip ederse insallah onunde hicbir engel duramazİşte bana böyle bişey demediler, iğneden 3 gün önce falan olmuştu en son
İnşallahhhİlk günü saymayın diyenleri görmüştüm ama bende tam emin değilim. 2 gün arayla olmuşuz. İnşallah aynı zamanlarda olumlu haberlerimizi veririz
Benimde ya sağ kasığımda igne batio yanma gibi bi sızı varAynen özellikle oturduğum yerden kalkarken
Ben sperm kalitesini bozmamak için perhiz yaptımCanim doktor onu tahmin ediyor zaten beraber oldugun gunden itibaren sayabilirsin catlamadan once de birlikte olmanin bi zarari yok ki
İyi yapmissin bak ben hic dusunmedim sperm kalitesi falanBen sperm kalitesini bozmamak için perhiz yaptım
Çok halsizim midem de bulandığı için pek telefona bakamadım sen nasılsın???Orc nerelerdesin sesin cikmiyor bu aksam senin hayirdir insallah iyimisin rahatsizlandin mi yine Allah korusun
İyi mi yaptım kötü mü bilemedimİyi yapmissin bak ben hic dusunmedim sperm kalitesi falan
Dünkü kadar değil ama yine baya var. Bide reflü gibi aslında bulanıyor da ama reflüye daha yakınMiden bulanmaya devam ediyormu
Dünden beri sürekli elimde. Azıcık bastırıyo ama 5 dk sonra yine başlıyor. Neyse öyle böyle geçecek elbetTuzlu cubuk kraker ye uc bes tane bulundur evde bulandikca ye bastirsin
Yediklerinden olabilir dikkat ediomusun ama igne etkiside yapiyor oyle mide yanmasi mide eksimesi falanDünkü kadar değil ama yine baya var. Bide reflü gibi aslında bulanıyor da ama reflüye daha yakın
Yok canım iyi yapmışsın bi de bu halde misafir mi agırlıycan uzan dinlen bol bolİyi valla misafir gelcekti evde yokum dedim yalan soyledim kendimi kotu hissettim sonra gercekten halim yok inanki bi usuyorum donuyorum bi ates basiyo bi kasigim agrio bi basim dönüo keyifsizim yani
Ben zaten günlük hayatta da sürekli dikkat eden biriyim. Sindirim sistemim baştan çöp benimYediklerinden olabilir dikkat ediomusun ama igne etkiside yapiyor oyle mide yanmasi mide eksimesi falan