Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al benden de okadar ev birbirine girdi temizlik yapmiorum diye uykudan mal oldum agrilarim cok bide egzersiz yapicam vay anam vayEgzersiz yapabilecek kadar sağlıklı değilim sürekli yatıyorum ben de
Sacma ama 1 yil dolmadan yapmiolar knka hicbisey inferlite bakmio ozel doktor rahim filmi cekmio 1 yil denemis olman gerekiyorhayatımda duydugum en saçma şey
İnşallah teşekkür ederimBen de pcos. Bence büyür ya çok stres yapma. Son gittiğimde dr son anda gördü benim de yumurtamı nerdeyse ben de regl beklicektim. İnşallah iyi haberlerini alırsın ve iğneni olursun
Ay çok teşekkür ederim bu ay geçti o zaman önümüzdeki ay çörekotlu olanıda deniyim inşallah gelişir benimdeDoğal beslenme olsun demissin ben sana anlatiyim ben kendim ilacsiz gelistirdim igne mi yaptilar ben ilac yazdirmaya gitmistim buyuyucek sonra igne olcam diye gittim hemen yaptilar bana.Haftada 1 gun en az balık,Ananas cok iyi bir tanesi bir hafta gidiyor hergun bir dilimini ye fazla yeme bol bol havuc ye otururken falan kahvaltilarin duzenli olsun mutlka yumurta ye pişmiş haşlanmiş nasil seviyosan.gunde 1 kase kabak cekirdeği ye bol su ic meyve tabagi yap kendine aksamlari yada nezamnnistersen ne varsa evde onu koy ye meyve olan hurma ve maydanoz kesinlikle uzak duruyosun bu ikisinden
İnsallah rabbim safi ismiyle sifa versinAy çok teşekkür ederim bu ay geçti o zaman önümüzdeki ay çörekotlu olanıda deniyim inşallah gelişir benimde
Canım haklısın ama işte dayanamadım en iyisi sabretmekCanim benim erken henuz bugun goremedigin cizgi yarin sabah ilk idrarla kendini belli eder incecik bi cizgi bile olsa olmaya devam edicektir ignenin etksii 14.gun bittigini soyluolar ancak 12.gunde gebe oldugunu anlayanlar oluor 12-14 bu iki gunde testini yaparsan 12.gundekiylr 14
deki koyulasma farkli olunca hemen anliolar yada 12 silik 14 cift cizgi pek belli olmuor kisacasi ilk once kana sonra idrara gecior en mantiklisi tabiki kan da ogrenmek
Evet cnm 5 ocakta vuruldumBirde bu iğne kacinci gunun suan 8.mi
Hayirli haberlerin olsun insallah rabbim emeklerimizi bosa cikarmasınEvet cnm 5 ocakta vuruldum
09.01.2023 oldum ben. İlk günü sayıyor muyuz hala tam kavrayabilmiş değilim:)Evet evet bu ay daha iyi hissediyorum sizin kaçıncı gündü iğnenin
Şimdi girdimmmBende yarin sabah yapicam tekrar iki gun arayla yapiyorum 7.gun yaptım koyuydu 8-9 bos gectim yarin sabah yapicam birde 12.gun bakalim neler olcak
Bakınca bize de haber ver bakalım silikleşmiştir muhakkak. Ama daha yok olmamıştır benceBende yarin sabah yapicam tekrar iki gun arayla yapiyorum 7.gun yaptım koyuydu 8-9 bos gectim yarin sabah yapicam birde 12.gun bakalim neler olcak
Asko sen iğne gununu sayma cunku 36 saat sonra oldu ya senin ondan09.01.2023 oldum ben. İlk günü sayıyor muyuz hala tam kavrayabilmiş değilim:)