- 28 Ocak 2021
- 2.502
- 1.552
Canim kaçıncı günde öğrendin?193 çıktı sonucum
Evet bende femara ve çatlatma iğnesi kullandım iğne günü hariç 8.gunumŞeninde aynı şekilde çatlatma iğnesini mi kullanmıştın
10 ve 11. Günlerde çatlatma iğnesinin etkisi kaset testte çıkacak kadar çok değildir. Erken gebelik testi olsa bile çok çok silik çıkar. Ama koyuluğu azalmış sanki. İlk idrarla mı yaptınız ikisini de? Erken gebelik testiyle takip edin isterseniz.Kızlar üstteki 10. Alttaki 11. Gün iğne etkisi sanırım değil mi
Hayır canım ilk idrarla yapmadım biri gün ortası diğeri sabah ilk idrar kafam o kadar karıştı ki erken gebelik testinde çok daha koyu çıkıyor10 ve 11. Günlerde çatlatma iğnesinin etkisi kaset testte çıkacak kadar çok değildir. Erken gebelik testi olsa bile çok çok silik çıkar. Ama koyuluğu azalmış sanki. İlk idrarla mı yaptınız ikisini de? Erken gebelik testiyle takip edin isterseniz
İlk idrarla devam et o zaman canım. Ama şöyle bişey söyleyeyim ki moralini yüksek tut. Ben testlerle takip ediyordum aynı zamanda kan vermiştim 8-10 gün. Yükselme güzel diye doktor bir daha kan verme demişti. 12 gün test yaptığımda önceki günlerden inanılmaz silik çıktı panikleyip acile gittim. 880 di değerim ve neredeyse 3 katı artmıştı 2 gün öncesine göre. Yani testler yanıltabiliyor. Hele ki gün ortasında aldığın sıvıya göre çok değişiyor idrardaki değer.Koyuluğunun azalması bütün moralimi alt üst etti
Dediğin bana da öyle geliyor ama canım düşünüyorumda iğne etkisi olsa bile acaba kaset testte bu kadar belirgin olur mu diyeİlk idrarla devam et o zaman canım. Ama şöyle bişey söyleyeyim ki moralini yüksek tut. Ben testlerle takip ediyordum aynı zamanda kan vermiştim 8-10 gün. Yükselme güzel diye doktor bir daha kan verme demişti. 12 gün test yaptığımda önceki günlerden inanılmaz silik çıktı panikleyip acile gittim. 880 di değerim ve neredeyse 3 katı artmıştı 2 gün öncesine göre. Yani testler yanıltabiliyor. Hele ki gün ortasında aldığın sıvıya göre çok değişiyor idrard
Bence olmaz. Benim 4. Gün negatife düşmüştü testlerim. Vücuda göre değişir tabi ama 7-8 den sonra kaset testte gözle bile görülmez yani.Dediğin bana da öyle geliyor ama canım düşünüyorumda iğne etkisi olsa bile acaba kaset testte bu kadar belirgin olur mu diye
Ay kuzum inşallah ya doğrudur çok teşekkür ederimBence olmaz. Benim 4. Gün negatife düşmüştü testlerim. Vücuda göre değişir tabi ama 7-8 den sonra kaset testte gözle bile görülmez yani.
Dönebilir bence canım 14. Günden sonra tekrarla bence yada direkt kana baktırKızlar bugün çatlama iğnesi sonrası 10.gun negatif ben meraktan 8.gün-de yapmıştım negatifti sizce pozitife dönebilir mi
Insallah oyle olur négatif gorunce biraz umudum düştü Senin testlerde bariz çizgi görünüyor canim senin kaçıncı gününDönebilir bence canım 14. Günden sonra tekrarla bence yada direkt kana baktır
10 ve 11. Günler kuzumInsallah oyle olur négatif gorunce biraz umudum düştü Senin testlerde bariz çizgi görünüyor canim senin kaçıncı günün
Yarin tekrar test yap canim koyulaşma varsa hamileliktir sen öncesinde test yaptın mı acaba iğne etkisi ne zaman gecti10 ve 11. Günler kuzum
Ah kuzum bilmiyorum ki 2 gündür test yapıyorum sonuçlar böyle yapıcam canım bundan sonra kontrol edicemYarin tekrar test yap canim koyulaşma varsa hamileliktir sen öncesinde test yaptın mı acaba iğne etkisi ne zaman gecti
Belirtilerin nerledi canım bugün 14. GünümDaha önce çok fazla test yapıp negatif sonuç aldığımdan dolayı yapmamak için kendime söz vermiştim lan vermedim değerimi bilmiyorum adetim 7 gün gecikti kaset test yaptım çift çizgi çıkınca dr gittim hemen baktı 5+4 haftalık gebesin dedi kese gördük ben nöbetçi dr gitmiştim ona güvenemedim 2 gün sorna kendi doktoruma gittim o da kese gördü 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi lan istemedi
Belirtilerin varmiydi yani kasık ağrısı meme hassasiyeti gibi ?Tabi ki. İlk bebeğime de çatlatma iğnesi yolu ile hamile kalmıştım. Bunda da eylül ayından beri tedavi görüyorum. İlk başta klomenle başladık yumurtlarım büyümedi sonra femaraya geçtik . 4 kere femara +çatlatma iğnesi oldum. Şükür bu ay pozitifi görebildim. Doktorum ilk birkaç gün sık ilişki önerdi. 4 gün birliktelik oldu sonrasında hiç olmadı. Tam 14. Günde test yaptım.