Tabi ki. İlk bebeğime de çatlatma iğnesi yolu ile hamile kalmıştım. Bunda da eylül ayından beri tedavi görüyorum. İlk başta klomenle başladık yumurtlarım büyümedi sonra femaraya geçtik . 4 kere femara +çatlatma iğnesi oldum. Şükür bu ay pozitifi görebildim. Doktorum ilk birkaç gün sık ilişki önerdi. 4 gün birliktelik oldu sonrasında hiç olmadı. Tam 14. Günde test yaptım.Süreciniz nasıldı biraz bahsedermisiniz ?
Sağlıkla gelsin bebeğinizTabi ki. İlk bebeğime de çatlatma iğnesi yolu ile hamile kalmıştım. Bunda da eylül ayından beri tedavi görüyorum. İlk başta klomenle başladık yumurtlarım büyümedi sonra femaraya geçtik . 4 kere femara +çatlatma iğnesi oldum. Şükür bu ay pozitifi görebildim. Doktorum ilk birkaç gün sık ilişki önerdi. 4 gün birliktelik oldu sonrasında hiç olmadı. Tam 14. Günde test yaptım.
Bende ilk defa vuruldum her yerde bu sorunun cevabını arıyorum ajsjsjdjBir defa Çatlatma iğnesi yapıp hamile kalan var mı?
Benim de ilk iğnemdi ama gebelik olmadı adet oldum. O yüzden merak ediyorum ben deBende ilk defa vuruldum her yerde bu sorunun cevabını arıyorum ajsjsjdj
Çoğu okuduğum yorumlarda 2. 3. De ovitrelle tutuyormuş siz ikinci iğneyi olacak misinizBenim de ilk iğnemdi ama gebelik olmadı adet oldum. O yüzden merak ediyorum ben de
Bende de pkos var 2 aydır klomen kullanıyorum ovitrellenin 15. günündeyim testlerim tek çizgi çıkıyor kan testi vermedim sizce erken mi bi kaç gün beklemeli miyim ya da kanda görünür müTeşekkür ederim inşallahbende pkos var femara +ovitrelle vuruldum bugün 13. Günüm yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek sizin kaçıncı gün
Ben iki defa kullandım ama olmadı burda bı defa kullanıp hamile kalanlar varBir defa Çatlatma iğnesi yapıp hamile kalan var mı?
İğneden 12 gün sonra kan verebilirsin doktorum o şekilde söylediBende de pkos var 2 aydır klomen kullanıyorum ovitrellenin 15. günündeyim testlerim tek çizgi çıkıyor kan testi vermedim sizce erken mi bi kaç gün beklemeli miyim ya da kanda görünür mü
Gelecek ay aşılama deneyeceğiz inşallahÇoğu okuduğum yorumlarda 2. 3. De ovitrelle tutuyormuş siz ikinci iğneyi olacak misiniz
Çoğu okuduğum yorumlarda 2. 3. De ovitrelle tutuyormuş siz ikinci iğneyi olacak misiniz
Özelde mi devlet hast miGelecek ay aşılama deneyeceğiz inşallah
Özelde.Özelde mi devlet hast mi
İlk 5 dakika içinde çıktıysa kuruma çizgisi değildir yarın tekrar yapın bencede inşallah vardır gönlünüzce olsunKızlar selam bugün 13.gün çatlatma iğnemin sabah ilk idrarla yaptığım test hayalet çizgi çıktı 1 saat sonra da kuruma çizgisimi acaba diye su damlattım daha da koyulaştı görseldeki gibi oldu sizce umutlanmalımıyım yarın sabah yine ilk idrarla prediktor yapıcam (en iyi erken gebelik testiymiş)
Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin RabbimTabi ki. İlk bebeğime de çatlatma iğnesi yolu ile hamile kalmıştım. Bunda da eylül ayından beri tedavi görüyorum. İlk başta klomenle başladık yumurtlarım büyümedi sonra femaraya geçtik . 4 kere femara +çatlatma iğnesi oldum. Şükür bu ay pozitifi görebildim. Doktorum ilk birkaç gün sık ilişki önerdi. 4 gün birliktelik oldu sonrasında hiç olmadı. Tam 14. Günde test yaptım.
Canım merhaba iğneden sonra sende ne tür etkiler oldu bende iğne oldum ama ağrım falan yok korkuyorum lütfen cevaplar mısınSelam kızlar . 28 Haziranda iğne oldum. Bugün de erken gebelik testi yaptım çok silik bi çizgi çıktı.Testi erken mi yaptım acaba?
Merhaba canım. Göğüs ağrısı oldu bende ama adet olacağım diye ihtimal vermiyordum. Çünkü benim en büyük adet belirtim göğüs ağrısı. Bi de mideme bi anda bir açlık bastırdı. İlk bebeğimde de öyle olmuştu. 12. Günde test yaptığımda saatler sonra hafif çizgi gördüm test bozuk sandım. 14. Günde yapınca direkt ikinci çizgi çıktı. Umarım bebeğin seninledirCanım merhaba iğneden sonra sende ne tür etkiler oldu bende iğne oldum ama ağrım falan yok korkuyorum lütfen cevaplar mısın
Evet canım göğüs ağrısı oldu bende ve hâlâ ağrıyor. Yüzümde de birkaç tane sivilce çıktı. Normalde çıkmazdı. İnşallah bebeğin seninledirHayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbimbizlerede dua ederseniz çok sevinirim. Ayın 15nde bende iğne oldum sonra mı üç gün değerlendirdik o günden beri ağrı belirti yaşamadığım bir gün yok göğüs ucu sızısı kasık ve bel ağrısı en tuhafıma giden dün yüzümde normalde olmaz 4 adet sivilce çıktı. Erken daha bugün 9 gün ama sizin bu tür belirtileriniz oldu mu yada en erken ne zaman belirti yaşadınız acaba
Amin inşallah dualarınızı eksik etmeyin lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş pazartesi günü 14. Günüm olacak o zamana kadar biraz daha sabretmem lazım umarım yalancı belirti değildirEvet canım göğüs ağrısı oldu bende ve hâlâ ağrıyor. Yüzümde de birkaç tane sivilce çıktı. Normalde çıkmazdı. İnşallah bebeğin seninledir