17. gün kan ve idrarda gördüm canım .Siz kaçıncı gün testte gördünüz eiacBa
Önce hiç yapmadınız mı17. gün kan ve idrarda gördüm canım .
Daha önce 2 kez kaldım artık velirtilei biliyorum tık yok.kadımşar mesela batma gibi oleidrar sık gelir.Ben değilim canım da adet niye gelmiyortekrar test vermende fayda var canım. inşallah güzel sonuç alırsın.
Amin canımCanım benim Allahım zamanlı ve sağlıkla göndersin. Bunda da bir hayır var ki böyle olmuş. Lütfen üzülme Allah bizim için en iyi olanı bilir ve gönderir. Dualarım seninle. 17. gün beta değerim 172,40 çıkmıştı. Bugün de 578 çıktı. Hayırlısıya sağlıkla ilerlesin inşallah.
İnşallah bende 3 gün içinde adet olmazsam bende test yaptiricam inşallah vardırÇok teşekkür ederim canım amin inşallah. 9. gün test vermiştim ve o gün beta değerim 0,01 çıkmıştı ve idarda da negatifti. Sonra iğne gününü saymadan 17. gün kan verdim ve pozitif çıktı. 14 bile bazen erken olabiliyor. Beklersen net sonuç alabilirsin canım .
Canım benim hep dua edeceğim. kalbini gönlünü ferah tut. sağlıkla eli, ayağı, aklı, fikri sağlıklı vicdanlı, merhametli insanlar olsunlar inşallah.A
Amin canımhayırlı olsun gözün aydın olsun inşallah saglıklı bir şekilde ilerler kavuşursun yavruna. Benim içinde duanı eksik etmesen sevinirim hayırlı bakalım ilk gün çok üzüldüm ama sonrasında vardır bir hayır rabim hayırlı zaman nasip ederse inşallah dedim kendime geldim Allah bizim gibi bekleyenlerin yardımcısı olusun tez zamanda saglıkla evlat hasretini dindirsin inşallah
evet 17. ve 18. gün tekrar ver teset. bazen kist oluşabiliyormuş. o zaman ona göre hareket edersin canım.İnşallah bende 3 gün içinde adet olmazsam bende test yaptiricam inşallah vardır
Ben iğneden sonra tekrar gittim kontrole çatlamış dedi doktor o yüzden kist yok diye düşünüyorumevet 17. ve 18. gün tekrar ver teset. bazen kist oluşabiliyormuş. o zaman ona göre hareket edersin canım.
Amin inşallah canımCanım benim hep dua edeceğim. kalbini gönlünü ferah tut. sağlıkla eli, ayağı, aklı, fikri sağlıklı vicdanlı, merhametli insanlar olsunlar inşallah.
Durumunuz nedir acabaBen iğneden sonra tekrar gittim kontrole çatlamış dedi doktor o yüzden kist yok diye düşünüyorum
Bugün 15 . Gün iğne günü hariç test yapmadım hala adet de yok duphaston kullanıyorum bugün son günü belki de o yüzden adet olmadim yarın test yapmayı düşünüyorum eşim bugün getirirseDurumunuz nedir acaba
Bende 18.gün adetim 3 gündür gecikti ama test negatidBugün 15 . Gün iğne günü hariç test yapmadım hala adet de yok duphaston kullanıyorum bugün son günü belki de o yüzden adet olmadim yarın test yapmayı düşünüyorum eşim bugün getirirse
Ben Ocak ayında bı kere daha denemiştim 18. Gün adet olmustum hayırlısı olsun belki geç dollenmedirBende 18.gün adetim 3 gündür gecikti ama test negatid
Benim adem hep gecikir ondan alışkınım 8.ayım femara ve çatlatma iğnesi de artık tüp bebek tedavisi yapacaz adet bekliyorumBen Ocak ayında bı kere daha denemiştim 18. Gün adet olmustum hayırlısı olsun belki geç dollenmedir
Dün test atmışsın ama çizgi görünüyorBenim adem hep gecikir ondan alışkınım 8.ayım femara ve çatlatma iğnesi de artık tüp bebek tedavisi yapacaz adet bekliyorum
Kuruma çizgisi o canımDün test atmışsın ama çizgi görünüyor
Bugün tekrarladın mi canımKuruma çizgisi o canım
Yok canım aynı testten kalmadı olsa çıkardı önceki gün ler zatenBugün tekrarladın mi canım
Hayırlısı olsun canım demekki zamanı değilmişYok canım aynı testten kalmadı olsa çıkardı önceki gün ler zaten