OVİTRELLE 10. Gün Beta Değeri

Canım bak bende pko var femara kullandığımı 2.ayında gebe kaldım pıhtılaşmadan düştü.sonra 4 ay sonra yine kaldım femara yla oda düştü pıhtılaşma varmış mal doktor teste başta göndermedi yani eğer başka sorunun yoksa pko ise ve eşte sorun yoksa pko hiç sorun değil oluyor
Pko da yok 2 defa gebe kaldım biri dış gebelik oldu birisi kimyasal ekim ayında da değerim 9 çıktı akşamına adet oldum bilmiyorum bazen çok kötü hissediyorum kimseyi görmek istemiyorum

Pko da yok 2 defa gebe kaldım biri dış gebelik oldu birisi kimyasal ekim ayında da değerim 9 çıktı akşamına adet oldum bilmiyorum bazen çok kötü hissediyorum kimseyi görmek istemiyorum
Seni çok iyi anlıyorum. Buradaki bütün kadın arkadaşlarımız da seni çok iyi anlıyor canım benim. Sürecin uzun olması, sonucu hemen alamıyor olmamız çok yıpratıcı. Ama umut etmeyi bırakma. Ben de hep negatif gördü im 3 senedir. Olmamıştı hiç ben de . Bir doktor 6 ayı mı gereksiz aldı götürdü. Ben öyle düşündüm yani ama sonra dedim var demek ki bunda da bir hayır. Hep zamanının yerinde ve hayırla olmasını diledim. Sen biraz daha bekle canım. Hiç düşünme. 2-3 gün daha bekle ve kan ver. Benim de ilki negatif çıktı. İnanamadım sonra sonuca. Senin de olacak inşallah hayırlısıyla. İnancını yitirme. Ama çok düşünce girdabına girip psikolojini etkileme💕🫶🏻😘

Seni çok iyi anlıyorum. Buradaki bütün kadın arkadaşlarımız da seni çok iyi anlıyor canım benim. Sürecin uzun olması, sonucu hemen alamıyor olmamız çok yıpratıcı. Ama umut etmeyi bırakma. Ben de hep negatif gördü im 3 senedir. Olmamıştı hiç ben de . Bir doktor 6 ayı mı gereksiz aldı götürdü. Ben öyle düşündüm yani ama sonra dedim var demek ki bunda da bir hayır. Hep zamanının yerinde ve hayırla olmasını diledim. Sen biraz daha bekle canım. Hiç düşünme. 2-3 gün daha bekle ve kan ver. Benim de ilki negatif çıktı. İnanamadım sonra sonuca. Senin de olacak inşallah hayırlısıyla. İnancını yitirme. Ama çok düşünce girdabına girip psikolojini etkileme💕🫶🏻😘
Çok umutluydum bu ay negatif görünce yıkıldım sanki benimde 1 buçuk yıl oldu

Seni çok çok iyi anlıyorum ben adet bekliyorum ve artık tüp bebeğe başlayacam.gelecrk ay gebe kalacağımı bilsem yine mecalim yok 15 aydır.Ondan bahçeci ye başlayacam inşallah ya

Kızlaaaar test yaptım pozitif çıktııııı😍😍😍 hala inanamıyorum gerçekten😇 iğneden sonra 17. Gün yaptım test, yani dün yaptım. Beta oldukça yüksek çıktı, idrarda da çıktı😍 gerçekten erken yapılan testler çok yanıltıcı oluyormuş. Pazartesi çağırdı doktor muayeneye gidicem. Allahım tamamıyla sağlıkla büyümesini nasip etsin. İsteyen herkese sağlıkla göndersin emanetini inşallah🙏🏻
Merhaba bende pcos var ilk 3 ay sadece duphaston kullandım daha sonra çatlatma verdi doktorum klomen kullandım 18 mm olunca da ovitrelle oldum 30 kasımda. 14. Ve 15. Gün yani bugün test yaptım negatif çıktı. Adet de olmadım artık pozitif olmaz mı ? Bu arada bebeğinizi sağlıkla alın inşallah kucağınıza

X