OVİTRELLE 10. Gün Beta Değeri

A
Canım benim Allahım zamanlı ve sağlıkla göndersin. Bunda da bir hayır var ki böyle olmuş. Lütfen üzülme Allah bizim için en iyi olanı bilir ve gönderir. Dualarım seninle. 17. gün beta değerim 172,40 çıkmıştı. Bugün de 578 çıktı. Hayırlısıya sağlıkla ilerlesin inşallah.
Amin canım 🤲❤️hayırlı olsun gözün aydın olsun inşallah saglıklı bir şekilde ilerler kavuşursun yavruna. 🧿🙏Benim içinde duanı eksik etmesen sevinirim🥰 hayırlı bakalım ilk gün çok üzüldüm ama sonrasında vardır bir hayır rabim hayırlı zaman nasip ederse inşallah dedim kendime geldim Allah bizim gibi bekleyenlerin yardımcısı olusun tez zamanda saglıkla evlat hasretini dindirsin inşallah 🤲

Çok teşekkür ederim canım amin inşallah. 9. gün test vermiştim ve o gün beta değerim 0,01 çıkmıştı ve idarda da negatifti. Sonra iğne gününü saymadan 17. gün kan verdim ve pozitif çıktı. 14 bile bazen erken olabiliyor. Beklersen net sonuç alabilirsin canım .
İnşallah bende 3 gün içinde adet olmazsam bende test yaptiricam inşallah vardır

A

Amin canım 🤲❤️hayırlı olsun gözün aydın olsun inşallah saglıklı bir şekilde ilerler kavuşursun yavruna. 🧿🙏Benim içinde duanı eksik etmesen sevinirim🥰 hayırlı bakalım ilk gün çok üzüldüm ama sonrasında vardır bir hayır rabim hayırlı zaman nasip ederse inşallah dedim kendime geldim Allah bizim gibi bekleyenlerin yardımcısı olusun tez zamanda saglıkla evlat hasretini dindirsin inşallah 🤲
Canım benim hep dua edeceğim. kalbini gönlünü ferah tut. sağlıkla eli, ayağı, aklı, fikri sağlıklı vicdanlı, merhametli insanlar olsunlar inşallah.

Merhaba kızlar benim bu ay 3 denemem oluyor çatlatma iğnesi bende polikist Oliver var onu için igne ilaçsız gelişmiyo 3cü denemem kimyasal oldu doktorum istersen buayda gelip deneyebiliriz dedi istersense bir ay dinlenebilirsin dedi ama ben ne yapsam bilemedim ikinci aydan sonra denemek istiyorumdum olmuyor ben tüp bebek yapıcam dedim doktor buayda deneyelim deyince 3 denememi yaptım kimyasal olunca üzüldüm ama biryandanda en azından ümitlilendim bu zamana kadar hiç hamile kalmamıştım demeki bu şekildede kalabiliyormuşum şimdi tekrar denesem mi bilemedim genelde kimyasal ardına hamile kalma olasılığı atıgını vucut kendini hazırladığını söyleyenler var siz bu konu hakında bilginiz varmı yada benim durumumu yaşayan birisi deneyimini benimle paylaşabilir isiniz? 🌺

X