Kızlar ?S.aleyküm kızlar bende 6 Aralık da aşılama oldum pcosum var ilk aşılamam 8 gün erken gebelik testi yaptım silik pozitiv çıkmıştı bugün 10.günüm tekrar yaptım bugün negatif çıktı ama çok idrara çıkıyorum silvilce attı suratım potur potur oldu sizinde öyle mi oldu meme ağrım falan hiç yok
Bı de Ocak ayında oldu o da tutmadi Şubat'ta kendiliğinden oldu kimyasal oldu o da bu ikinci denememfiİlk denemenmiydi
Hâlâ adet olmadım canım ağrı ara ara giriyor inşallah yoktur ikimizde deBenimde sol ayağımda ağrı oluyor canım kasılma filanda oluyor inşallah öyle bi durum yoktur
İnşallah canım benim daha adetime 1 hafta var iğnenin 8 günü yarın doktoruma yazıyorum iğne etkisinden olabilir diyor anlamadım bendeHâlâ adet olmadım canım ağrı ara ara giriyor inşallah yoktur ikimizde de
İşin garibi bende ilk haftalar hiç olmadı son 3-4 gündür var yarın iğnenin 17. Günüİnşallah canım benim daha adetime 1 hafta var iğnenin 8 günü yarın doktoruma yazıyorum iğne etkisinden olabilir diyor anlamadım bende
Test yaptınız mı ?İşin garibi bende ilk haftalar hiç olmadı son 3-4 gündür var yarın iğnenin 17. Günü
Az önce yaptım yine negatifİşin garibi bende ilk haftalar hiç olmadı son 3-4 gündür var yarın iğnenin 17. Günü
Ayın 20 snde 14 gün oluyoKızlar merhaba, sonuç alan var mı inşallah? Neler yaptınız?
İmplantasyon sonrası gebelik ne kadar süre sonra belli oluyorBugün 9. Gününüz. Döllenme sonrası 7-12 gün arası implantasyon gerçekleşir. Yumurta ovitrelle sonrası 36 saat sonra çatladığına göre 7. Gün çok erken kan vermişsiniz.
Bahsettiğiniz bütün belirtiler ovitrelle etkisinden.
Şimdi okuyorum gözün aydin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlaaaar test yaptım pozitif çıktıııııhala inanamıyorum gerçekten iğneden sonra 17. Gün yaptım test, yani dün yaptım. Beta oldukça yüksek çıktı, idrarda da çıktı gerçekten erken yapılan testler çok yanıltıcı oluyormuş. Pazartesi çağırdı doktor muayeneye gidicem. Allahım tamamıyla sağlıkla büyümesini nasip etsin. İsteyen herkese sağlıkla göndersin emanetini inşallah
O an kanda görünüp belirlenir .İmplantasyon sonrası gebelik ne kadar süre sonra belli oluyor
Anladım canim teşekkür ederim benim bu ayda yok sanırım cizgim hiç belirginlesmedi yarın adet günüO an kanda görünüp belirlenir .
Kaçıncı günün canım?Anladım canim teşekkür ederim benim bu ayda yok sanırım cizgim hiç belirginlesmedi yarın adet günü
Bugün iğneyle birlikte 15.gunumKaçıncı günün canım?
Bugün iğneyle birlikte 15.gunum
Pazartesi yi beklemek istiyorum günüm gecermi açıkçası hüsrana uğramak istemiyorumKan ver kanda çıkar
Bekle geç döllenme de olabilirPazartesi yi beklemek istiyorum günüm gecermi açıkçası hüsrana uğramak istemiyorumerken teslerde çizgi var gibi yok gibi koyulasmada yok