- 17 Mart 2012
- 5.265
- 1.459
Canim cok sevindimm ya yerlesme kanamasiymis o zaman?Evet şükürler olsun pozitif
Tebrik ederim hangi hastanede yaptırdınız acabaEvet şükürler olsun pozitif
Evet sanırım öyleymiş. Doktora da sordum, aşılama sırasındaki kanamadan rahim ağzındaki pıhtılaşan kanı da atmış olabilirsin dedi. Benim beklediğim adet günüm perşembe yani dün idi. Çarşamba akşamı dayanamayıp test yaptım ama çok çok çok silik çizgi çıktı. Emin olamadım o yüzden. Doktora yazdım cuma kan ver dedi. Bu sabah kan verdim, 160 çıktı değerim. Bakalım sağlıkla ilerler inşallah. Haftaya cuma ancak görürüz keseyi dedi doktor, 1 hafta daha beklemedeyiz yaniCanim cok sevindimm ya yerlesme kanamasiymis o zaman?asilamanin kacinci gunu ogrendin surec nasildi anlatir misin biraz
En yakındaki hastanenin acilinde kan verdim canım. Bizim aile hekimliği pazartesi salı çarşamba dışında kan almıyor mecbur özelde verdimTebrik ederim hangi hastanede yaptırdınız acaba
Cok sevindim tebrik ederim tekrarEvet sanırım öyleymiş. Doktora da sordum, aşılama sırasındaki kanamadan rahim ağzındaki pıhtılaşan kanı da atmış olabilirsin dedi. Benim beklediğim adet günüm perşembe yani dün idi. Çarşamba akşamı dayanamayıp test yaptım ama çok çok çok silik çizgi çıktı. Emin olamadım o yüzden. Doktora yazdım cuma kan ver dedi. Bu sabah kan verdim, 160 çıktı değerim. Bakalım sağlıkla ilerler inşallah. Haftaya cuma ancak görürüz keseyi dedi doktor, 1 hafta daha beklemedeyiz yani
Çatlatmanın 17, aşılamanınn 15.günü olmuş oldu. Çok teşekkür ederimCok sevindim tebrik ederim tekraryani catlatma ignesinin ve asilamanin kacinci gunu ogrenmis oldun gebeligi?
Insalah canim cok sagolÇatlatmanın 17, aşılamanınn 15.günü olmuş oldu. Çok teşekkür ederimdilerim en yakın zamanda sen de kavuşursun bebeğine
Anladım canım eğer uygunsan hazırım diyorsan bekleme zaten canım. Ama niye adet olmadın onu anlamadım . Benim bugün 3. Günüm bitti. Aynı gün mü olmuştuk aşılamaRaporsuz tup bebek 80.000 tl, ilaclar da 40-45 tutarmis.
Raporlu 49000, ilaclarin da yarisini karsiliyor.
Yani arada 50000 gibi bir fark var.
Ayrica yeniyilda devlete de ozele de zam geliyor. Tup bebek ucretleri guncellenecekmis.
Eger rahmin ve yumurtalıklarin uygun ise rapor prosedurunu tamamlamak icin bu ay sana (indirimli bir sekilde) burda yapalim asilama dedi. Boylece 2 asilama sartini karsilar ve raporunu devletten cabuk alabilirsin dedi. Devlette asilama surecim subata kdar bitmeyecek cunku.
Eger hastane indirim yaparsa regl olunca gidip surece baslayacagim sanirim.
Regli bekliyorum hala.
Durumlar boyle canim
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinEvet sanırım öyleymiş. Doktora da sordum, aşılama sırasındaki kanamadan rahim ağzındaki pıhtılaşan kanı da atmış olabilirsin dedi. Benim beklediğim adet günüm perşembe yani dün idi. Çarşamba akşamı dayanamayıp test yaptım ama çok çok çok silik çizgi çıktı. Emin olamadım o yüzden. Doktora yazdım cuma kan ver dedi. Bu sabah kan verdim, 160 çıktı değerim. Bakalım sağlıkla ilerler inşallah. Haftaya cuma ancak görürüz keseyi dedi doktor, 1 hafta daha beklemedeyiz yani
29 kasimda oldum asilama canim. Catlatma da 28 kasimAnladım canım eğer uygunsan hazırım diyorsan bekleme zaten canım. Ama niye adet olmadın onu anlamadım . Benim bugün 3. Günüm bitti. Aynı gün mü olmuştuk aşılama
Bende 28 kasım da olmuştum canım. Tekrar test yaptın mı29 kasimda oldum asilama canim. Catlatma da 28 kasim
Negatif cikiyor canim ya. Olurum herhalde adetBende 28 kasım da olmuştum canım. Tekrar test yaptın mı
Aminn çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Aşılamayı nerde yaptırdınız ?En yakındaki hastanenin acilinde kan verdim canım. Bizim aile hekimliği pazartesi salı çarşamba dışında kan almıyor mecbur özelde verdim
Özel doktorda yaptırdım. Antalya’da yaşıyorum ben siz de buradaysanız isim verebilirimAşılamayı nerde yaptırdınız ?
Ben regl olmadım kan testi verdim negatif bende antalyadayımÖzel doktorda yaptırdım. Antalya’da yaşıyorum ben siz de buradaysanız isim verebilirim