Ovitrele

Canim cok sevindimm ya yerlesme kanamasiymis o zaman? asilamanin kacinci gunu ogrendin surec nasildi anlatir misin biraz
Evet sanırım öyleymiş. Doktora da sordum, aşılama sırasındaki kanamadan rahim ağzındaki pıhtılaşan kanı da atmış olabilirsin dedi. Benim beklediğim adet günüm perşembe yani dün idi. Çarşamba akşamı dayanamayıp test yaptım ama çok çok çok silik çizgi çıktı. Emin olamadım o yüzden. Doktora yazdım cuma kan ver dedi. Bu sabah kan verdim, 160 çıktı değerim. Bakalım sağlıkla ilerler inşallah. Haftaya cuma ancak görürüz keseyi dedi doktor, 1 hafta daha beklemedeyiz yani

Cok sevindim tebrik ederim tekrar yani catlatma ignesinin ve asilamanin kacinci gunu ogrenmis oldun gebeligi?

Anladım canım eğer uygunsan hazırım diyorsan bekleme zaten canım. Ama niye adet olmadın onu anlamadım . Benim bugün 3. Günüm bitti. Aynı gün mü olmuştuk aşılama

Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Merhabalar benim bugün ovitrellden sonra 19. Günüm 15. Gününde test yapmıştım negatif gelmişti. Ve kahverengimsi akıntı gelmişti adet olcam sanırım diye üstünde durmamıştım ama 3-4 gündür kasıklarımda ağrı var her an hasta olacak gibiyim ? Yaşayan var mı yada ne olabilir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…