Brnimdee çizgi koyulaşıyo hergün biraz dahaa bugünkü böyleKan vermem net çizgi görmeden birde şuanki iğne etkisi olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Brnimdee çizgi koyulaşıyo hergün biraz dahaa bugünkü böyleKan vermem net çizgi görmeden birde şuanki iğne etkisi olabilir
Kaçıncı günün bugün canım bide testleri sıralasana koyulaşmaya bakayımBrnimdee çizgi koyulaşıyo hergün biraz dahaa bugünkü böyle
Aşılamanızı nerede oldunuz?bende 25 kasımda aşılama oldum ve hiç bir belirtim yok olmadı sadece bugün bel ağrısı başladı adete yakın genelde belim ağrır o yüzden belirti gibi gelmiyor bana, ikinci aşılamam ilkinde çok ağrılarım oldu sonuç negatifti şu an da hiç bişey hissetmiyorum, tuttuğuna dair bi umudum yok
Ben izmir çiğli eğitim araştırma hast. Oldum 3.aşılaman buAşılamanızı nerede oldunuz?
ben bulgaristanlıyım cnm bulgaristanda oldum yaniAşılamanızı nerede oldunuz?
Ben de nezle oldum gebelikle alakası olabilir mi acabaKızlar selam,
2 yıldır bebiş için uğraşıyoruz hiç gebelik oluşmadı bu süreçte. Sebepsiz infertilite tanısı koyuldu bir sorunumuz yok. 3 kere femara+ovitrelle, 2 kere klomen+ovitrelle:aşılama, son olarakta bu 3.aşılamam gonal f 900+ovitrelle:aşılama şeklindedir.
24 kasım 00:00 ovitrelle vuruldum
26 kasım 11:50 aşılaman yapıldı.
Yumurta 20,5 mm sol
Rahim duvar kalınlığı 10 m
Eşimin sperm yıkama sonucu sayı 17milyon500bin/hareket 98
bu değerle aşılaman yapıldı.
Şimdi sorum şudur daha önceden 5 kez ovitrelle vurulan biri olarak, hep takip ettim testlerle 7.8. Günlerde bile negatif olurdu iğne etkisi çoktan geçmiş olurdu.
Bu sefer takip etmedim sadece bugün 1saat kadar önce normal kaset test yaptım ve görsele ekliyorum.
Sizce iğne etkisimidir?
Bu arada test yapmıcaktım bu ay öyle söz vermiştim kendime fakaat aşılamanın 5.gününde başlayan ve hala şiddetli bi şekilde devam eden göğüs hassasiyetim var bırakın dokunmayı kıyafet bile giydirmiyor nerdeyse acıdan. Kasıklarımda bir doluluk hissi. Ve dudağımda uçuk arkasından bi kaç günlük nezlem oldu 1 hafta içerisinde :)
Bilem başına gelen varsa çok faydası dokunur teşekkür ederim şimdiden
İnşallaaahh vardırrrBen de nezle oldum gebelikle alakası olabilir mi acaba
İnşallahİnşallaaahh vardırrr