Ovitrele

Hay Allah . Bakalım sonucuna da tekrar aşılama istiyor musun hemen? Bende bugün adet oldum zaten
Bu ay adet olduğumda onu geçireceğim. Ocakta 2. aşılama olacak. Mecburen aşılama olmak zorundayım devlette tüp bebeğe başka türlü geçemiyorum çünkü. Şimdi sonuç geldi negatif

Bu ay adet olduğumda onu geçireceğim. Ocakta 2. aşılama olacak. Mecburen aşılama olmak zorundayım devlette tüp bebeğe başka türlü geçemiyorum çünkü. Şimdi sonuç geldi negatif
Yaa senden haber bekliyordum ben de. Üzüldüm ama kısmet değilmiş demek ki bu ay. Pes etmek yok denemeye devam

Haklısın devlet aşılama istiyor 3 tane sanırım. Dinlen biraz sende tekrar güzelce motivasyon tam olarak başlamamız lazım tedaviye. Üzülme bende mart ayında başlayacağım dediğin gibi yorulduk çok hemde . Artık iğne ilaç diyecek yanımız kalmadı

2 aşılama istiyor üniversite hastanesi tüp bebek öncesi. Keşke direkt tüp bebeğe geçebilsem ama geçemiyorum. Bir de yine tüm evrakları tekrardan istiyorlar 2. aşılama raporu için. Ay bıktım valla neden tekrardan evrak topluyorum ben 1 ayda ne değişmiş olabilir yani. Şeytan diyor tamamen bırak ama üzerine gitmezsem de olmaz ki..

Yok bırakmayalım zor bir süreç ama bırakmadan devam etmemiz gerekiyor. inşallah sonunda evlatlarımız kucağımızda olur

Yok bırakmayalım zor bir süreç ama bırakmadan devam etmemiz gerekiyor. inşallah sonunda evlatlarımız kucağımızda olur
Biz sanırım özelde tüp bebeğe başlayacağız canım ya. Bu süreçler devlette çok uzun işliyor. Her seferinde yeniden evrak vs. Bu hafta bir gidip görüsecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…