- 17 Mart 2012
- 5.242
- 1.449
Hadi ya. Yarin kan vericem ben de ama umudum yokÇıktı canım negatif . Sen nasılsın ne yaptın
Artık Ne diyeceğim bilmiyorum canım . Güzel şeyler zaman alıyor galibaHadi ya. Yarin kan vericem ben de ama umudum yok
Canım nasılsın kan verdin miHadi ya. Yarin kan vericem ben de ama umudum yok
Kan verdim kuzum sonucu bekliyorum. Ama umudum yok sabah idrar testleri negatif çıktı. Bugün aşılama dahil 13. günCanım nasılsın kan verdin mi
Hay Allah . Bakalım sonucuna da tekrar aşılama istiyor musun hemen? Bende bugün adet oldum zatenKan verdim kuzum sonucu bekliyorum. Ama umudum yok sabah idrar testleri negatif çıktı. Bugün aşılama dahil 13. gün
Bu ay adet olduğumda onu geçireceğim. Ocakta 2. aşılama olacak. Mecburen aşılama olmak zorundayım devlette tüp bebeğe başka türlü geçemiyorum çünkü. Şimdi sonuç geldi negatifHay Allah . Bakalım sonucuna da tekrar aşılama istiyor musun hemen? Bende bugün adet oldum zaten
Yaa senden haber bekliyordum ben de. Üzüldüm ama kısmet değilmiş demek ki bu ay. Pes etmek yok denemeye devamBu ay adet olduğumda onu geçireceğim. Ocakta 2. aşılama olacak. Mecburen aşılama olmak zorundayım devlette tüp bebeğe başka türlü geçemiyorum çünkü. Şimdi sonuç geldi negatif
Çok yoruldum gerçekten beklemekten, nasipte yok demekki ne diyeyim ki. Sen nasılsın ne durumdasın?Yaa senden haber bekliyordum ben de. Üzüldüm ama kısmet değilmiş demek ki bu ay. Pes etmek yok denemeye devam
Her şeyin bir zamanı var işte ne yaparsan yap. Beklemedeyim ben de, bugün çubuk test aldım bakayım bugün ya da yarın yaparım belki.Çok yoruldum gerçekten beklemekten, nasipte yok demekki ne diyeyim ki. Sen nasılsın ne durumdasın?
Haklısın devlet aşılama istiyor 3 tane sanırım. Dinlen biraz sende tekrar güzelce motivasyon tam olarak başlamamız lazım tedaviye. Üzülme bende mart ayında başlayacağım dediğin gibi yorulduk çok hemde . Artık iğne ilaç diyecek yanımız kalmadıBu ay adet olduğumda onu geçireceğim. Ocakta 2. aşılama olacak. Mecburen aşılama olmak zorundayım devlette tüp bebeğe başka türlü geçemiyorum çünkü. Şimdi sonuç geldi negatif
2 aşılama istiyor üniversite hastanesi tüp bebek öncesi. Keşke direkt tüp bebeğe geçebilsem ama geçemiyorum. Bir de yine tüm evrakları tekrardan istiyorlar 2. aşılama raporu için. Ay bıktım valla neden tekrardan evrak topluyorum ben 1 ayda ne değişmiş olabilir yani. Şeytan diyor tamamen bırak ama üzerine gitmezsem de olmaz ki..Haklısın devlet aşılama istiyor 3 tane sanırım. Dinlen biraz sende tekrar güzelce motivasyon tam olarak başlamamız lazım tedaviye. Üzülme bende mart ayında başlayacağım dediğin gibi yorulduk çok hemde . Artık iğne ilaç diyecek yanımız kalmadı
Yok bırakmayalım zor bir süreç ama bırakmadan devam etmemiz gerekiyor. inşallah sonunda evlatlarımız kucağımızda olur2 aşılama istiyor üniversite hastanesi tüp bebek öncesi. Keşke direkt tüp bebeğe geçebilsem ama geçemiyorum. Bir de yine tüm evrakları tekrardan istiyorlar 2. aşılama raporu için. Ay bıktım valla neden tekrardan evrak topluyorum ben 1 ayda ne değişmiş olabilir yani. Şeytan diyor tamamen bırak ama üzerine gitmezsem de olmaz ki..
Biz sanırım özelde tüp bebeğe başlayacağız canım ya. Bu süreçler devlette çok uzun işliyor. Her seferinde yeniden evrak vs. Bu hafta bir gidip görüsecegizYok bırakmayalım zor bir süreç ama bırakmadan devam etmemiz gerekiyor. inşallah sonunda evlatlarımız kucağımızda olur
Anladım canım . Fiyatlarından haberiniz var mı az buçukBiz sanırım özelde tüp bebeğe başlayacağız canım ya. Bu süreçler devlette çok uzun işliyor. Her seferinde yeniden evrak vs. Bu hafta bir gidip görüsecegiz
Haftaici gidip gorusecegiz. Sana da haber veririm canimAnladım canım . Fiyatlarından haberiniz var mı az buçuk