Ovitrele

xzgxn6565

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
196
28
24
Merhabalar bugün ovitrele iğnesi sonrası 10.günüm test yaptım negatifti sorum şu ne zaman pozitif gördünüz

Merhabalar bugün ovitrele iğnesi sonrası 10.günüm test yaptım negatifti sorum şu ne zaman pozitif gördünüz
Merhaba canım benimde bugün iğneden sonra 10.günüm ilk 5 gün testlerim silikti sonra 5.ve 6. Gün negatifti sonra tekrar silik çıktı bu sabaha kadar ama akşam tekrar yaptım negatifti birde hiç belirtim yok muhtemelen tutmadı benim ilk tedavimdi

Yine ben öyle düşünme belki 5/6 da ki idrarın seyrelmişti o yüzden öyle gördün bence senin etki daha yeni gitti iğnenin o negatifte o hüzden. Tutmamasını düşünmen için erken daha

Ben napıcam peki pazartesi günü kan ver yim diyorum

Aşılama yaptıran arkadaşlarım test günü bekleyenler kaçıncı gününüz? Belirtileriniz neler ?

Aşılama yaptıran arkadaşlarım test günü bekleyenler kaçıncı gününüz? Belirtileriniz neler ?
Aşılama günü dahil 9. Günü bitirdim bugün bugün başlayan bir kasık ağrısı oluştu batma gibi bir his özellikle . Ayakta çok kaldığımda artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…