- 3 Ocak 2021
- 2.948
- 938
- 35
- Konu Sahibi mavinintonu
Benimde bu şekildi iki gün sonra silikleştiAma dün negatifdi çatlatma iğnesinden dört beş saat sonra yapmıştım çatlama olmuş mu. Diye yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde bu şekildi iki gün sonra silikleştiAma dün negatifdi çatlatma iğnesinden dört beş saat sonra yapmıştım çatlama olmuş mu. Diye yaptım
Zaten ovulasyon öyle olmaz mı bir gün sürer öyle regl olana kadar olmaz ki. Ben öyle biliyorum doğrusunu bilen varsa söylerse biz de bilgilenirizBenimde bu şekildi iki gün sonra silikleşti
Yok canım iki gün bazen üç gün koyu görende var normal zamanda ama iğneyle kaç gün bende bilmiyorum bu ay ilk kez iğne oldum iğneden önce negatifti iğneden sonra iki gün pozitif diZaten ovulasyon öyle olmaz mı bir gün sürer öyle regl olana kadar olmaz ki. Ben öyle biliyorum doğrusunu bilen varsa söylerse biz de bilgileniriz
Anladım canım . Senin kaçıncı gününYok canım iki gün bazen üç gün koyu görende var normal zamanda ama iğneyle kaç gün bende bilmiyorum bu ay ilk kez iğne oldum iğneden önce negatifti iğneden sonra iki gün pozitif di
Benim iğneden sonra bugün 8.gnüm ama hiç belirtim yok tutmadı sanırım pazartesiye belli olur diye düşünüyorumAnladım canım . Senin kaçıncı günün
Belki tutmuştur. İnşallah pazartesi güzel haberlerini alırızBenim iğneden sonra bugün 8.gnüm ama hiç belirtim yok tutmadı sanırım pazartesiye belli olur diye düşünüyorum
Çatlatma iğnesinde ovulasyon takip edemiyorsunuz çünkü iğne etkisi pozitif çıkarır gebelik testi de öyle bunu aslında doktorunuz söylemeliydi size iğne vurmadan sadece hap ile yumurta büyütüldüğünde takip edebilirsiniz ama bu testler yanıltıcıMerhaba kızlar dün 11 de çatlatma iğnesi yaptım dört beş saat sonra test yaptım testin klavuzuna göre negatif bugün tekrar yaptım pozitif gibi sizde bakarmisiniz ovulasyon testi
Doktoruma sormamistim unutmuştum canım o da söylemedi. Öyleyse o zaman Dün neden negatif çıktı dün yapmıştım iğneyiÇatlatma iğnesinde ovulasyon takip edemiyorsunuz çünkü iğne etkisi pozitif çıkarır gebelik testi de öyle bunu aslında doktorunuz söylemeliydi size iğne vurmadan sadece hap ile yumurta büyütüldüğünde takip edebilirsiniz ama bu testler yanıltıcı
Testlerin hassasiyetine bağlı bir durum yada iğne etkisi dediğim gibi yanıltıyor bu yüzden sadece Altan ultrason ile ve kan testi ile görebilir doktor çatlama / yumurtlama olmuş mu diye ona göre de zaten muayene çağırması gerek iğnenin 15. Günü test yapılır öncesinde yapılan gebelik testler yanıltıcı aynı şekilde yumurtlama testleride öyle negatif de çıkabilir ama çoğunlukla test yalancı pozitif çıkarıyor. İğnesiz femara veya klomen kullanmış olsaydın takip edebilirdin. Daha önce defalarca geçtim bu tedavilerden moral bozmak için yazmadım kesinlikle ..Doktoruma sormamistim unutmuştum canım o da söylemedi. Öyleyse o zaman Dün neden negatif çıktı dün yapmıştım iğneyi
Şu an sizin yorumlarınızı okuyorum geçen hafta aşılama oldum ama çatlatma iğnesinden bir gün önce pozitifi gördüm ovülasyon testinde çatlatma günü tekrardan pik gördüm tam bir hafta boyunca hep pozitif gördüm şimdi sizin konuşmalarınızı gördüm az önce test yaptım ve tek çizgi olmuşTestlerin hassasiyetine bağlı bir durum yada iğne etkisi dediğim gibi yanıltıyor bu yüzden sadece Altan ultrason ile ve kan testi ile görebilir doktor çatlama / yumurtlama olmuş mu diye ona göre de zaten muayene çağırması gerek iğnenin 15. Günü test yapılır öncesinde yapılan gebelik testler yanıltıcı aynı şekilde yumurtlama testleride öyle negatif de çıkabilir ama çoğunlukla test yalancı pozitif çıkarıyor. İğnesiz femara veya klomen kullanmış olsaydın takip edebilirdin. Daha önce defalarca geçtim bu tedavilerden moral bozmak için yazmadım kesinlikle ..
Şu an sizin yorumlarınızı okuyorum geçen hafta aşılama oldum ama çatlatma iğnesinden bir gün önce pozitifi gördüm ovülasyon testinde çatlatma günü tekrardan pik gördüm tam bir hafta boyunca hep pozitif gördüm şimdi sizin konuşmalarınızı gördüm az önce test yaptım ve tek çizgi olmuş
Çatlatma iğnesinden sonra bir hafta pozitif gördüm az önce tekrar test yaptım çizgi teke düşmüş acaba iğneden sonra yumurtaların bir hafta sonra mı çatladıTestlerin hassasiyetine bağlı bir durum yada iğne etkisi dediğim gibi yanıltıyor bu yüzden sadece Altan ultrason ile ve kan testi ile görebilir doktor çatlama / yumurtlama olmuş mu diye ona göre de zaten muayene çağırması gerek iğnenin 15. Günü test yapılır öncesinde yapılan gebelik testler yanıltıcı aynı şekilde yumurtlama testleride öyle negatif de çıkabilir ama çoğunlukla test yalancı pozitif çıkarıyor. İğnesiz femara veya klomen kullanmış olsaydın takip edebilirdin. Daha önce defalarca geçtim bu tedavilerden moral bozmak için yazmadım kesinlikle ..
Adet oldunuz mu kimyasal gebelik durumu da olabilir adet geçirdiyseniz benim öyle olmuştu yani iğne etkisi en uzun 12. Güne kadar devam edebilir sonra negatife dönüyo zaten benim 8. Günlerde negatife dönmeye başlıyordu mesela.Çatlatma iğnesinden sonra bir hafta pozitif gördüm az önce tekrar test yaptım çizgi teke düşmüş acaba iğneden sonra yumurtaların bir hafta sonra mı çatladı
Aşılama oldum ben çatlatma iğnesi olalı 10 gün oldu sağ sol kasıkta hareketi halindeyken bazen sancılar oluyor az ama birde göğüs uclarım hasas aşırı değil ama hasssAdet oldunuz mu kimyasal gebelik durumu da olabilir adet geçirdiyseniz benim öyle olmuştu yani iğne etkisi en uzun 12. Güne kadar devam edebilir sonra negatife dönüyo zaten benim 8. Günlerde negatife dönmeye başlıyordu mesela.
Bazen yumurtalar çatlamayıp Kiste dönüşebiliyor tekrar muayene olun bende böyle durum varsa bakılsın
Siz ilaç kullanıp sonra çatlatma mı oldunuz yoksa aşıla mıAdet oldunuz mu kimyasal gebelik durumu da olabilir adet geçirdiyseniz benim öyle olmuştu yani iğne etkisi en uzun 12. Güne kadar devam edebilir sonra negatife dönüyo zaten benim 8. Günlerde negatife dönmeye başlıyordu mesela.
Bazen yumurtalar çatlamayıp Kiste dönüşebiliyor tekrar muayene olun bende böyle durum varsa bakılsın
Doktor klomen verdi bittikten sonra sadece pazartesi kontrole çağırdı yarın çatlatma iğnesi yap dedi o kadar çatlamış mı diye gel bakalım demedi. Normalde öyle mi oluyor çağırıyor mu tekrar çatlamış mı diye bakmak içinTestlerin hassasiyetine bağlı bir durum yada iğne etkisi dediğim gibi yanıltıyor bu yüzden sadece Altan ultrason ile ve kan testi ile görebilir doktor çatlama / yumurtlama olmuş mu diye ona göre de zaten muayene çağırması gerek iğnenin 15. Günü test yapılır öncesinde yapılan gebelik testler yanıltıcı aynı şekilde yumurtlama testleride öyle negatif de çıkabilir ama çoğunlukla test yalancı pozitif çıkarıyor. İğnesiz femara veya klomen kullanmış olsaydın takip edebilirdin. Daha önce defalarca geçtim bu tedavilerden moral bozmak için yazmadım kesinlikle ..
Yani doktorların hepsi farklı çalışıyor demek ki ben yurtdışında yaşıyorum burda doktor hep kan testine çağırdı beni çatlamaya ve yumurtlamaya bakmak için sen bence 15. Günü bekle ve ozaman test yap kafanı karıştırma bunları da artık düşünme iğneni yap unut inşallah tutunurDoktor klomen verdi bittikten sonra sadece pazartesi kontrole çağırdı yarın çatlatma iğnesi yap dedi o kadar çatlamış mı diye gel bakalım demedi. Normalde öyle mi oluyor çağırıyor mu tekrar çatlamış mı diye bakmak için
Amin canım çok teşekkür ederim çok şiddetli yumurtalık ağrım var normal miYani doktorların hepsi farklı çalışıyor demek ki ben yurtdışında yaşıyorum burda doktor hep kan testine çağırdı beni çatlamaya ve yumurtlamaya bakmak için sen bence 15. Günü bekle ve ozaman test yap kafanı karıştırma bunları da artık düşünme iğneni yap unut inşallah tutunur
İğneden olabilir canım herkeste farklı oluyo bende bikere oldu oda çok hafif ağrı çekilme oluyordu okadar 3 kere yaptım sadece bikere ağrı çektim belirti arama bence sadece adetini bekle ve unut ilaçlarda hormon var yumurtalıkları uyarıyor felan normal yani böyle belirtiler ama gebelik belirtisi arama yani hiç belirti olmayıp hamile kalan var pozitif kalalım düşünce olarakAmin canım çok teşekkür ederim çok şiddetli yumurtalık ağrım var normal mi
Yok gebelik belirtisi aramıyorum ilişkiye girmeden nasıl arim iki defa yapmıştım iğneyi geçen defa böyle olmamıştı. Bir tane üye yumurta çoksa daha çok ağrır dedi doktorum diyince rahatladım çünkü baya ağrıyordu akşamİğneden olabilir canım herkeste farklı oluyo bende bikere oldu oda çok hafif ağrı çekilme oluyordu okadar 3 kere yaptım sadece bikere ağrı çektim belirti arama bence sadece adetini bekle ve unut ilaçlarda hormon var yumurtalıkları uyarıyor felan normal yani böyle belirtiler ama gebelik belirtisi arama yani hiç belirti olmayıp hamile kalan var pozitif kalalım düşünce olarak
Ben anlamadım ilişki neden olmadı iğne yaptıysan ?Yok gebelik belirtisi aramıyorum ilişkiye girmeden nasıl arim iki defa yapmıştım iğneyi geçen defa böyle olmamıştı. Bir tane üye yumurta çoksa daha çok ağrır dedi doktorum diyince rahatladım çünkü baya ağrıyordu akşam