• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma ignesi 11 günü yardım kızlarrrr

Ayy inşallah hamileyimdir bence seninki çıkar yarın ilk idrarla erken gebelik testi yap inşallah sendede çıkar
Günaydın, erken gebelik testi yaptim fakat bence hamile değilim,bi bakiyorum iki cizgi bi bakiyorum tek, sanirim gormek istedigim için goruyorum. Acaba erken gebelik testinin yanliş gosterme gibi bişeyi var mi. Neyse artik onumuze bakicaz, bu ay tutmadi sanirim. Umarim senin bebişin sağ-salim gelirr canim😍

Günaydın, erken gebelik testi yaptim fakat bence hamile değilim,bi bakiyorum iki cizgi bi bakiyorum tek, sanirim gormek istedigim için goruyorum. Acaba erken gebelik testinin yanliş gosterme gibi bişeyi var mi. Neyse artik onumuze bakicaz, bu ay tutmadi sanirim. Umarim senin bebişin sağ-salim gelirr canim😍
Günaydın cnm bi testin fotoğrafını atabilirmisin

Günaydın cnm bi testin fotoğrafını atabilirmisin
Bu, yok bence. Doktorumla konuştum, canim ama 12 araliktan erken yapmaman gerekirdi hani konuşmuştuk 😂Doktorum dayanamadim dedim, fakat sanirim 12 aralikta tekrar yapicam, regl olmazsam.

Eklentiler

• IMG_20241207_135229.jpg
    IMG_20241207_135229.jpg
    151,2 KB · Görüntüleme: 83
Erken gebelik de daha silik hayali çizgi gibi ama normal kaset testte daha belirgin ikinci çizgim 11.günüm bugün gebelik olma ihtimali varmıdır acaba

Bende 26 Kasım'da oldum bugün 10.gunum ve kaset test yaptım negatif sizce erken gebellik testini yapsam mı yarın çok heyecanlıyım
Ben de 27 sinde çatlatma vurdum kasık agrılarım çok hiç test yapmadım korkuyorum ya valla bilmiyorum negatif ı görmek istemiyorum artık

Bendede çok bel ağrısı var bide gündüz çok sık sık idrara çıkıyorum geceleri bikere
Aynen bende oyleyim sık idrara çıkma, fakat çok fazla su içen biriyim, idrara normalde de sıkca çıkardım da bu kadar da degildi, ben gunlerce saklasam hiç afedersiniz sıkışmazdım, ama şimdi geldiği anda tualete gitmem gerekiyo

Merhaba sizce gebelik varmı bugün 14 günüm

Eklentiler

• IMG_7607.jpeg
    IMG_7607.jpeg
    64,6 KB · Görüntüleme: 64
Back