- 11 Eylül 2018
- 161
- 34
- 98
Umutlanmak da istemiyorum çünkü sonunda insan çok üzülüyor tutmayıncaTabi belirtiler herkeste aynı olmuyor ümitsizliğe kapılmayın inşallah o iki çizgiyi görürsünüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umutlanmak da istemiyorum çünkü sonunda insan çok üzülüyor tutmayıncaTabi belirtiler herkeste aynı olmuyor ümitsizliğe kapılmayın inşallah o iki çizgiyi görürsünüz
Salı günü kan testi yapacam tam net belli olurSiz ne zaman kan testi yapacaksınız
Aynen öyle haklısınız bende çok bekledim o pozitif testi ama inşallah benimkide beni yaniltmazUmutlanmak da istemiyorum çünkü sonunda insan çok üzülüyor tutmayınca
Hadi hayırlısı inşallah ben de pazartesi günü idrar testi yapacağımSalı günü kan testi yapacam tam net belli olur
Günaydın, erken gebelik testi yaptim fakat bence hamile değilim,bi bakiyorum iki cizgi bi bakiyorum tek, sanirim gormek istedigim için goruyorum. Acaba erken gebelik testinin yanliş gosterme gibi bişeyi var mi. Neyse artik onumuze bakicaz, bu ay tutmadi sanirim. Umarim senin bebişin sağ-salim gelirr canimAyy inşallah hamileyimdir bence seninki çıkar yarın ilk idrarla erken gebelik testi yap inşallah sendede çıkar
Günaydın cnm bi testin fotoğrafını atabilirmisinGünaydın, erken gebelik testi yaptim fakat bence hamile değilim,bi bakiyorum iki cizgi bi bakiyorum tek, sanirim gormek istedigim için goruyorum. Acaba erken gebelik testinin yanliş gosterme gibi bişeyi var mi. Neyse artik onumuze bakicaz, bu ay tutmadi sanirim. Umarim senin bebişin sağ-salim gelirr canim
Bu, yok bence. Doktorumla konuştum, canim ama 12 araliktan erken yapmaman gerekirdi hani konuşmuştuk Doktorum dayanamadim dedim, fakat sanirim 12 aralikta tekrar yapicam, regl olmazsam.Günaydın cnm bi testin fotoğrafını atabilirmisin
Ben de 27 sinde çatlatma vurdum kasık agrılarım çok hiç test yapmadım korkuyorum ya valla bilmiyorum negatif ı görmek istemiyorum artıkBende 26 Kasım'da oldum bugün 10.gunum ve kaset test yaptım negatif sizce erken gebellik testini yapsam mı yarın çok heyecanlıyım
Aynen bende oyleyim sık idrara çıkma, fakat çok fazla su içen biriyim, idrara normalde de sıkca çıkardım da bu kadar da degildi, ben gunlerce saklasam hiç afedersiniz sıkışmazdım, ama şimdi geldiği anda tualete gitmem gerekiyoBendede çok bel ağrısı var bide gündüz çok sık sık idrara çıkıyorum geceleri bikere
Merhaba sizce gebelik varmı bugün 14 günüm
Dördüncü aşılama bitanesi tutmuştu kızım oldu şuan 3 buçuk yaşında inşallah Buda tutmuşturCanım var görünüyor kan versene bakalım hayırlısı olsun kaçıncı aşılamaydı
Doktor yanına çağırdı yarın için bakalım ne diyecekCanım var görünüyor kan versene bakalım hayırlısı olsun kaçıncı aşılamaydı
İnşallah güzel şeyler söyler canım doktor tam ne zaman olmuştun aşılamaDoktor yanına çağırdı yarın için bakalım ne diyecek
Amin inşallah Ayın 26 da olmuştum sizdemi oldunuzİnşallah güzel şeyler söyler canım doktor tam ne zaman olmuştun aşılama
Evet canım bende 28 oldum yarın kan testi için çağırdı doktorAmin inşallah Ayın 26 da olmuştum sizdemi oldunuz
Aramızda birgün var ben Salı günü ayın 26 da yaptım sen test yaptınmı hiçEvet canım bende 28 oldum yarın kan testi için çağırdı doktor
Belirtilerin nelerdi benim adet sancıları çok vardıEvet canım bende 28 oldum yarın kan testi için çağırdı doktor