- 17 Mart 2012
- 5.242
- 1.449
Kuzum evet zor bulunuyor. Ben bayağı bir eczanede aradım sonunda buldum. Ben raporlu aldım. Ovitrelle sanırım 500 küsür bişeye geldi rapor ile. Ama normalde iki katı.Birşey sorabilir miyim bende klomen kullandım bu ay ve yarın doktor kontrolum var eğer buyuduyse yumurta iğne vurulacagim çatlatma iğnesi zor bulunuyor diyolar ve fiyatı ne kadar acaba
İçinde kaç tane oluyor peki canım bir tanenin mi fiyatı bu birde raporu neye göre cikariyoruzKuzum evet zor bulunuyor. Ben bayağı bir eczanede aradım sonunda buldum. Ben raporlu aldım. Ovitrelle sanırım 500 küsür bişeye geldi rapor ile. Ama normalde iki katı.
Bir iğne var. Tek vuruşluk. İnfertilite bölümüne gerekli evraklarla gidip başvuru yapmanız gerekiyor canım, bu yaklasık olarak 4-5 haftalık bir süreç. Sonrasında rapor cıkıyor. Ama ben raporu aşılama için aldım. Çatlama tedavisi için rapor oluyor mu bilmiyorum.İçinde kaç tane oluyor peki canım bir tanenin mi fiyatı bu birde raporu neye göre cikariyoruz
Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için ben de inşallah güzel sonuç alirimBir iğne var. Tek vuruşluk. İnfertilite bölümüne gerekli evraklarla gidip başvuru yapmanız gerekiyor canım, bu yaklasık olarak 4-5 haftalık bir süreç. Sonrasında rapor cıkıyor. Ama ben raporu aşılama için aldım. Çatlama tedavisi için rapor oluyor mu bilmiyorum.
İnşallah canım. HepimizTeşekkür ederim canım cevap verdiğin için ben de inşallah güzel sonuç alirim
Bende 2.5 senelik evliyim 9 ay önce kimyasal gecirdim daha da bebek olmadı bu ay o yüzden tedaviye başladım adetlerim düzensiz sadece başka bir problemim yok ama bakalimİnşallah canım. Hepimiz
Siz ne zamandır ugrasiyorsunuz canımİnşallah canım. Hepimiz
Bizim 13-14 ay oldu deneyeli ama 3,5 yıllık evliyim. Hiç gebelik oluşmadı. Eşimde sperm hareketinde biraz düşüklük var ama doktor gebeliğe engel değil dedi. Başka bir sorun yok ama olmuyor işte maalesefSiz ne zamandır ugrasiyorsunuz canım
3. Aşılamamdı canım. Benim amh da düşük aslında direk de olabiliyordm tüp bebek ama ben istemedim aşılama denedim ilkSenib kacinci asilama canim? 3 muydu? Benim daha 1 asilma daha gecirmem gerekecek tup bebek icin. Keske direkt baslayabilsem.
Devlete gidiyordun dimi? Tüp bebeğe mi başlayacaksın eğer sonuç olumsuz olur ise3. Aşılamamdı canım. Benim amh da düşük aslında direk de olabiliyordm tüp bebek ama ben istemedim aşılama denedim ilk
Evet canım devlete gidiyorum ama 3 ay ara verdim dinlenmek için çok yorgun hissediyorum kendimiDevlete gidiyordun dimi? Tüp bebeğe mi başlayacaksın eğer sonuç olumsuz olur ise
Benim de eşim askerdi bir sene oldu bıraktı işini bizde bir senedir deniyoruz bir kez oldu o da kumyasalla sonuclandi daha da olmadı bakalım şimdi olacak mı merak ediyoruz benim de eşimde hareketi biraz azBizim 13-14 ay oldu deneyeli ama 3,5 yıllık evliyim. Hiç gebelik oluşmadı. Eşimde sperm hareketinde biraz düşüklük var ama doktor gebeliğe engel değil dedi. Başka bir sorun yok ama olmuyor işte maalesef
Biraz kendimizi dinlemek en iyisi olacak gibi.. gerçekten çok yıpratıcı bir süreçEvet canım devlete gidiyorum ama 3 ay ara verdim dinlenmek için çok yorgun hissediyorum kendimi
En azından gebe kalabilmişsin kimyasal da olsa canım. Buna bile sevinebilirsin benceBenim de eşim askerdi bir sene oldu bıraktı işini bizde bir senedir deniyoruz bir kez oldu o da kumyasalla sonuclandi daha da olmadı bakalım şimdi olacak mı merak ediyoruz benim de eşimde hareketi biraz az
Amh değerin kaç canım ben de dinlenmek istiyorum ama ahm değerim düşük olduğu için ertelemeye korkuyorumEvet canım devlete gidiyorum ama 3 ay ara verdim dinlenmek için çok yorgun hissediyorum kendimi
0.29 demisti doktor ama ultrason da yumurtan var yanlış olma ihtimali yüksek demisti tekrar tahlil vermek istersen yapalım ama fark etmez çok takılma sen o sayıya fsh yüksek değil demisti bideAmh değerin kaç canım ben de dinlenmek istiyorum ama ahm değerim düşük olduğu için ertelemeye korkuyorum
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun sen istanbulda mı yaşıyorsun0.29 demisti doktor ama ultrason da yumurtan var yanlış olma ihtimali yüksek demisti tekrar tahlil vermek istersen yapalım ama fark etmez çok takılma sen o sayıya fsh yüksek değil demisti bide
Sonuc cikti mi canim ne durumdasin0.29 demisti doktor ama ultrason da yumurtan var yanlış olma ihtimali yüksek demisti tekrar tahlil vermek istersen yapalım ama fark etmez çok takılma sen o sayıya fsh yüksek değil demisti bide
Çıktı canım negatif . Sen nasılsın ne yaptınSonuc cikti mi canim ne durumdasin
Amin canım . Balıkesir deymAnladım canım hakkımızda hayırlısı olsun sen istanbulda mı yaşıyorsun