Ovitrele

Birşey sorabilir miyim bende klomen kullandım bu ay ve yarın doktor kontrolum var eğer buyuduyse yumurta iğne vurulacagim çatlatma iğnesi zor bulunuyor diyolar ve fiyatı ne kadar acaba
Kuzum evet zor bulunuyor. Ben bayağı bir eczanede aradım sonunda buldum. Ben raporlu aldım. Ovitrelle sanırım 500 küsür bişeye geldi rapor ile. Ama normalde iki katı.

İçinde kaç tane oluyor peki canım bir tanenin mi fiyatı bu birde raporu neye göre cikariyoruz
Bir iğne var. Tek vuruşluk. İnfertilite bölümüne gerekli evraklarla gidip başvuru yapmanız gerekiyor canım, bu yaklasık olarak 4-5 haftalık bir süreç. Sonrasında rapor cıkıyor. Ama ben raporu aşılama için aldım. Çatlama tedavisi için rapor oluyor mu bilmiyorum.

Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için ben de inşallah güzel sonuç alirim

Siz ne zamandır ugrasiyorsunuz canım
Bizim 13-14 ay oldu deneyeli ama 3,5 yıllık evliyim. Hiç gebelik oluşmadı. Eşimde sperm hareketinde biraz düşüklük var ama doktor gebeliğe engel değil dedi. Başka bir sorun yok ama olmuyor işte maalesef

Bizim 13-14 ay oldu deneyeli ama 3,5 yıllık evliyim. Hiç gebelik oluşmadı. Eşimde sperm hareketinde biraz düşüklük var ama doktor gebeliğe engel değil dedi. Başka bir sorun yok ama olmuyor işte maalesef
Benim de eşim askerdi bir sene oldu bıraktı işini bizde bir senedir deniyoruz bir kez oldu o da kumyasalla sonuclandi daha da olmadı bakalım şimdi olacak mı merak ediyoruz benim de eşimde hareketi biraz az

Benim de eşim askerdi bir sene oldu bıraktı işini bizde bir senedir deniyoruz bir kez oldu o da kumyasalla sonuclandi daha da olmadı bakalım şimdi olacak mı merak ediyoruz benim de eşimde hareketi biraz az
En azından gebe kalabilmişsin kimyasal da olsa canım. Buna bile sevinebilirsin bence

Amh değerin kaç canım ben de dinlenmek istiyorum ama ahm değerim düşük olduğu için ertelemeye korkuyorum
0.29 demisti doktor ama ultrason da yumurtan var yanlış olma ihtimali yüksek demisti tekrar tahlil vermek istersen yapalım ama fark etmez çok takılma sen o sayıya fsh yüksek değil demisti bide

0.29 demisti doktor ama ultrason da yumurtan var yanlış olma ihtimali yüksek demisti tekrar tahlil vermek istersen yapalım ama fark etmez çok takılma sen o sayıya fsh yüksek değil demisti bide
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun sen istanbulda mı yaşıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…