- 19 Aralık 2023
- 484
- 146
- 27
- Konu Sahibi Buketetin34
Öyle öyle hangi zaman doğruysa o zaman gelecek inşallahAllah razı olsun canım benim inşallah bana olmazsada beraber bir dahaki ay olur napalım nasip kısmet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle öyle hangi zaman doğruysa o zaman gelecek inşallahAllah razı olsun canım benim inşallah bana olmazsada beraber bir dahaki ay olur napalım nasip kısmet
Canım şuan gebelık gorunuyor ama ığne etkısımı yoksa gebelık mı bılemıyorum 11. Gunun cunku,antıbıyotık kullanma bence 2 gun sonra kan ver eger artış olursa gebesın kesın olarak ama düşüş olursa ıgne etkısıdır ama şoyle bı sey var 12.,13. Gun ıgne etkısı bıtıp 15.,17. Gunlerde pozıtıfe donen var sen ıcme bence lımonlu cay felan ıc kendını sıcak tut portakal felan ye vıtamın al ama ıcme ya bn olsam ıcmezdım aylardır parol bıle ıcmıyorum cok zararsız oldugu halde.Kızlar igne dahil 11. Günüm kan vermek zorunda kaldım sizce pozitif mi igneden mi
Eki Görüntüle 3378701
Canım şuan gebelık gorunuyor ama ığne etkısımı yoksa gebelık mı bılemıyorum 11. Gunun cunku,antıbıyotık kullanma bence 2 gun sonra kan ver eger artış olursa gebesın kesın olarak ama düşüş olursa ıgne etkısıdır ama şoyle bı sey var 12.,13. Gun ıgne etkısı bıtıp 15.,17. Gunlerde pozıtıfe donen var sen ıcme bence lımonlu cay felan ıc kendını sıcak tut portakal felan ye vıtamın al ama ıcme ya bn olsam ıcmezdım aylardır parol bıle ıcmıyorum cok zararsız oldugu halde.
Canım şuan gebelık gorunuyor ama ığne etkısımı yoksa gebelık mı bılemıyorum 11. Gunun cunku,antıbıyotık kullanma bence 2 gun sonra kan ver eger artış olursa gebesın kesın olarak ama düşüş olursa ıgne etkısıdır ama şoyle bı sey var 12.,13. Gun ıgne etkısı bıtıp 15.,17. Gunlerde pozıtıfe donen var sen ıcme bence lımonlu cay felan ıc kendını sıcak tut portakal felan ye vıtamın al ama ıcme ya bn olsam ıcmezdım aylardır parol bıle ıcmıyorum cok zararsız oldugu halde.
Ya canımmm ınsallah gebelıktır bu Rabbım bu duyguyu sana tattırsın ınsallah bak ben 12. Gun yaptım sılık cıktı gorunuyordu 13. Gun yaptım aynıydı pek fark yoktu 14. Gun koyulasma artmıstı yanı gun gectıkce koyuslasması cok ıyı cunku 11. Gun olmus 3,4. Gunler olsa ıgne etkısı derım sen dun yaptıgında sılıktı bugun bıraz koyulastı demı yarın test yap koyulasırsa super ve bence en dogrusu 16. Gun kan ver tam kesın olsun acele etme sonra hayal kırıklıgı olmasın kanda deger yukselıcektır zaten varsaPeki ben ne zaman doktora gitmeliyim sence tekrar kan mı vermeliyim 12. Günde ne önerirsin nolur bana dua et
Canım gebesin gibi maşallah inşallah artışın olur oradan anlarsın benim 11.gün geçmişti iğne etkisiKızlar igne dahil 11. Günüm kan vermek zorunda kaldım sizce pozitif mi igneden mi
Eki Görüntüle 3378701
Ya canımmm ınsallah gebelıktır bu Rabbım bu duyguyu sana tattırsın ınsallah bak ben 12. Gun yaptım sılık cıktı gorunuyordu 13. Gun yaptım aynıydı pek fark yoktu 14. Gun koyulasma artmıstı yanı gun gectıkce koyuslasması cok ıyı cunku 11. Gun olmus 3,4. Gunler olsa ıgne etkısı derım sen dun yaptıgında sılıktı bugun bıraz koyulastı demı yarın test yap koyulasırsa super ve bence en dogrusu 16. Gun kan ver tam kesın olsun acele etme sonra hayal kırıklıgı olmasın kanda deger yukselıcektır zaten varsa
Canım gebesin gibi maşallah inşallah artışın olur oradan anlarsın benim 11.gün geçmişti iğne etkisi
Canım kesın haberdar et dunku test ve bugunkı test var mı resımlerını atsana.ınsallah yarın daha da koyulasır bu cok guzel haber sen merak etme bebısın senleyse 2,3 gune netlesecek.evet canımmm dün daha silikti var yok gibiydi bugünkü test düne göre daha koyuydu Allah razı olsun inşallah öyledir seni haberdar edicem
İnşallah canım benim olumsuz olursa da vakti zamanı değilmiş diyeceğiz içini ferah tutAyy inşallah canım Allah razı olsun hemen döndünüz inşallah olur eşimle çok sıkıntılı bir süreçteyiz inşallah bana müjde olur
Canım kesın haberdar et dunku test ve bugunkı test var mı resımlerını atsana.ınsallah yarın daha da koyulasır bu cok guzel haber sen merak etme bebısın senleyse 2,3 gune netlesecek.
İnşallah canım benim olumsuz olursa da vakti zamanı değilmiş diyeceğiz içini ferah tut
Canım kesın haberdar et dunku test ve bugunkı test var mı resımlerını atsana.ınsallah yarın daha da koyulasır bu cok guzel haber sen merak etme bebısın senleyse 2,3 gune netlesecek.
Kuzum bugun yaptıgın da da var koyuluk ama sankı test tam olmamıs gıbı yarın sabah ılk ıdrarla yap var gıbı gorunuyor ama kesın at burdan bakalımHatta buda bugün ama fazla kaçtı galiba test karıştı
Kuzum bugun yaptıgın da da var koyuluk ama sankı test tam olmamıs gıbı yarın sabah ılk ıdrarla yap var gıbı gorunuyor ama kesın at burdan bakalım
Canım hanı test yaptın mı cok merak edıyorumTamam canımmm inşallah öyledir
Canım hanı test yaptın mı cok merak edıyorum