Oviterella çatlatma iğnesi yapanlar?

Yaaa ne tatlısın yaptım yaptım ama ben hızlı gelin güvey oldum galiba hala silik netleşme yok gibi geldi bana
Canım bu erken gebelıkmı hala sılıklık var tamamen yok olmamıs dıger kaset testten yapsaydın farkı daha ıyı anlardık her markda netlık farklı olurr suan 12. gunun hadı ınsallah guzel haberlerle gel

Canım bu erken gebelıkmı hala sılıklık var tamamen yok olmamıs dıger kaset testten yapsaydın farkı daha ıyı anlardık her markda netlık farklı olurr suan 12. gunun hadı ınsallah guzel haberlerle gel

Evet canım erken gebelikti diger aldıgım markadan yoktu eczanede yine başka kaset test aldım ama oda silikti sanırım igne etkisiydi benimki heralde onuda atıcam hemen yapıp

Başka markanın kaset testi daha silik gibi hatta ben biraz erken sanırım kan verdim bana dahada silik geldi

Eklentiler

• A4351CE4-DD49-40E0-961C-9AED147EA081.jpeg
    96,5 KB · Görüntüleme: 28
Bunu da mı sabah yaptın burda da hala sılık var ama kuzu ya aslında 16. Gun kan ver o zaman bellı olcak ama kasetlede takıp yapabılırsın bıde buda ılk ıdrarmı

Bunu da mı sabah yaptın burda da hala sılık var ama kuzu ya aslında 16. Gun kan ver o zaman bellı olcak ama kasetlede takıp yapabılırsın bıde buda ılk ıdrarmı

Evet canım sana yazdıktan sonra yaptım yok bu ilk idrarla olamadı maalesef ben en iyisi 13. Günü bekleyip kan vericem ya böyle stress oluyorum

Canım sen nasılsın kaç haftalık oldun saglıklıdır inşallah
Canım sen yarın kan verebılırsen ver bakalım yukselmıs mı.Veremzsen ılk ıdrarla yap daha net oluyor ılk haftalarda zaten bunu gun ortasında yapmıssın ya ınşallah hamişsindir ben var hissedıyorum canım ben ıyıyım cok sukur haftaya kontrol var 9+5 şuan gebelıgım ama kontrollerde 1,2 gun oynama olablıyormus doktorun baktıgına gore tam 10 haftalık oluyorum.

Ayyyy maşallahghhh baya olmuşşş :)))) 12 de cinsiyet sanırımmm onuda buradan paylaşırsın diye düşünüyorum saglıcakla kucagına Almayı nasip etsin Allah ne zamandır istiyordunuz

Sizin kaç haftalık peki saglıcakla kucagınıza alın inşallah kaçıncı günde ögrenmiştiniz
Sizin kaç haftalık peki saglıcakla kucagınıza alın inşallah kaçıncı günde ögrenmiştiniz
11.günde başlamştım ben erken gebelik testine 14.gün öğrendim kan testinde doktorun demesine. Göre 10+5 teyim inşallah sanada nasıp olur

Merhaba canım bu arada gebelik nasıl gidiyor bende bulantı vs hiç birler kalmadı etkileri gitti

Ayyyy maşallahghhh baya olmuşşş :)))) 12 de cinsiyet sanırımmm onuda buradan paylaşırsın diye düşünüyorum saglıcakla kucagına Almayı nasip etsin Allah ne zamandır istiyordunuz
Cok sagol canım 11. Haftada kontrolum var cınsıyetı ogrenınce paylasırım tabıkı.ınsallah sende hemen arkamdan gelırsın 1 yıldır ıstıyorduk bır kımyasal bır kurtaj ve. Kurtaj sonrası 3 ay korunmamız gerekıyormus vucut dınlensın dıye sonra denedık tekrar hamıle kaldım bu gebelıgım oda ıste kuzum.

Merhaba canım bu arada gebelik nasıl gidiyor bende bulantı vs hiç birler kalmadı etkileri gitti
Cok sukur daha ıyı kuzu bulantı hapı kullandıgımdan berıdır bende yıyıp ıcıyorum daha cok rahatladım şu 10 gundur ama cogu seyden tıksınıyorum kılo alımım olmuyor vermıyorumda sabıt kaldım sende durumlar nasıl.kac hafta oldu senle benmkı aynı ama 1,2 gun var aramızda demı

Benim hesabıma göre 9+7 10 haftalık oluyorum canım doktor 10+5 dedi 10gün sonra kontrol var tekrar baklm çok rahat geçiyor tiksinti bendede var ya hele o kokulara. Biz ozaman cinsiyet öğreniriz yakında çok evham yapıyorum ya belirtilerim gitti diye çok korkuyorum işte sigara ya bırakamadm malesef azalltım ama inşallah herşey çok iyi gider çok bekledik miniği

Yok canım olmadı sadece işte bu yumurta ilaçları kist yaptı doktor öyle dedi kendiliğinden geçer diye stres falan yapma yarın gidip testini ver bence var

Öyle yapıcam canım inşallah sende saglıcakla kucagına alırsın bebişini ben oldu mu olmadı mı sonrası başka sıkıntı Allah yardımcımız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…