- 9 Kasım 2023
- 548
- 139
-
- Konu Sahibi Buketetin34
Canım bu erken gebelıkmı hala sılıklık var tamamen yok olmamıs dıger kaset testten yapsaydın farkı daha ıyı anlardık her markda netlık farklı olurr suan 12. gunun hadı ınsallah guzel haberlerle gelYaaa ne tatlısın yaptım yaptım ama ben hızlı gelin güvey oldum galiba hala silik netleşme yok gibi geldi bana
Canım bu erken gebelıkmı hala sılıklık var tamamen yok olmamıs dıger kaset testten yapsaydın farkı daha ıyı anlardık her markda netlık farklı olurr suan 12. gunun hadı ınsallah guzel haberlerle gel
Canım bu erken gebelıkmı hala sılıklık var tamamen yok olmamıs dıger kaset testten yapsaydın farkı daha ıyı anlardık her markda netlık farklı olurr suan 12. gunun hadı ınsallah guzel haberlerle gel
Yaş gebelik var gibi benimde böyle silikti hepYaaa ne tatlısın yaptım yaptım ama ben hızlı gelin güvey oldum galiba hala silik netleşme yok gibi geldi bana
Bunu da mı sabah yaptın burda da hala sılık var ama kuzu ya aslında 16. Gun kan ver o zaman bellı olcak ama kasetlede takıp yapabılırsın bıde buda ılk ıdrarmı
Yaş gebelik var gibi benimde böyle silikti hep
Bunu da mı sabah yaptın burda da hala sılık var ama kuzu ya aslında 16. Gun kan ver o zaman bellı olcak ama kasetlede takıp yapabılırsın bıde buda ılk ıdrarmı
Yaş gebelik var gibi benimde böyle silikti hep
Canım sen yarın kan verebılırsen ver bakalım yukselmıs mı.Veremzsen ılk ıdrarla yap daha net oluyor ılk haftalarda zaten bunu gun ortasında yapmıssın ya ınşallah hamişsindir ben var hissedıyorumCanım sen nasılsın kaç haftalık oldunsaglıklıdır inşallah
Canım sen yarın kan verebılırsen ver bakalım yukselmıs mı.Veremzsen ılk ıdrarla yap daha net oluyor ılk haftalarda zaten bunu gun ortasında yapmıssın ya ınşallah hamişsindir ben var hissedıyorumcanım ben ıyıyım cok sukur haftaya kontrol var 9+5 şuan gebelıgım ama kontrollerde 1,2 gun oynama olablıyormus doktorun baktıgına gore tam 10 haftalık oluyorum.
Sizin kaç haftalık peki saglıcakla kucagınıza alın inşallah kaçıncı günde ögrenmiştiniz
11.günde başlamştım ben erken gebelik testine 14.gün öğrendim kan testinde doktorun demesine. Göre 10+5 teyimSizin kaç haftalık peki saglıcakla kucagınıza alın inşallah kaçıncı günde ögrenmiştiniz
Merhaba canım bu arada gebelik nasıl gidiyor bende bulantı vs hiç birler kalmadı etkileri gittiCanım sen yarın kan verebılırsen ver bakalım yukselmıs mı.Veremzsen ılk ıdrarla yap daha net oluyor ılk haftalarda zaten bunu gun ortasında yapmıssın ya ınşallah hamişsindir ben var hissedıyorumcanım ben ıyıyım cok sukur haftaya kontrol var 9+5 şuan gebelıgım ama kontrollerde 1,2 gun oynama olablıyormus doktorun baktıgına gore tam 10 haftalık oluyorum.
Cok sagol canım 11. Haftada kontrolum var cınsıyetı ogrenınce paylasırım tabıkı.ınsallah sende hemen arkamdan gelırsınAyyyy maşallahghhh baya olmuşşş :)))) 12 de cinsiyet sanırımmm onuda buradan paylaşırsın diye düşünüyorum saglıcakla kucagına Almayı nasip etsin Allah ne zamandır istiyordunuz
Cok sukur daha ıyı kuzu bulantı hapı kullandıgımdan berıdır bende yıyıp ıcıyorum daha cok rahatladım şu 10 gundur ama cogu seyden tıksınıyorum kılo alımım olmuyor vermıyorumda sabıt kaldım sende durumlar nasıl.kac hafta oldu senle benmkı aynı ama 1,2 gun var aramızda demıMerhaba canım bu arada gebelik nasıl gidiyor bende bulantı vs hiç birler kalmadı etkileri gitti
11.günde başlamştım ben erken gebelik testine 14.gün öğrendim kan testinde doktorun demesine. Göre 10+5 teyiminşallah sanada nasıp olur
Benim hesabıma göre 9+7 10 haftalık oluyorum canım doktor 10+5 dedi 10gün sonra kontrol var tekrar baklm çok rahat geçiyor tiksinti bendede var ya hele o kokulara. Biz ozaman cinsiyet öğreniriz yakındaCok sukur daha ıyı kuzu bulantı hapı kullandıgımdan berıdır bende yıyıp ıcıyorum daha cok rahatladım şu 10 gundur ama cogu seyden tıksınıyorum kılo alımım olmuyor vermıyorumda sabıt kaldım sende durumlar nasıl.kac hafta oldu senle benmkı aynı ama 1,2 gun var aramızda demı
Yok canım olmadı sadece işte bu yumurta ilaçları kist yaptı doktor öyle dedi kendiliğinden geçer diye stres falan yapma yarın gidip testini ver bence varAyyy amin canım inşallah peki herhangi sıkıntın oldu mu hiç
Yok canım olmadı sadece işte bu yumurta ilaçları kist yaptı doktor öyle dedi kendiliğinden geçer diye stres falan yapma yarın gidip testini ver bence var
Bekliyorum sonucunu ayy inşallah vardır . Amin canımÖyle yapıcam canım inşallah sende saglıcakla kucagına alırsın bebişiniben oldu mu olmadı mı sonrası başka sıkıntı Allah yardımcımız olsun inşallah