Oviterella çatlatma iğnesi yapanlar?

Ayy canım ellerine emegine saglık uzun uzun yazmışsın

Merhabalar şuan gebe misiniz ? İğneden sonrs ne gibi yan etkileriniz oldu iğnenin kaçıncı günü öğrendiniz tam olarak? Aydınlatırsanız çok sevinirim bende iğneliyim şuan beklemedeyim
Merhaba canım hayırlı olsun Insallah bu ay gebe kalırsın.8+2 haftalık gebeyım.Bende herhangı bi yan etkı yapmadı.Ama bel agrısı,kasık agrısı ve akıntı oluyor canım ozellıkle catlamaya yakın zamanda kasık agrısı oluyor oda normal merak etme.ben ıgnenın 12. Gunu test yaptım sılık cıktı 13. Gun bıraz daha belırgındı ama asırı fark yoktu ama 14. Gun baya koyulasma var 15. Gunde kan verdım 70 küsur cıktı canım 2 gun sonra tekrar verdım 225 cıkmıstı sanırım, sonra devam ettı cok sukur

Canım peki ben sana son soru sorucammm ovulasyon testi yada gebelik testleri bu süreçte nasıl gözüküyor mesela ovu testi bende hala çift çizgi çıkıyor çatlama olmamış gibi
Canım vucutta hcg salgılanıyor ıgneden dolayı bu yuzden testler pozıtıf gorunuyor catlamıstır sen merak etme 36 saat gectımı

Çok sevindim sizin adınıza maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı başımıza olsun bende şuan çok yoğun bir akıntı neredeyse çok ıslak denebilecek boyutta ve göğüslerde şişlik var. 14. Gün kesin netleşir o zaman

Cok sagol canım ınsallah Rabbımde senın gonlune gore verır.aslında en kesın sonuc 14 ü dıyorlar kac gun oldu şuanda.

Canım bak 14. Gun negatıfe donup 16.,17. Gun pozıtıfe donenler var sen adet olmadıgın sürece umut var yarın tekrar et testı
İnşallah benim Bi oğlum 4.5 yaşında o da tüp bebekle oldu şimdi kardeş istiyor bende doğumdan beri korunuyorum bu ay ilk defa denedik işte hayırlısı bakalım olmazsa 2 tane donmuş embriyom var onları deniycem ama tekrar o süreçlerde girmek istemiyorum

Allah evladını sana bagıslasın canım.Cok uzun zaman olmus korunuyorsun belkı ılk aylarda olmazsa uzulme akısına bırak hemen olumsuz dusunme bır donem dene olmazsa ıkıncı asamaya gecetsın.zaten genelde bırıncı dogumdan sonra vucut hazır oluyor gebelıge o yuzden hemen karar verme dusun akısına bırak sonra o surecı dusunursun.

Amin cnm Allah razı olsun aslında hiç bu kadar takarım diye düşünmüyordum ama baya heveslendim galiba oğlum da çok istekli her gün gelip karnımı öpüyor anne kardeş ne zaman gelicek diye o öyle yaptıkça bende Bi an önce olsun istiyorum heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…