Oviterella çatlatma iğnesi yapanlar?

Bu arasa çok çok teşekkür ederim Allah rzı olsun sen hamilesin sanırım çok tebrik ederimm darısı başımıza olsun inşallah igne ile mi
Çok teşekkür dedim canım benim Insallah darısı senin başına Canım gıt doktora hemen muayene ol yumurtan çatlamadan.Canım benm ıkı gebelıgım doğal yolla oldu ıkısıde olumsuz sonuçlandı.doktorumda sağlıklı gebelik ıcın tam yumurtlama günü ilişki olursa guzel olur dedi takıbını yaptık tam tutsun dedik ve çatlatma ıgnesıyle saatını tutturduk.yanı çok güzel oluyormuş bole hem sağlıklı hemde hangi zamanı degerlendırdgını biliyorsun.

Kaşık ağrılarınız varmı kozlar dün akşam dan itibaren kaşık ağırım var sol tarafta kist var o mu yapıyorki acaba
Canım senin suan 8. Haftalarda ya çokda kasık ağrısı olmaz artık ilk başlarda çok oluyormuş yerleşmeden dolayı bole devam ederse bi doktora gıt ne olur ne olmaz.benm suan pek yok ara sıra oluyor oda çok değil ama çok ağrı da ıyı olmayabılır en kısa sürede kontrole git

9 Şubat ta kontrol şuan geçti bida olursa gidecem canım ozman

Çok çok teşekkür ederim aydınlattıgın için Allah razı olsun saglıcakla kucagına al inşallah

Canım ben seni dinleyerek koşa koşa doktora geldim 19 mm olmuş çatlatma ignesi talep ettim doktor bir dahaki ay takip edelim dedi ama benim her ay yumurtlamam oldugu için yaptırmak istedim hemen :) inşallah tutar bu arada canım herhangi bir yan etkisi oluyor mu ignenin

Kızlar bana bi akıl verin. Bugün 11. Günüm. Ama ben inanılmaz derecede eklem ağrısı çekiyorum hastayım. Yarın test yapsam olur mu. Ona göre antibiyotik kullanmak istiyorum. Dayanılmaz ağrılarım var

Canım benım yumurtamda 20 mm ıken catlatma ıgnesı yapıldı. ben de cok duzenlı adet olurum ve yumurtlamam hep olur hatta doktorum sımdıden degerlendırmeye baslayın bugun ya da yarın ya da bırkac gune catlar dedı ama ben riske atmak ıstemedım yaptırdım,cunku degerlendrme zamnını bıldıgın ıcın ayı dolu gecırıyorsun.Sen 36 saat sonrayı degerlendır sonrada gün aşırı ilişki olcak kuzum.Merak etme bı yan etkı olmaz en fazla kasık batman olcak sonra yumurta catladıgı zamanda bıraz agrısı fazla olur o kadar oda belkı ,ıgneden dolayı bıraz bel agrın akıntın da olabılır herkeste farklı oluyor bıde yalancı hcg salgılıyor ıgne o yuzden 14.gun testı yap kafan karısmasın canım.Yıne bı sey merak edersen sor sana surecımdekı deneyımlermı paylasıyım.

Kızlar bana bi akıl verin. Bugün 11. Günüm. Ama ben inanılmaz derecede eklem ağrısı çekiyorum hastayım. Yarın test yapsam olur mu. Ona göre antibiyotik kullanmak istiyorum. Dayanılmaz ağrılarım var
Canım grıp mı oldun.kaset test yap silik cızgı gorursen teste devam et ama bılmıyorum 14. Gun den once bellı olmuyor aslında ve hatta 14. Gun tamamen sılınıp 16.,17. Gunde pozitife donen var bence sen ilaç ıcme limonlu cay iç ,bitki çayıda içme sakınnnn.

Aaa ba

Aaa bana doktor hiç söylemedi aslında senin dedigin gibi geç kalmışsın dedi bu sebepten çok istiyosan igne yapalım dedi hani çatlamadıgını düşünüyorsan dedi benim normalde evdekş takiplerimde hep 2 ayda bir yumurtlama vardı ama çatlama olmuyordu o yüzden açıkcası denemek istedim ve doktor bana bugün ve yarın ilişki dedi açıkcası 36 saat sonra demedi ama dedigin gibi yapıcam inşallah olur olmazsada tesadüfen yaptırdıgım için denemiş olmak istedim çok teşekkür ederim çok

Canım senı muayne eden doktor kontrol ettıgı ıcın daha ıyı bılır ama ben sana doktorumun yaptıgı süreci soluyorum ve zaten o şekilde oluyor.Bak soyle anlatayım sana senın ve benım gıbı kendılıgınden yumurtası catlayanlar var ve yumurtlama gununu bılıyor duzenlı adet oldugu ıcın.Ama bazı kadınlarda yumurtlama cok gec oluyor hatta bazen 3 ay bıle adet olamayan var o yuzden onlar ya ovulasyon testıyle ya da doktor kontrolu ıle yumurta takıbı yapıyorlar.yumurtan catlamadıysa ve doktor catlatma ıgnesı yaptıysa yumurta 36 saat sonra catlıyormus tam catladıgı anda ılıskı olunca dollenme sansı cok yuksek ve daha sonra gün aşırı devam edıyorsun ıstersen 3,4 defa ıstersende adet gunune kadar bız 3 ya da 4 defa devam ettık cok sukur tuttu cunku butun olasılıgı degrrlendırıyorsun.yumurta catlamazsa ne kadar degerlendırsekte ıse yaramaz o yumurta catlamalı ve dollenme olmalı kuzum.Sen gunlerını degerlndır.Senın zaten catlama olmamıs kı o yuzden bu ay kaybın yok bak doktor catlamamıs demıs sana ıgne catlatcak onu stres olma rahat ol gunlerı degerlendır.

Bak sana bı fotograf atıcam oku onu fıkır olsun canım.
canım sana bı yazı atıcam oku bak fıkır olsun.

Eklentiler

• IMG_0139.png
    188,7 KB · Görüntüleme: 33

Merhabalar şuan gebe misiniz ? İğneden sonrs ne gibi yan etkileriniz oldu iğnenin kaçıncı günü öğrendiniz tam olarak? Aydınlatırsanız çok sevinirim bende iğneliyim şuan beklemedeyim

Canım peki ben sana son soru sorucammm ovulasyon testi yada gebelik testleri bu süreçte nasıl gözüküyor mesela ovu testi bende hala çift çizgi çıkıyor çatlama olmamış gibi

Eklentiler

• 08F5932A-50F5-4CA9-919E-EFC93902EA36.jpeg
    136,9 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…