Oviterella çatlatma iğnesi yapanlar?

Kızlar iğnemin 11. Günündeyim sizce iğne etkisi mi
IMG_6752.jpeg
IMG_6753.jpeg

Canım merhaba bende çatlatma ignesi yaptırmak istiyorum ama ne zaman yapılıyor acaba regliyken mi gidilmemi
Merhaba canım adetin bıtınce hemen git doktora yumurtalık kontrolü yapıyor belli bi boyuta geldiyse iğne yapıyor gelmedıyse bır ıkı gün sonra tekrar kontrole gıdıyorsun ve yeterli boyuttaysa iğne yapıyor 36 saat sonra ilk ilişki oluyor daha sonra ılıskı gün aşırı devam edıyor.İğnenın etksıı kısıden kısıye degısıyor yalancı hcg salgılıyor ıgne kesın sonuç ıcn 15. Gün test yapmak daha sağlıklı sonuç veriyor canım. Yıne merak ettıgınn bır şey olursa sor deneyımlerımden solerım☺️

Kaşık ağrılarınız varmı kozlar dün akşam dan itibaren kaşık ağırım var sol tarafta kist var o mu yapıyorki acaba

Merhaba canım adetin bıtınce hemen git doktora yumurtalık kontrolü yapıyor belli bi boyuta geldiyse iğne yapıyor gelmedıyse bır ıkı gün sonra tekrar kontrole gıdıyorsun ve yeterli boyuttaysa iğne yapıyor 36 saat sonra ilk ilişki oluyor daha sonra ılıskı gün aşırı devam edıyor.İğnenın etksıı kısıden kısıye degısıyor yalancı hcg salgılıyor ıgne kesın sonuç ıcn 15. Gün test yapmak daha sağlıklı sonuç veriyor canım. Yıne merak ettıgınn bır şey olursa sor deneyımlerımden solerım☺️

ben pcosum her ay yumurtlamıyorum evdeki testler pik olmadan silikleşiyordu bu ayda salmıştım test yapmıyordum öylesine bi deniyim dedigiö ovulasyon testinde pik yakaladım o yüzden acaba şimdi gitsem olur mu diye merak ettim. Çünkü pik oldugu zamanda silinmiyordu

Bu arasa çok çok teşekkür ederim Allah rzı olsun sen hamilesin sanırım çok tebrik ederimm darısı başımıza olsun inşallah igne ile mi 😊

X