Oviterella çatlatma iğnesi yapanlar?

Aniden giren iğne batmasi gibi bisey anlık bisey oluyormuydu bel agrisi kasiğına dokununca ağrılar falan oluyormuydu
Canım kişiden kişiye degısıyor benım bu son ıgnede arada batma oluyordu ama sag kasıgım agrıyordu hatta 36 saatın dolmasına yakın agrı artmıstı ve sonra sag kasıgım hep agrıyordu yumurta sagdaydı bıde öksürürken bıle agrı gırıyordu sonra adet yaklaşınca ara sıra adet agrısı gıbı girmeye basladı catladıgı ıcın o ılk gunler agrıyor sonrada gebelik oldugu ıcın agrı oluyormus doktorum demıstı.Calısma var agrılar olur demıstı ve benm şuanda bıle bazen bir ağrı gıdıyor sankı adet agrısı gıbı gercekten 40,50 sn suruyor agrııs sonra gecıyor normalmış yerleşme agrıları dedı.Yanı senın ysadıgın her sey normal ve cok ıyı gün aşırı devam et sen bıde şansını artırır.

Canım kişiden kişiye degısıyor benım bu son ıgnede arada batma oluyordu ama sag kasıgım agrıyordu hatta 36 saatın dolmasına yakın agrı artmıstı ve sonra sag kasıgım hep agrıyordu yumurta sagdaydı bıde öksürürken bıle agrı gırıyordu sonra adet yaklaşınca ara sıra adet agrısı gıbı girmeye basladı catladıgı ıcın o ılk gunler agrıyor sonrada gebelik oldugu ıcın agrı oluyormus doktorum demıstı.Calısma var agrılar olur demıstı ve benm şuanda bıle bazen bir ağrı gıdıyor sankı adet agrısı gıbı gercekten 40,50 sn suruyor agrııs sonra gecıyor normalmış yerleşme agrıları dedı.Yanı senın ysadıgın her sey normal ve cok ıyı gün aşırı devam et sen bıde şansını artırır.
Umarım insallah hayirlisi olur sağlıklı bir sekilde bebeğini kucagina alirsin bende bebegime kavusurum insallah 🌸

İnşallah canım .alrsn güzel haberler Allah’ın izniyle 🙏🙏 bn kalp atışınıda duydum 2 gün önce güzel gidiyor bir sorun yok dedi doktor vitamin verdi 6+4 ttteyız inşallah baklm
Cok sukur kuzum benımde bugun 6+2 çarsamba gıdıcem 6+5 olcK duyarmıyım sence kalp atısını.Sana hangı vıtamınlerı verdı canım.Ben folık asıdı baydır ıcıyordum bıde magnezyumuda baska ılaclarda vermıstı ama kalp atısını duyunca bazılarını bırakıcam ınsallah.

Evet ısteyınce olmuyor akışına bırakmak lazım.Sen bı uğraş bul kendıne onla ilgilen kafanı baska seylere ver.O zaman rahat olcaksın emin ol.
Merhabaa ben bugün test yaptim silik olarak çıktı hemen 11. Gün adetimede zaten 3 gün var bu iğne etkisi geçmiştir değilmii zaten çok yüksek degildi kanımda bakıldığında en son 1 hafta oldu 🙈

Cok sukur kuzum benımde bugun 6+2 çarsamba gıdıcem 6+5 olcK duyarmıyım sence kalp atısını.Sana hangı vıtamınlerı verdı canım.Ben folık asıdı baydır ıcıyordum bıde magnezyumuda baska ılaclarda vermıstı ama kalp atısını duyunca bazılarını bırakıcam ınsallah.
Bence duyarsın canım gelmiş zamanı artık bu ilacı verdi bana

Eklentiler

• IMG_3334.jpeg
    IMG_3334.jpeg
    118,6 KB · Görüntüleme: 45
Merhabaa ben bugün test yaptim silik olarak çıktı hemen 11. Gün adetimede zaten 3 gün var bu iğne etkisi geçmiştir değilmii zaten çok yüksek degildi kanımda bakıldığında en son 1 hafta oldu 🙈
Merhaba canım.Testı tekrarla bende sılık gordum sonra rengı koyulastı ınsallah senınkıde ole olur yrın tekrarla at bakalım😍

Doktor mide bulantın oluyorsa çok iyi dedi sorun olmadığını gösterir dedi
Canım benım mıdem cok bulanıyor.Ve hıcbır sey yıyemıyorum her seyden tiksinme gelıyor ve aşırı mıdem agrıyor dun hap ıctım ama ıse yaramadı şurupta vermıstı oda ıse yramıyor ınsallah carsamba guzel haberler verırım.

Ben hıc test yapmamıstım 11 ya da 12. Gundu sanırım yaptım sonra 3 gun ust uste yaptım koyulastı.İlk defa mı test yaptınız sız yoksa kesın sıfırlandıgını gordunuz mu
Yok bende ilk defa yaptım testi kanı doktor kendisi istedi öksürük için gittiğimde üzerinden 6 gün geçti ama 🌸

X