Oviterella çatlatma iğnesi yapanlar?

Merhaba canım sen merak etme zamanı geldıgınde Rabbım kısmet edıcek bızde 1 yıldır denıyorduk ıkı kaybım oldu 3. De cok sukur suan her sey yolunda ama tabıkı cok yıprandık tedırgınlık oluyor yınede.Sen gunlerını degerlendır vaktı gelınce testını yap ınsallah guzel sonuclar alırsın.

Sizlere bir sorum olucak bugun otrivelle catlama iğnesi yaptırdım saat 13.00 doktorum bir gun sonra iliski onerdi yani yarın ben öglen 1 de mi gece 1 demi birliktelik yasiycam orasini anlayamadim yardimci olurmusunuz
Merhaba canım ben de ovitrella vurulmustum doktorum 36 saat sonra ilişki demişti dün yazmıssın ,sen bugun gece 01.00 da olması lazım ama bugunden sonra gün aşırı devam et 3,4 defa daha

Canım öncelikle gecmıs olsun.Kayıpların ıcınde cok uzuldum Rabbim bır daha yaşatmasın ınsallah.Siz 36 saat sonrayı ve gün aşırı 1 defa degerlendırdınız yanı toplamda 2 defa buda zaten yıne olma olasılıklarını attırır sen merak etme kısmette varsa olur.Bırde bu ıgneler yalancı hcg artısı yapıyor iğnenın etkısı kısıden kısıye degısır ama 14. Gunde sıfırlanırmış o yuzden de hcg 28 cıkmıs olablır.Zaten cocuk denedıgın her ay yemene içmene dıkkat et agır tasıma stres olma cunku hep gebelık şüphen olucak dıkkat etmek onemlı.15. Gun kaset test yap pozıtıfı gorursen kan ver.Grıp ıcınde ılac ıcme ne olur ne olmaz.

Canım benim oncelikle gecmis olsun Rabbim tekrardan saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah herseyde bir hayırr vardır iyi dusun olumlu dusun pozitif ol bize zor olan rabbime kolaydır.İnsalah bizlerinde bebişleri olur sabır

Ama ne olursa olsun yiycek ekmegi icicek suyu varsa herturlu olur arkadaslarim diyo biz hic boyle seyler yapmadik yattik kalktik hamileyiz hic istemiyoken oldu bende cok istiyorum herkes gibi olsum istiyorum belki o cabuk olanlardan daha cok mucadele ediyorum yattiktan sonra bidaha hic kalkmiyorum bacaklarimi havada tutuyom ne kürler neler nelerr vardır rabbimim bildiği diyorum artik ne diyim

Yaa çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattıniz inanın oksurdukce içim gidiyo evet 36 saat sonra ve ondan sonraki günü değerlendirdik Rabbım insallah nasip eder duanızı beklerim hamiş hamiş sizde sağlıkla sihhatle kucağınıza alın insAllah hamile kalmaktan çok ilerlemesini ıstiyorum insAllah sağlıkla sihhatle hayırlı bir şekilde
Evet iğne etkisinden o şekilde çıktı 15. Gün insallah regl günüm zaten

Yaa insAllah pozitif düşünmeye çalışıyorum eşimde normalde istemezdi ama bu sefer degeri görünce heyecanlandı bende sakin o igneden daha belli değil kaç gün olduki dedim onu ilk kez böyle mutlu heyecanlı gördüm diğer ikisinde böyle değildi Rabbım insAllah en güzel şekilde hepimize nasip eder

Canım zaten bır seyı cok istersen onunla imtihan olursun hıc dusunmeden akışına bırakıp hamile kalan var ya da ıstemeyıp kalanlar ama ısteyenler cok taktıgından ,stresten olmuyor ben hangı ay stres olmadıysam gebe kaldım.

Insallah kısmette varsa olcak canım sen merak etme

Bende hep öyle oldum2 gebeliktede ama işte onu takmamayı bile ansızın yapıyoruz ya isteyince olmuyo

Merhaba birsey sorucam canım..İğne yaptiğin gunlerde kasıkta batma agri falan oluyormuydu

Hayirlisi insallah bu hergun degerlendiricem adetime kadar bakalim nasipte varsa insallah bebeğim bebeğimle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…